Прескочи до съдържание

Qatar Airways - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Мега промо при купуване на билет само днес за полет между 5 януари и 5 декември 2022, печелите 100 qpoints + бонусите от самия полет, т.е. с един билет до Тайланд ставате автоматично силвър мембър. 

https://www.qatarairways.com/en/Privilege-Club/qatar-airways-offers/2111PC075.html?cid=

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 24 минути , T.E.Lawrence каза:

Мега промо при купуване на билет само днес за полет между 5 януари и 5 декември 2022, печелите 100 qpoints + бонусите от самия полет, т.е. с един билет до Тайланд ставате автоматично силвър мембър. 

https://www.qatarairways.com/en/Privilege-Club/qatar-airways-offers/2111PC075.html?cid=

Ако правилно съм си прочел мейла, промото важи при закупуване на пакет билети+хотел+билети за мач от световното по футбол в Катар догодина.

Връзка към коментар
преди 1 минута , S.Petrov каза:

Ако правилно съм си прочел мейла, промото важи при закупуване на пакет билети+хотел+билети за мач от световното по футбол в Катар догодина.

Точно така. Условието е само и единствено с тези пакети

Връзка към коментар
преди 6 минути , S.Petrov каза:

преди 4 минути , cybersimo каза:

Точно така. Условието е само и единствено с тези пакети

Не знам откъде го измислихте  и го четете това, много по-просто е и е написано черно на бяло.  🙂 

Follow these simple steps now to benefit from this limited-time offer.

1. Book a flight with Qatar Airways.

2. Click “Register” to be eligible for the offer.

3. Fly with us between 10 January and 5 December 2022 (at least one flight).

Връзка към коментар
преди 6 минути , S.Petrov каза:

Надявам се да си прав, въпреки че вече букнах нашите билети. При мен приложението забива в момента и не мога да прочета подробности.

Screenshot_20211210-131429~2.png

Screenshot_20211210-112429_Gmail.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте, спомням си че януари месец катарците имаха намаления, ама кога точно беше ? Дебна тука едни билети от доста време...ама не мърдат наникъде 😄

Връзка към коментар

Средата на януари , но в контекста на СП по футбол през ноември , евентуално ще има добри цени само за полети през пролетта , покрай несигурността и изискванията в Азия . 

Връзка към коментар
преди 2 часа, stanislavpp каза:

Средата на януари , но в контекста на СП по футбол през ноември , евентуално ще има добри цени само за полети през пролетта , покрай несигурността и изискванията в Азия . 

Лошо няма да ги чакам значи трябват ми билети за края на януари или февруари...

Връзка към коментар

В момента нещата са толково с главата нагоре, не търсете логика и повторяемост. При тази смяна на правилaта по света от днес за утре, аз не бих букнал билети за повече от месец напред. 

Пак да спомена, при някакво кoличество мили, и от един полет е досатъчно да се купи билет с намаление. Просто при плащaнетo се избира qmiles+cash.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
В момента, Jenbel каза:

Пуснали са някаква промоция, януарската вероятно. Някой да е попаднал на ниска цена, за която и да е дестинация?

Screenshot_20220103-190432_Chrome.jpg

Аз сутринта си загубих 30 минути в търсене. 
както винаги промоцията им е пълен шит. 
Дълго търсих, коя ли ще е тази дестинация за 279 евро. Оказа се Дубай. 
Вече нямам никакви надежди, че някога ще има истински промоции - като например 800 лв до Токио. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 9 минути , cybersimo каза:

Аз сутринта си загубих 30 минути в търсене. 
както винаги промоцията им е пълен шит. 
Дълго търсих, коя ли ще е тази дестинация за 279 евро. Оказа се Дубай. 
Вече нямам никакви надежди, че някога ще има истински промоции - като например 800 лв до Токио. 

Е, не се сетих да проверя Дубай.... 🤣

Споделям песимизма ти, май никога вече няма да има истински промоции, каквито помним.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

През декември Qatar имаха Банкок и Пукет на около 450€ (400€ през сайтовете) , а AF/KLM също през декември в рамките на две седмици имаха промота до Сингапур и Пукет на по около 360-370€.

Няма място за песимизъм.

По-важно е кога всъщност Япония ще се отвори за международен туризъм. 

Мисля не съм срещал скоро @samuraika наоколо ? 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Катарците , ако не кешират тази година , не виждам кога друг път - покрай СП в Катар цените им ще са на абсолютният максимум , което е разбираемо .

Симо, ако ти трябва Токио, в момента SAS имат промо цени от почти цяла Европа за 300€, дати до Октомври.

преди 15 минути , stanimir каза:

Ако AF/KLM пуснат , ще пуснат и катарците...или обратно. Конкурират се от София по далечните си азиатски дестинации.

Така е , все пак катарците са основният собственик на oneworld и конкуренцията в лицето на SA и особено на ST, не трябва да им дава да диша спокойно …🙃

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , stanislavpp каза:

Симо, ако ти трябва Токио, в момента SAS имат промо цени от почти цяла Европа за 300€, дати до Октомври.

Сега преди малко пуснах в тема на SAS за Япония. 

преди 34 минути , cybersimo каза:

като например 800 лв до Токио.

Много ме е яд, защо не купих тогава билети на тези цени. 

Дано към 15/16 януари Qatar да пуснат нещо интересно, но ще видим.... времето ще покаже.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз също имах билети за Токио за 800 лв когато започна пандемията. И сега имам ваучери, които ги удължават вече втора година. 
Тайланд и Пукет за 400 евро не е промоция. Промоция е за 300 евро - за толкова ходих с Катар през 2017

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Какво значи истински промоции с тази зверска инфлация? В момента тези до Тайланд за някои дати по 1000 лева вече трябва да се броят за истинска промоция.

Съвсем наскоро американците мрънкаха как полетите до Пукет вече били над 2000$ от някои части на САЩ и в един момент наистина бяха толкова, ние тук пак бозата на 6 ст. чакаме. 😄

Като кажат след няколко месеца, че вирусът вече е ендемит и всичко живо се втурне да пътува пак и толкова няма да видим. Докато стане това, можем да се възползваме на ларж раздаването на qmiles по отсечки и промоции, с които да си намаляме цената на следващите билети. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ами най-малкото, преди когато имаше промоция и в имейла пише цени от 400 евро - отваряш търсенето и тарифата economy promo я имаше за 20 дестинации в Азия и всички започваха от 400 евро. 
А сега коя точно дестинация има Economy promo тарифа?

А уж 25-годишнината трябва да е “голяма работа”. 
Откровено замазване на положението както всяка друга “промоция”, която пускат всеки месец - “цени от ХХХ евро” без да се уточнява до къде точно е тази цена. 
В момента промоцията е до Дубай. 
След като SAS има промоция до Токио за 300 евро, а при Катар сегашната “промоция” до Токио е 750 евро, значи за SAS няма зверска инфлация? Да, на SAS промоцията не е от София, но аз бих взел Катар от който и да е европейски град, ако цената е 300 евро. 

Нямам нищо против да си държат високите цени, но да не ги обявяват за промоции или поне да пишат всички дестинации, за които наистина съществува “промо” цена. 
И наистина не разбирам след като Япония е затворена на 100% защо цената е 1500 лв? Тези полети изобщо летят ли?

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.