nitsavan Публикувано: 16 юни Публикувано: 16 юни В нотификациите излиза, че от утре ще има промо: 6 1
Coo Публикувано: 16 юни Публикувано: 16 юни преди 2 минути , nitsavan каза: В нотификациите излиза, че от утре ще има промо: Благодаря! 2 1
stanimir Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни Ще изчакам форумният AI @Argentique да отсее топ-офертите, за да избегнем безполезни халюцинации. 4 1 20
jorocontrola Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни преди 31 минути , stanimir каза: Ще изчакам форумният AI @Argentique да отсее топ-офертите, за да избегнем безполезни халюцинации. Само да не стане платена версия... 1 1 24
ДиянаВ Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни преди 4 часа, stanimir каза: Ще изчакам форумният AI @Argentique да отсее топ-офертите, за да избегнем безполезни халюцинации. Тя заминА на далеч и не чакай активност 😄 1 1 6
Hakkâri Spor Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни Странно, че няма вече опции София-Душанбе, а имаше. (Явно са променили часовете при една от отсечките и не се вързва прекачване). Иначе има София-Алепо. Бил съм в Сирия, но не и в Алепо, та се чудя дали да не се изкуша 😄 2 2
Ou7law Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни преди 28 минути , Hakkâri Spor каза: Странно, че няма вече опции София-Душанбе, а имаше. (Явно са променили часовете при една от отсечките и не се вързва прекачване). Иначе има София-Алепо. Бил съм в Сирия, но не и в Алепо, та се чудя дали да не се изкуша 😄 За кои дати си гледал? Защото на мен след 25 октомври, когато е промоцията, на мен не ми излизат дати от София 3
Hakkâri Spor Публикувано: 17 юни Публикувано: 17 юни преди 5 часа, Ou7law каза: За кои дати си гледал? Защото на мен след 25 октомври, когато е промоцията, на мен не ми излизат дати от София Прав си, до края на октомври са датите. После не са заредени. Изключиx, че промото е само за зимното разписание. Еми... греда. Искаше ми се да видя този град. Допреди войната имаше влак Газиантеп-Алепо (за 5 часа), бяxме проучили с едни френдове, ама 2011 като започна войната и айде. Добре, че успяx в края на 2010 да видя Дамаск и Босра. След мен и потоп 😄 4
Ou7law Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 9 часа, Hakkâri Spor каза: Прав си, до края на октомври са датите. После не са заредени. Изключиx, че промото е само за зимното разписание. Еми... греда. Искаше ми се да видя този град. Допреди войната имаше влак Газиантеп-Алепо (за 5 часа), бяxме проучили с едни френдове, ама 2011 като започна войната и айде. Добре, че успяx в края на 2010 да видя Дамаск и Босра. След мен и потоп 😄 И аз я "дебна" пустата Сирия .. и все нещо не намирам кураж.. 4
Oshko Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни Отклоняваме се малко от Пегасус, но като проучвах да прескочим от Ливан до Сирия, веднага след промяната и беше възможно, но се чуваше, че всеки момент ще въведат визи и това също трябва да се проучи как се е развило. 1
Фил Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 20 часа, stanimir каза: Ще изчакам форумният AI @Argentique да отсее топ-офертите, за да избегнем безполезни халюцинации. Моля, моля, @Argentique си е NI !!! Ама май в момента се е отдала на балък екмек и кюнефета. 3 3
stanimir Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни Сирия към момента по-добре с полет , че не се знае в Тел-Авив как са се събудили. 5
Hakkâri Spor Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 1 час, stanimir каза: не се знае в Тел-Авив как са се събудили. Много точно казано. Странно защо вече не излиза Душанбе, когато от начална точка се зададе София, става само от Истанбул. Докато като пуснаxa тази дестинация имаше опции и от София. Мисля, че и при застъпване на полетите, тоест с до 24 часа време за трансфер пак трябва да дава опции. Билетите на Турските авиолинии са супер скъпи дотам, а вчера видяx и на FlуDubai София-Душанбе бяxa по 537 евро в посока 😄 Като първият полет (София-Дубай) го дават от 02.15 за март догодина. Откога имаме нощни departures from Sofia? Уж от 00.30 до 05.00 е тишина, докато не излетят сърбите. 1
Йосиф Милчов Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 5 часа, Hakkâri Spor каза: Странно защо вече не излиза Душанбе, когато от начална точка се зададе София, На скоро и аз търсих Душанбе от София. Pegasus не само, че не ми даде опция, но и не ми даваше и от Истанбул. Дано не даде фира тая дестинация. преди 7 часа, Ou7law каза: И аз я "дебна" пустата Сирия .. и все нещо не намирам кураж.. Идлизат много добри цени от Истанбул до Дамаск на A Jet. 1 1
ДиянаВ Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 10 часа, Фил каза: Моля, моля, @Argentique си е NI !!! Ама май в момента се е отдала на балък екмек и кюнефета. Значи тъкмо мислех да предложа @Argentique и @stanimir за форумна значка “спестовник” 💵 И каква стана тя? Едната ще си почива надалеч и попътно харчи пари в турско, а другият чака наготово смлени оферти от първата😜. Баси съфорумниците 😂 3 9
Argentique Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 13 минути , ДиянаВ каза: Едната ще си почива надалеч и попътно харчи пари в турско В момента летя в самолета и никакви пари не харча - поят ме и хранят 🤣 7 1 1
stanimir Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни Стоя си вкъщи.И аз не харча .С промо без дати за след октовмри ме губят.Едва ли са много хората тук без планове за 2-3 месеца напред. 4
stanimir Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни DEPART: Sofia, Bulgaria ARRIVE: Karachi, Pakistan RETURN: Sofia, Bulgaria DATES: Limited availability from November to December 2026 Example dates: 19th-28th Nov 26th Nov – 5th Dec 28th Nov – 5th Dec possibly more… STOPS: Istanbul AIRLINES: Pegasus Airlines GO TO DEAL От Secret Flying П.П.Минналата година бяха със 100€ по-евтини. За най-коравите колекционери на държави може и без нощувка : 4 1
Hakkâri Spor Публикувано: 2 юли Публикувано: 2 юли Нещо като промоция за август, септември, октомври: https://web.flypgs.com/trip-finder?currency=EUR&language=en&utm_campaign=2026-JUNE-TF2-EN&utm_content=ana-banner&utm_source=newsletter Например за Алжир, Александрия, Кутаиси, Атирау .. от 70 евро на конкретни дати. С важното уточнение: от SAW И много други градове, разбира се. В линка са изредени от най-ниска към най-висока цена 6 1
valpet Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли Имат едноседмична промоция за международни полети и багаж. 4
Doctor Who Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли Преди 1 час, valpet каза: Имат едноседмична промоция за международни полети и багаж. Ако сте попаднали на нещо интересно, споделете. Аз не намерих. 1
Hakkâri Spor Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли Е тя е exlusive offer (пише на първия ред от скрийншота), важи за група хора, не за всички. 2
Doctor Who Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли преди 13 часа, Hakkâri Spor каза: Е тя е exlusive offer (пише на първия ред от скрийншота), важи за група хора, не за всички. Да, прочетох и в съобщението ми в пощата, но въпросът е насочен към тези, които са открили нещо. Ако няма такива, работата ще излезе бош-лаф. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега