Childish Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 А някой за 2016? Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Елена отдавна се върна и междувременно обиколи още няколко интересни места, включително Африка. За Венецуела към есента на 2017 и аз почвам да се ослушвам за евтини самолетни билети (както и за Колумбия). Там природните красоти са неописуеми - водопада Анхел, платото Канайма, Нац.парк Рорайма, делтата на Ориноко, Пико де Боливар, архипелага Лос Рокес, остров Маргарита..... (да се избягва столицата). Ако има навити за споделения период , да се стягаме и да чакаме офертите... На о-в Маргарита няма нищо интересно, става за плаж (освен ако не се е появило нещо от 1993 г. насам). :) 4 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Елена отдавна се върна и междувременно обиколи още няколко интересни места, включително Африка. За Венецуела към есента на 2017 и аз почвам да се ослушвам за евтини самолетни билети (както и за Колумбия). Там природните красоти са неописуеми - водопада Анхел, платото Канайма, Нац.парк Рорайма, делтата на Ориноко, Пико де Боливар, архипелага Лос Рокес , остров Маргарита..... (да се избягва столицата). Ако има навити за споделения период , да се стягаме и да чакаме офертите... За Венецуела трябва много внимателно да се избере подходящия сезон. За водопада е добре, да е през влажния период (май-ноември), а за Рорайма се препоръчва да е през сухия период (ноември - април), въпреки че накрая обобщено се заключва, че и двете атракции е възможно да се посетят целогодишно. Като гледам какво си включил, пак към цял месец, че и нагоре отива работата (целия февруари и малко от март, примерно) И се надявам поне да не са в едно пътуване с Колумбия На о-в Маргарита няма нищо интересно, става за плаж (освен ако не се е появило нещо от 1993 г. насам). Значи заменяме о-в Маргарита с Тринидад и Тобаго, и сме пушка 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Значи заменяме о-в Маргарита с Тринидад и Тобаго, и сме пушка Там пък за чий, освен ако не сте големи фенове на онези дето свирят на steel drums (карибските инструменти, направени от стоманени варели). В Тринидад и Тобаго са измислени и там са и най-добрите от тези свирачи. Познавах двама такива, но ги прибраха в един затвор в Ямайка след като ги хванаха да пренасят кокаин. 3 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Нищо не съм включил все още. Не съм по плажните дестинации и със сигурност ще отпаднат. Иска ми се да включа Гуйяна с един невероятен водопад... 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Попаднах на тази статия и останах шокиран от случващото се във Венецуела - http://egoist.bg/#!/articles/venecuela-proklqtieto-na-petrola Ще има ли някога мир на този свят??! Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 Как е сега положението във Венецуела? Някакво инфо за сигурността в момента? Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Ами още си е така зле, номер 1 по опасност в света... Смятай. 1 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 @bronco току=що мина оттам, но сигурно е на път още 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Преди 1 час, neuromancer каза: @bronco току=що мина оттам, но сигурно е на път още Надявам се да се включи после и да каже две приказки. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 На сайта на МВнР пише да бъдат преустановени всички пътувания в страната. Щом си подаряват децата, понеже гладуват и ядат дори кучета какъв туризъм може да има. 1 1 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 (редактирано) Пак ли сайта на Външно? То се случва и българки да си подаряват / продават / извърлят децата. Давай да закриваме туризма! Със сигурност едва ли е най-безопасното място, но и аз очаквам bronco с интерес щом е пътувал из Венецуела. Лично аз също бих отишъл. Вярвам, ако не си вреш носа където не ти е работа се "оцелява" и там. Редактирано 14 декември, 2018 от stanimir 8 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 (редактирано) преди 3 минути , stanimir каза: Със сигурност едва ли е най-безопасното място ...при най-много убийства на глава от населението и челно място по отвличания. Иначе това с подаряването на децата и аз не го приемам насериозно. Редактирано 14 декември, 2018 от Goal & Boss 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 Със сигурност не е дестинация за идилична почивка или семейна ваканция. Важното да не се драматизира. Ако нямаше толкова хора тук разказали за, Иран или дори Сирия преди кланетата, от всичко прочетено в медиите щях да вярвам, че това са най-мракобесните места на Земята, истински Империи на злото и бла-бла. 3 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 И аз мисля, че много се преувеличават нещата, но и, че положението не е розово там е факт. Едва ли обаче е по-опасно от държави като Южен Судан, Сомалия, Ирак, ЦАР, Чад и други, да не изброяваме всички държави. 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 14 декември, 2018 Сподели Публикувано: 14 декември, 2018 преди 4 часа, stanimir каза: Със сигурност не е дестинация за идилична почивка или семейна ваканция. Важното да не се драматизира. Ако нямаше толкова хора тук разказали за, Иран или дори Сирия преди кланетата, от всичко прочетено в медиите щях да вярвам, че това са най-мракобесните места на Земята, истински Империи на злото и бла-бла. Империята на злото е една и тя е добре известна от десетилетия, откакто президентът Рейгън я посочи в своя реч (не че не си я знаехме и преди това)🙂 Когато говорим за цитираните от теб страни, както и за някои други, е добре да правим разлика между режима и обикновените хора. И е много важно да слушаме не тези, които са ходили там за малко, а онези, които са се махнали оттам. Все пак човек не напуска родината си от хубаво, нали? От собствен опит и пребиваване в подобна държава мога да ти кажа следното - добре е, даже никак не е зле, докато не се сговни нещо. В демокрациите, когато се сговни нещо, пращат срещу хората полицията. Режимите изпращат армията. Едните са обучени да "serve & protect", а другите - да убиват. Спирам дотук. 7 1 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 След снощните разкази въпросът, който най-много ме вълнува е: Кой ще се осмели да посети Венецуела #следбронко 🙂 1 2 3 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 преди 17 минути , Childish каза: След снощните разкази въпросът, който най-много ме вълнува е: Кой ще се осмели да посети Венецуела #следбронко 🙂 най-вероятно някой който не е чул разказите и на който не му дреме за общата статистика и страх..... 2 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 преди 21 минути , Childish каза: След снощните разкази въпросът, който най-много ме вълнува е: Кой ще се осмели да посети Венецуела #следбронко 🙂 Какви бяха разказите? 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 На 14.12.2018 г. в 22:20, stanimir каза: но пък Куба, Венецуела и подобни искам да видя преди "демократизирането" им да го направи невъзможно. Хората сме различни , аз пък обратно - с Куба и особено с Венецуела (и особено след разказа вчера на Бронко) смятам да поизчакам малко, докато приключат с експериментите там. 6 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 Предполагам, че всеки един от нас пътува, защото това му харесва и го обогатява по някакъв начин. Пътуването ни прави малко по-щастливи и доволни. Когато изпитваш основателен страх и несигурност за живота си при едно пътуване, то нещата са съвсем различни. Венецуела ще има доста да почака, за тези които не се причисляват към търсачи на силни, ама наистина силни усещания. Хубаво е за такива страни наистина да имаш информация какво те чака и дали риска си заслужава и да не приемаш всичко за измислена пропаганда. Аз не съм била сред мераклийте да посетят Венецуела, обаче разказът на Бронко ми беше много интересен и със сигурност знам, че единици биха тръгнали, ако са биха били истински наясно с това, което ще ги чака там. Хубаво е, че Магеланци дава възможност да чуеш разкази за такива места от първо лице. 7 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 @bronco разкажи за тези, които не са били на сбирката, моля! 5 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 Къде да го намеря този разказ на Бронко, или ако се разказва само от уста на уста, някой от посветените ще бъде ли така добър да го предаде накратко? Благодаря 🙂 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 Темата е за Венецуела! Ще помоля да не се отклонявате от нея. Благодаря! 3 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 16 декември, 2018 Сподели Публикувано: 16 декември, 2018 преди 20 минути , Mary каза: Темата е за Венецуела! Ще помоля да не се отклонявате от нея. Благодаря! Дали не забелязахте това? 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега