dimitrov6 Публикувано: 21 юли, 2023 Публикувано: 21 юли, 2023 преди 13 минути , Hakkâri Spor каза: Да, рових и видях стари резервации до Тбилиси и Алмати... пак са на 0, пък все пак носих някакви багажи. ОК, мерси... И приятно изкарване в Бахрейн Ето тук като се въведе фамилията и PNR се вижда какъв багаж имаш. https://www.flypgs.com/ru/услуги/дополнительные-сервисы/дополнительный-багаж 1
Hakkâri Spor Публикувано: 21 юли, 2023 Публикувано: 21 юли, 2023 Предполага се, че BASIC е СУПЕР ЕКО, а ESSENTIALS е EКО. И какво? Нула пак? Очевидно табличката е за чекиран багаж, а тези до 8 кг за ръчния не ги броят за багаж и затова пишат 0. Това е доста объркващо. 3
stanimir Публикувано: 21 юли, 2023 Публикувано: 21 юли, 2023 Аз освен Buta Airways , не съм срещал нито една авиокомпания, която да не позволява безплатен ръчен багаж с размери поне 40х30х20 , 45х25х20 или нещо от сорта с минимум 7-8 кг. тегло. Пегасус със сигурност имат приличен позволен безплатен ръчен багаж. 2
lesy Публикувано: 21 юли, 2023 Публикувано: 21 юли, 2023 Заплаща се чекиран багаж. Ръчният е безплатен. Малко куфарче. Но при чекирания няма компромис в килограмите. На летището сме доплащали. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 21 юли, 2023 Публикувано: 21 юли, 2023 Buta Airways и аз помня, че имаше 0 кг ръчен и платих за някакъв малък чекиран, който на място ми позволиха да е като ръчен и да си го взема с мен. Странни правила. Или просто неправилен начин да си изразят правилата. За мен "без багаж" означава "без никакъв багаж". Ако има някакъв позволен багаж, си го казват ясно "в цената влиза малък ръчен багаж с размери...", ама с тия нули... 😄
Coo Публикувано: 21 юли, 2023 Публикувано: 21 юли, 2023 @Hakkâri Spor нямаш грижи, щом си искал точно само ръчен да резервираш, в аппа им на направена резервация пише, че е включен 55/40/20 и от там нататък може да добавяш за чекиране (онзи втория екран). 1
Hakkâri Spor Публикувано: 21 юли, 2023 Публикувано: 21 юли, 2023 Тамам @Coo Благодаря. Засега... да стискаме палци Пегасус да не отменят полетите до Анталия след като свърши лятото 😄 5
EmoKrastev Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 до Техеран втората половина на Октомври - 148 евро с включен чекиран багаж. Жалко, но само това успях да вместя в графика си, а имаше и други много добри цени ама няма свободно време. Дано да пуснат нещо и за след Нова година.
Дани Магелани Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 На 20.07.2023 г. в 13:53, dimitrov6 каза: Взех си до Бахрейн и обратно от Истанбул за 150 лв. Този път платих с карта Уникредит и разликата с междубанковия курс беше само 1 лв по-скъпо. Онзи ден плащах пак в Пегасус с карта TBI и платих с 6 лв повече от междубанковия курс. Провери ли как се взема виза и каква е цената и? 2
dimitrov6 Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 41 минути , Дани Магелани каза: Провери ли как се взема виза и каква е цената и? Да,цената е 5 динара-11,8 евро на летището.Но първо купих билетите без да проверя и после малко се стреснах да не би да е някаква скъпа визата. 3
dimitrov6 Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 17 часа, Hakkâri Spor каза: Buta Airways и аз помня, че имаше 0 кг ръчен и платих за някакъв малък чекиран, който на място ми позволиха да е като ръчен и да си го взема с мен. Странни правила. Или просто неправилен начин да си изразят правилата. За мен "без багаж" означава "без никакъв багаж". Ако има някакъв позволен багаж, си го казват ясно "в цената влиза малък ръчен багаж с размери...", ама с тия нули... 😄 Преди 5 години на билета ми само с ръчен багаж пише 15 кг,може би сега това е нов вид тарифа Супереко. 1
Anna Kalinovska Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 На 20.07.2023 г. в 13:53, dimitrov6 каза: Взех си до Бахрейн и обратно от Истанбул за 150 лв. Този път платих с карта Уникредит и разликата с междубанковия курс беше само 1 лв по-скъпо. Онзи ден плащах пак в Пегасус с карта TBI и платих с 6 лв повече от междубанковия курс. Излиза, че мога да си направя Бахрейн сама, без да шаря на туроператор 4-цифрена сума за нЕма нищо.. БлагоДаря! 🙏 🍀 2
neuromancer Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 не са много местата, където е задължително да плащаш 4цифрена сума на туроператор 4
dimitrov6 Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 21 минути , Anna Kalinovska каза: Излиза, че мога да си направя Бахрейн сама, без да шаря на туроператор 4-цифрена сума за нЕма нищо.. БлагоДаря! 🙏 🍀 Имам билети и за Кувейт,но е малко сложно за жените.Ето какво прочетох в сайна на МВнР От началото на м. юли 2023 г. кувейтските власти отказват издаването на електронни входни визи на чужди гражданки, пътуващи за Кувейт, с аргумент за непредставяне на удостоверение, от което да е видно, че не са бременни, независимо от тяхната възраст. 1 3
Anna Kalinovska Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 13 минути , dimitrov6 каза: Имам билети и за Кувейт,но е малко сложно за жените.Ето какво прочетох в сайна на МВнР От началото на м. юли 2023 г. кувейтските власти отказват издаването на електронни входни визи на чужди гражданки, пътуващи за Кувейт, с аргумент за непредставяне на удостоверение, от което да е видно, че не са бременни, независимо от тяхната възраст. 🤔 Не би следвало да е сериозен технически проблем за мен. Една ж.п. разходка до Своге за хартийката и съм готова.. 2
Роми Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 Аз откривам до Бахрейн само по 146 Евро. Като добавя билет до Истанбул, предвижване до Сабиха и загуба на поне 2 дни-нещо не съм във възторг. Но говоря от София как е. 1 1
stanimir Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 14 minutes ago, Роми said: Аз откривам до Бахрейн само по 146 Евро. Като добавя билет до Истанбул, предвижване до Сабиха и загуба на поне 2 дни-нещо не съм във възторг. Но говоря от София как е. Ама тези цени от Истанбул ли са ? От София с Wizz сигурно ще излезе на същата цена ,без търкалянето по 9-10 часа в автобус на посока.
Hakkâri Spor Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 18 минути , Роми каза: Аз откривам до Бахрейн само по 146 Евро. Като добавя билет до Истанбул, предвижване до Сабиха и загуба на поне 2 дни-нещо не съм във възторг. Но говоря от София как е. Придвижването до Сабиха (от автогарата в Байрампаша или жп гарата Халкалъ) не отнема повече време от придвижването до новото летище Истанбул. Най-лесно, бързо и удобно беше от Ататюрк, ама... гечти 😄 Колкото пъти съм пътувал оттам... просто си добавям 1+1 нощи дундуркане по граници и неспане. Има си доза дискомфорт. Но на същото са подложени доста хора, които са далеч от София и пътуват от София. И да, София-Абу Даби-Бахрейн с Уизеър е далеч по-удобен вариант. 3
Роми Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 13 минути , stanimir каза: Ама тези цени от Истанбул ли са ? От София с Wizz сигурно ще излезе на същата цена ,без търкалянето по 9-10 часа в автобус на посока. Именно. Затова и те си купих. Вижса ми се неудобно. 2
dimitrov6 Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 25 минути , Роми каза: Аз откривам до Бахрейн само по 146 Евро. Като добавя билет до Истанбул, предвижване до Сабиха и загуба на поне 2 дни-нещо не съм във възторг. Но говоря от София как е. Промоцията беше 20-21.7.На предната страница я има. На мен от Хасково до Истанбул е 340 км,а до София 230. 4
Hakkâri Spor Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 Е щом не си в София, тогава със сигурност е много по-добър вариант директен полет от Истанбул, вместо пътуване до София и после полети с прекачвания. 2 1
Hakkâri Spor Публикувано: 28 юли, 2023 Публикувано: 28 юли, 2023 Ново промо на Пегасус, 50% отстъпка за международни полети от 16 октомври до 14 декември. Кампанията е до 30 юли 9 1
Биксбит Публикувано: 28 юли, 2023 Публикувано: 28 юли, 2023 На 22.07.2023 г. в 15:08, Anna Kalinovska каза: Излиза, че мога да си направя Бахрейн сама, без да шаря на туроператор 4-цифрена сума за нЕма нищо.. БлагоДаря! 🙏 🍀 На 22.07.2023 г. в 20:17, Роми каза: Аз откривам до Бахрейн само по 146 Евро. Като добавя билет до Истанбул, предвижване до Сабиха и загуба на поне 2 дни-нещо не съм във възторг. Но говоря от София как е. Понеже вече имам саудитска виза, Бахрейн съм го планирал с Уиз до Рияд, влак до Дамам и Юбер до Манама. Предполагам пътуването ще е по-разнообразно, по-бързо и по-изгодно от колкото София (влак) - Истанбул - Бейрут, което резервирах с Пегасус 2
Argentique Публикувано: 28 юли, 2023 Публикувано: 28 юли, 2023 Промоцията се показва чак на страницата с плащане и трябва вие да си я изведете. Special Offers You can select an offer by clicking on “Use Offer" below. Примерно, 63€ билет го намалява до 41€. 5 1
dimitrov6 Публикувано: 28 юли, 2023 Публикувано: 28 юли, 2023 @ivan69 беше ходил до Оман,където не съм бил и ми се ще ,с такъв полет на Пегасус от Истанбул. Но гледам и друг вариант, с полет от София до Абу Даби с Уиз и оттам за 10 евро пак с тях до Оман. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега