Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 31 минути , stanimir каза:

Ще изчакам форумният AI @Argentique да отсее топ-офертите, за да избегнем безполезни халюцинации.

Само да не стане платена версия...

• Шок 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 24
Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Ще изчакам форумният AI @Argentique да отсее топ-офертите, за да избегнем безполезни халюцинации.

Тя заминА на далеч и не чакай активност 😄

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Странно, че няма вече опции София-Душанбе, а имаше. (Явно са променили часовете при една от отсечките и не се вързва прекачване).

Иначе има София-Алепо. Бил съм в Сирия, но не и в Алепо, та се чудя дали да не се изкуша 😄

• Харесвам 2
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 28 минути , Hakkâri Spor каза:

Странно, че няма вече опции София-Душанбе, а имаше. (Явно са променили часовете при една от отсечките и не се вързва прекачване).

Иначе има София-Алепо. Бил съм в Сирия, но не и в Алепо, та се чудя дали да не се изкуша 😄

За кои дати си гледал? Защото на мен след 25 октомври, когато е промоцията, на мен не ми излизат дати от София

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, Ou7law каза:

За кои дати си гледал? Защото на мен след 25 октомври, когато е промоцията, на мен не ми излизат дати от София

Прав си, до края на октомври са датите. После не са заредени. Изключиx, че промото е само за зимното разписание. Еми... греда.  Искаше ми се да видя този град. Допреди войната имаше влак Газиантеп-Алепо (за 5 часа), бяxме проучили с едни френдове, ама 2011 като започна войната и айде. Добре, че успяx в края на 2010 да видя Дамаск и Босра. След мен и потоп 😄 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 9 часа, Hakkâri Spor каза:

Прав си, до края на октомври са датите. После не са заредени. Изключиx, че промото е само за зимното разписание. Еми... греда.  Искаше ми се да видя този град. Допреди войната имаше влак Газиантеп-Алепо (за 5 часа), бяxме проучили с едни френдове, ама 2011 като започна войната и айде. Добре, че успяx в края на 2010 да видя Дамаск и Босра. След мен и потоп 😄 

И аз я "дебна" пустата Сирия .. и все нещо не намирам кураж..

• Харесвам 4
Публикувано:

Отклоняваме се малко от Пегасус, но като проучвах да прескочим от Ливан до Сирия, веднага след промяната и беше възможно, но се чуваше, че всеки момент ще въведат визи и това също трябва да се проучи как се е развило.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 часа, stanimir каза:

Моля, моля, @Argentique си е  NI !!! :smile3: 
Ама май в момента се е отдала на балък екмек и кюнефета. :grin:

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

не се знае в Тел-Авив как са се събудили.

Много точно казано. Странно защо вече не излиза Душанбе, когато от начална точка се зададе София, става само от Истанбул. Докато като пуснаxa тази дестинация имаше опции и от София. Мисля, че и при застъпване на полетите, тоест с до 24 часа  време за трансфер пак трябва да дава опции.  Билетите на Турските авиолинии са супер скъпи дотам, а вчера видяx и на FlуDubai София-Душанбе бяxa  по 537 евро в посока 😄 Като първият полет (София-Дубай) го дават от 02.15 за март догодина. Откога имаме нощни departures from Sofia? Уж от 00.30 до 05.00 е тишина, докато не излетят сърбите.

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 5 часа, Hakkâri Spor каза:

Странно защо вече не излиза Душанбе, когато от начална точка се зададе София,

На скоро и аз търсих Душанбе от София. Pegasus не само, че не ми даде опция, но и не ми даваше и от Истанбул. Дано не даде фира тая дестинация.

преди 7 часа, Ou7law каза:

И аз я "дебна" пустата Сирия .. и все нещо не намирам кураж..

Идлизат много добри цени от Истанбул до Дамаск на A Jet. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 часа, Фил каза:

Моля, моля, @Argentique си е  NI !!! :smile3: 
Ама май в момента се е отдала на балък екмек и кюнефета. :grin:

Значи тъкмо мислех да предложа @Argentique и @stanimir за форумна значка “спестовник” 💵

И каква стана тя? Едната ще си почива надалеч и попътно харчи пари в турско, а другият чака наготово смлени оферти от първата😜.

Баси съфорумниците 😂

• Харесвам 3
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 13 минути , ДиянаВ каза:

Едната ще си почива надалеч и попътно харчи пари в турско 

В момента летя в самолета и никакви пари не харча - поят ме и хранят 🤣

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Стоя си вкъщи.И аз не харча .С  промо без дати за след октовмри ме губят.Едва ли са много хората тук без планове за 2-3 месеца напред.

• Харесвам 4
Публикувано:

DEPART:
Sofia, Bulgaria

ARRIVE:
Karachi, Pakistan

RETURN:
Sofia, Bulgaria

DATES:
Limited availability from November to December 2026

Example dates: 
19th-28th Nov
26th Nov – 5th Dec
28th Nov – 5th Dec

possibly more…

STOPS:
Istanbul

AIRLINES:
Pegasus Airlines

Cheap flights from Sofia, Bulgaria to Karachi, Pakistan for only €284 roundtrip. Flight deal ticket image.

От Secret Flying 

П.П.Минналата година бяха със 100€ по-евтини.

За най-коравите колекционери на държави може и без нощувка :

IMG_20260619_204222.png

• Харесвам 4
  • Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Нещо като промоция за август, септември, октомври:

https://web.flypgs.com/trip-finder?currency=EUR&language=en&utm_campaign=2026-JUNE-TF2-EN&utm_content=ana-banner&utm_source=newsletter

Например за Алжир, Александрия, Кутаиси, Атирау .. от 70 евро на конкретни дати. С важното уточнение: от SAW

И много други градове, разбира се.  В линка са изредени от най-ниска към най-висока цена

Screenshot 2026-07-01 at 11.48.34.png

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, valpet каза:

Имат едноседмична промоция за международни полети и багаж. Screenshot_20260708_142934_com_pozitron_pegasus_CampaignDetailActivity.jpg.171e750424f0063ac4f1a59c3b0fec78.jpg

Ако сте попаднали на нещо интересно, споделете. Аз не намерих.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, Hakkâri Spor каза:

Е тя е exlusive offer (пише на първия ред от скрийншота), важи за група хора, не за всички. 

Да, прочетох и в съобщението ми в пощата, но въпросът е насочен към тези, които са открили нещо. Ако няма такива,  работата ще излезе бош-лаф. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.