Argentique Публикувано: 31 май, 2025 Публикувано: 31 май, 2025 преди 22 минути , Нелчо каза: Сигурно ще топличко, хареса ми 5 до 10 юли. Доста хора ходят лятото в Грузия заради планините, та времето е идеално за там. В ниското ще е топличко 😂 4
Нелчо Публикувано: 31 май, 2025 Публикувано: 31 май, 2025 преди 3 минути , Argentique каза: Доста хора ходят лятото в Грузия заради планините, та времето е идеално за там. В ниското ще е топличко 😂 Ще взема една дружка да навия, само ще ми трябват и подходящи обувки/сандали.😀
Oshko Публикувано: 2 юни, 2025 Публикувано: 2 юни, 2025 При мен промоцията за 40% не работи, въпреки че имам индивидуален имейл. Предишната, която пак беше за 40% преди 2-3-4 седмици, като стигна до страницата за плащане има поле 'Offer' и от падащо меню се избираше офертата за -40%. Сега меню има, но е празно, има опциа за код, но за тази промоция не намирам код за вкарване. Някой да е опитвал?
Argentique Публикувано: 2 юни, 2025 Публикувано: 2 юни, 2025 преди 15 минути , Oshko каза: При мен промоцията за 40% не работи, въпреки че имам индивидуален имейл. Предишната, която пак беше за 40% преди 2-3-4 седмици, като стигна до страницата за плащане има поле 'Offer' и от падащо меню се избираше офертата за -40%. Сега меню има, но е празно, има опциа за код, но за тази промоция не намирам код за вкарване. Някой да е опитвал? Виж дали отговаряш на времевите рамки, аз си имам 40%. Тези екслузивни промоции са миниатюрни, въобще ги подминавам, защото нямам спешна работа да пътувам на висока цена. Примерна резервация от 133€ я намалява на 119.40€ Между другото, преди две седмици се скъсаха да ми пращат мейли как за полет в сряда, какъвто имах, получавам намаление 25% на закупено място, и даже за малко да се мина си купя на авариен ред, че имах 5-часов полет и точки, обаче накрая преди плащане като избрах опцията за намаление (сходно изглеждаше като горе), всеки път ми извеждаше съобщение, че не съм eligible за това промо. И после продължаваха да ми пращат мейли за него. 6
r_nikolov1 Публикувано: 15 юни, 2025 Публикувано: 15 юни, 2025 Cheap flights from many European cities to picturesque Kyrgyzstan from €193 Sofia – Bishkek – Sofia >> https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/flights-from-europe-to-kyrgyzstan-e193/?utm_source=fly4free.com&utm_medium=pushapp&utm_campaign=push 10
Фил Публикувано: 23 юни, 2025 Публикувано: 23 юни, 2025 Намират се добри цени до Пакистан, различни дати а през посредниците, например австрийският Jetcost, могат да се свалят и под 200€ 12 1
Argentique Публикувано: 4 юли, 2025 Публикувано: 4 юли, 2025 преди 22 часа, r_nikolov1 каза: Не я бъде много промоцията им, за нас пък съвсем, втори пътник до Ерджан, Северен Кипър за 1€+такси. До Ерджан се лети само от Турция. https://www.flypgs.com/en/campaigns/july-4-6-the-second-guest-flies-for-1-eur-taxes-on-all-northern-cyprus-flights 4
Loverboy Публикувано: 4 юли, 2025 Публикувано: 4 юли, 2025 Тествах го, при мен не работи като стигна последна стъпка - пише, че трябва да селектираш промоцията накрая, но на мен не ми излиза, нищо, че резервацията е за двама.
Argentique Публикувано: 4 юли, 2025 Публикувано: 4 юли, 2025 преди 17 минути , Loverboy каза: Тествах го, при мен не работи като стигна последна стъпка - пише, че трябва да селектираш промоцията накрая, но на мен не ми излиза, нищо, че резервацията е за двама. Действа, ако спазиш условията: Valid Sales Dates: The offer is valid for tickets issued between 09:20 on 4 July and 23:59 on 6 July 2025 (Türkiye local time), provided that the sale, payment and ticketing are completed within this period and applies to direct flights to Northern Cyprus taking place between 17 July and 30 September 2025, as stated under the Valid Travel Dates. 1
Argentique Публикувано: 9 юли, 2025 Публикувано: 9 юли, 2025 Като за началот, има базова тарифа София-Истанбул по 29€ за септември и октомври: Много ниски цени от Истанбул за Алжир, но за там си трябва по-специална подготовка (виза, организация и т.н.) 15 1
Hakkâri Spor Публикувано: 9 юли, 2025 Публикувано: 9 юли, 2025 Странно, че София-Анталия ги дава от 70 евро нагоре за септември и октомври, а след края на промоцията, тоест от 28 октомври, целия ноември и декември са по 35 евро. Извън сезона, но и извън промоцията 😄 5
Hakkâri Spor Публикувано: 10 юли, 2025 Публикувано: 10 юли, 2025 София-Северна Никозия (KKTC) от 77 евро на посока за септември и октомври (промоционално до полунощ днес), както и от 67 евро за ноември и декември (извън промоция). И още едно промо от днес: канселиране само за 1 евро на билети до Северен Кипър до 31 октомври (важи за билети, закупени до 31 август) https://www.flypgs.com/seyahat-hizmetlerimiz/ucretsiz-iptal-hakki 7 1
Loverboy Публикувано: 10 юли, 2025 Публикувано: 10 юли, 2025 Някой намери ли добра цена извън София-Истанбул? Промоцията за Кипър е само от Истанбул, София не вАжи 😀
Hakkâri Spor Публикувано: 10 юли, 2025 Публикувано: 10 юли, 2025 Може, явно е намалена само едната отсечка от Сабиха Гьокчен до Ерджан. Скрийншота, който съм дал е София-Ерджан (до С. Никозия)
Hakkâri Spor Публикувано: 17 юли, 2025 Публикувано: 17 юли, 2025 50% намаление (без таксите) за полети до Северен Кипър от 1 септември до 22 октомври Промото е от 17 до 20 юли. 5
darinamarinova Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 Двупосочни полети от София до Бишкек, Киргизстан за 188 евро двупосочно https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/flights-from-europe-to-kyrgyzstan-e188/ 6
Argentique Публикувано: 29 юли, 2025 Публикувано: 29 юли, 2025 Намерих това, сравнително бива: София-Шарм 56+68, без виза София - Бишкек 51+48 13 1 2
Argentique Публикувано: 29 юли, 2025 Публикувано: 29 юли, 2025 И за Хургада има Връщане За Шарм са повече дати 13
Oshko Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 И интересното е, че тази промоция не отменя личните 40% и успях да комбинирам и двете промоции заедно. 4 2
Doctor Who Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 преди 5 минути , Oshko каза: И интересното е, че тази промоция не отменя личните 40% и успях да комбинирам и двете промоции заедно. Дай повече подробности, моля.
Oshko Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 преди 19 минути , Doctor Who каза: Дай повече подробности, моля. Pegasus изпращат мейли за 40% индивидуална промоция, но са много чести, аз получавам всеки месец напоследък, жена ми също и важат различен период, като кодовете на букинг. Лошото е, че трябва да се проиграе резервацията до последната стъпка, за да се разбере има ли наистина промоция за конкретния полет. И така, аз имах такива 40% важащи до утре и взех намаление върху и без това голямата промоция за connecting flights. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега