Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ама те имаха оферта 23-25 декември за билети и багаж - 5€ за малък ръчен 3кг +голям ръчен 8кг и 10€ за +чекиран 12кг+голям ръчен 8кг +малък ръчен 3 кг. Отделно самите билети бяха по 25, 35 до 65€ по различни дестинации. Например Истанбул-Кайро ми даде крайна цена 35€ с двата багажа, но не ме устройваха датите, пътуването трябваше да е от 1 февруари до 31 март. Поиграх си и с други дестинации - същата работа - цените ме устройват, часовете на повечето полети не чак толкова, ама се преживяват, но датите не са в моя период.

• Харесвам 5
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Днес има малко промо за Балканите от Истанбул до 28 март.
София от 23.17€
image.png.e4f46e848ff3b1ef290235e864517af1.png

Screenshot(2).png.c0be2c8d84f2cc2b7c3ab7616e211f95.png

image.png.e6f77382be5769ab629551ab956c43b4.png

https://www.flypgs.com/en/campaigns/flights-on-selected-balka-routes-for-5-euro-taxes-for-bolbol-rewards-members

Малките багажи са по 5€.

• Харесвам 9
  • Благодаря 3
Публикувано:

Може би не е за тук , но:

При билет с Pegasus с прекачване купен от техния сайт, за един билет ли се брои или е със самостоятелно прекачване? В скайсканера се води със самостоятелно прекачване, а в сайта на авиокомпанията излиза като един билет. Полетите са до Доха.

Публикувано:
28 minutes ago, Mamas said:

При билет с Pegasus с прекачване купен от техния сайт, за един билет ли се брои или е със самостоятелно прекачване? В скайсканера се води със самостоятелно прекачване, а в сайта на авиокомпанията излиза като един билет. Полетите са до Доха.

До Доха, но от къде и след това накъде? 

Публикувано:
1 hour ago, Mamas said:

В момента съм в Доха с билети от есенното промо на Пегасус. Билетите бяха София - Доха с прекачване в Истанбул. Купих ги през еДриймс. Един билет е. Аз имах и чекиран багаж - в София багажът се чекира директно до Доха и издадоха един общ бординг пас за двата полета.

• Харесвам 7
Публикувано:

Бактън вече от тоя Северен Кипър.Ясно че искат да си легитимират окупацията , но е вечно в "промоция".

А още няма нищо от София за през лятото 😞

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 42 минути , stanimir каза:

Бактън вече от тоя Северен Кипър.Ясно че искат да си легитимират окупацията , но е вечно в "промоция".

А още няма нищо от София за през лятото 😞

Искаш да кажеш "бъктъм" ("bıktım" - писна ми), че "baktın" означава буквално "ти видя".  Иначе "окупацията" далеч не е без причина, но... това е обект на дискусия в друга тема. А по-добре без такава, защото политиката е неизбежна.

Предполагам, че гледат да си избият парите от пускането на новата линия Истанбул - Ерджан (отделно тази от С. Гьокчен), защото на голямото истанбулско летище самите летищни такси са доста високи, а пък Пегасус уж държат ниски цени. Самото летище Ерджан, близо до Северна Никозия не е голямо, но доста приятно, чисто, подредено, с мн. заведения и добра организация. Иначе Гирне (или както гърците му казват Кирения) е приятно градче, курорт... прилича на типичните турски курорти, просто липсват големите вериги (Макдоналдс, КФС, Дънкин Донътс, Старбъкс..), защото е непризната република и западните компании нямат клонове в ККТС. Няма мол нито в Гирне, нито в Северна Никозия, има от турските вериги (Симит сарайъ, Тавук дюнясъ, мисля че и МАДО...). Има си и исторически места... Гирне калеси (Крепостта на Кирения), красиво е. Като за няколко дни си е екстра там и по мое мнение, абсолютно си струва да идете в Северен Кипър, ако Пегасус имат ниски цени. Аз лично бяx с Турските авиолинии да изхабя едни мили...И не съжалявам.

• Харесвам 8
Публикувано:

А , аз съм обикалял.Дори повече ми харесва от гръцката част , някак си по-автентична е атмосферата.Просто заливат нон-стоп , предполагам има и правителствена субсидия.

П.П.Цял живот съм мислел , че е "бактън" , ето че научих нещо ново.

• Харесвам 4
Публикувано:

Май правителствената субсидия би трябвало да е за националната компания... Turkish airlines. Но не знам де, само мога да предполагам. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Била съм в Гирне два пъти, като се транспортирах до Ларнака с Уиз за смешни пари и не виждам защо да си го причинявам с прекачвания до Ерджан и трите им кила багаж.
Последно бях март 2023 и още тогава не беше евтино по заведенията. Спах при туркиня (то там беше цял филм) и тя каза, че инфлацията расте с безумни темпове. Пица тогава – 10€ и т.н. :shok:Сега ще е повече. По хранителните магазини имаше турски продукти на двойни спрямо Турция цени. Единствено алкохолът в специализираните магазини беше евтин и народо грабеше на каси! Вероятно после с ферибот се превозват или не знам.
Прилагам снимка на обяд в не кой знае какво заведение във Фамагуста - зеленчукови разядки, малка салата, йоуртлама (зеленчуци с кисело мляко), 1 бира и непоказаното на снимката – 1 вода 0,5 л и съвсем малък адана кебап без нищо - 50€. Малко трудно щяхме да докараме такава сметка тогава за същите неща в южната част. Може би и сега ще е трудно. :rolleyes: 

20230304_215427-Copy.jpg.ab5763f353c4cfacfb412f6dcd10eeeb.jpg

Отделно никнат комплекси. Ама всеки си знае. Пролетта обаче е страхотна там!

• Харесвам 11
  • Шок 2
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В момента излизат чудесни цени за април за Астана,Алмати,Бишкек....от София през април. Вероятно и много други . Цени около 100 Е в двете посоки.

• Харесвам 11
  • Браво 2
Публикувано:
преди 10 минути , Argentique каза:

Свързващи от София 

Screenshot_20260213_173953_Pegasus.jpg.900bb0b0bd595b708f06cd357d1e961d.jpg

Е, дай и таблички де - мързеливците като мен са свикнали да ни го направиш като за малки деца. Бъзикам се, трудът ти е безценен, както и на други колеги 💐

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:

От София има само три маршрута включени - 34 $ + такси - София / Хелзинки и 44+ такси София / Кишинев и София / Санкт Петербург....

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 18 минути , new one каза:

Е, дай и таблички де - мързеливците като мен са свикнали да ни го направиш като за малки деца. Бъзикам се, трудът ти е безценен, както и на други колеги 💐

В Малайзия съм, sorry 😉

• Харесвам 2
  • Браво 3
Публикувано:
преди 21 минути , Otnesen каза:

От София има само три маршрута включени - 34 $ + такси - София / Хелзинки и 44+ такси София / Кишинев и София / Санкт Петербург....

За кои дати дава такава цена за Санкт Петербург?

• Харесвам 2
Публикувано:
14 minutes ago, EmoKrastev said:

За кои дати дава такава цена за Санкт Петербург?

Това е без такси , с таксите Санкт Петербург започва от 280-300€.

• Шок 3
Публикувано:
Преди 1 час, new one каза:

"Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна."  

... и ще може да даде храна някога някому за един ден!  :biggrin:

• Харесвам 6
  • Смея се 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.