slujitel Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 Ние от пакистанската група определено не сме в сметката. Венецуела за сега не ме вълнува, а и не ми харесва по този начин.
ruwenzogy Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 преди 1 минута , slujitel каза: Ние от пакистанската група определено не сме в сметката. Венецуела за сега не ме вълнува, а и не ми харесва по този начин. Но тебе и не те броим, моля ти се. По-нагоре съм написал кои влизат в състава на експедицията.
slujitel Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 преди 1 минута , ruwenzogy каза: Но тебе и не те броим, моля ти се. По-нагоре съм написал кои влизат в състава на експедицията. Това го написах за Станимир, то в пакистанската група сме само ние, Патилана и Галя за сега. Знам кого броиш, следя темата. 1
stanimir Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 (редактирано) Е, 1 - За, 1- Против и 1- въздържал се. Айде сега вземете се скарайте да ми е гузно 😞 Редактирано 20 декември, 2018 от stanimir 1
FlyTraveler Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 преди 5 часа, Tedy каза: Това със събличането е притеснително за жените. Е, ще се търсят жени, за които събличането не е притеснително... 🙂🙂 🙂 Мен във Венецуела са ме просвали върху полицейска кола, разкрачен и с разперени ръце върху покрива на колата. Изиграха сцена като от американски action филм. Полицейската кола (голям Chevrolet Caprice Classic) беше спряла и около 5 минути ни гледаха как с приятеля ми си говорим с някакви местни. Извежднъж пусна сирената и бурканите, направи обратен завой с мръсна газ, изскочиха двама униформени и ни проснаха по описания горе начин. Попитаха имаме ли наркотици. Казахме, че нямаме и в плановете ни за вечерта влизат само cerveza и chicas. Претърсиха ни основно, в джобовете ми намериха само презервативи, посмяха се малко и ни пуснаха... Това през 1993 г. когато правителството беше American friendly. 🙂 8
stanimir Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 преди 19 минути , FlyTraveler каза: Е, ще се търсят жени, за които събличането не е притеснително... 🙂🙂 🙂 ... и които с радост биха платили 50-100$ да ги събличат венецуелски полицаи ( в случай, че мъжете са поне малко толкова атрактивни колкото венецуелските жени) 5
patilana Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 Говорете си, говорете си. Ние ще идем и ще се върнем да разказваме, а вие ще си останете тук и ще завиждате. 3 3
Stanislav Dimitrov Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 (редактирано) преди 44 минути , FlyTraveler каза: Мен във Венецуела са ме просвали върху полицейска кола, разкрачен и с разперени ръце върху покрива на колата На мен това ми се е случвало в София преди 20-тина години и то редовно.Заради дългата коса и метълските дрехи предполагам.Колко пъти са ми обръщали и мешката незнам. Иначе в чижбина и KFOR ми го направиха този номер в Косово(щот сме снимали военно поделение),а пък в Сирия се събудих направо с дуло опряно в главата(от армията ,не полицията)Там пък сме били влезли във военно поделение.А да не забравя нощното минаване на границата Хондурас-Никарагуа,където пак имах проблеми с полицията и добре,че се разминах,щото с испанският хич ме няма,а тях повече от мен ги нямаше в английският (и тука нищо не бях направил ама...) Та да видим какво ще предложи Венецуела? Редактирано 20 декември, 2018 от malkia 4 3
patilana Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 Моля те, спри да разказваш, че ще ни спретнат една група прихващачи на летището и няма да ни качат на самолета в София. Тук имало, казват, много летищни служители и няма да им се измъкнем с избягване на някои смени. Пък ако има и началник, пази боже, направо ще ни върнат. Да не мислиш, че Бронко не е имал същите опасения, та се е законспирирал толкова дълбоко преди тръгване си 1
Topfly Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 Сериозна група от балкански субекти се е събрала за Венецуела. 😉 Ще си прекарате добре, но имам леки притеснения за сигурността на венецуелците, които се престрашат да ви се изпречат на пътя 😄 4
Carrie Публикувано: 20 декември, 2018 Публикувано: 20 декември, 2018 Тези иронични коментари според мен са излишни и не разбирам какво целят. Всеки има глава на раменете и си преценява какво да прави. Предлагам да се придържаме към темата. На този етап има хора с желание за посещение, дали реално ще се реализира нещо... има време, ще поживеем и ще видим. 4
Topfly Публикувано: 31 януари, 2019 Публикувано: 31 януари, 2019 U.S. raises Venezuela travel advisory to highest level: "Do Not Travel" https://www.cbsnews.com/news/venezuela-travel-advisory-us-state-department-raises-venezuela-travel-advisory-to-highest-level/ Venezuela - Level 4: Do Not Travel https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/traveladvisories/venezuela-travel-advisory.html 1 1
muchachote Публикувано: 31 януари, 2019 Публикувано: 31 януари, 2019 преди 2 минути , Topfly каза: U.S. raises Venezuela travel advisory to highest level: "Do Not Travel" https://www.cbsnews.com/news/venezuela-travel-advisory-us-state-department-raises-venezuela-travel-advisory-to-highest-level/ Venezuela - Level 4: Do Not Travel https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/traveladvisories/venezuela-travel-advisory.html сЪЩОТО ВАЖИ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН И ЗА пАРИЖ! 1
Topfly Публикувано: 31 януари, 2019 Публикувано: 31 януари, 2019 9 minutes ago, muchachote said: сЪЩОТО ВАЖИ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН И ЗА пАРИЖ! Според правителството на САЩ не е същото France - Level 2: Exercise Increased Caution https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/traveladvisories/france-travel-advisory.html 3
Happy_Traveler Публикувано: 20 март, 2019 Публикувано: 20 март, 2019 Направо като ви чета темата и се хващам за главата. 😀 Не знам кой какво е разказвал за пътешествието си из Венецуела (ама ако може и тук да го сподели), но аз не бих се осмелила. Може би наистина съм останала с впечатление, че там хората умират от глад. Пък някой магеланци ми бяха казали, че съм много смело момиче.... Да бе, някой тук като ви чета - вие сте безсмъртни направо; същества от друга планета. 😘 От сърце ви желая успех с начинанието, пък дано останете доволни. 1
Alexander Публикувано: 21 март, 2019 Публикувано: 21 март, 2019 В момента е доста зле там, като се започне от старите проблеми и постоянния недостиг на продукти, чист глад, корупция и т.н. и се стигне до фрапиращите липса на вода и ток. На летището в Каракас редовно няма с часове ток, като последния път този месец нямаше ток над 24 часа, което води до хаос, отменени полети и т.н. Това, ако за някои е нещо норално, за мен не е. 6
Guinness Публикувано: 21 юни, 2019 Публикувано: 21 юни, 2019 Един пътешественик представя реални кадри от живота в Каракас, където пътува в момента. 3
Stanislav Dimitrov Публикувано: 6 декември, 2019 Публикувано: 6 декември, 2019 Има оферта за Венецуела 370 евро от Порто и Лисабон.Аз съм за. Търсят се двама или повече желаещи. Краят на февруари(със семейството съм на почивка точно преди това).Сезонът е подходящ.Ще следя темата,защото съм на път в момента,и когато в БГ е ден,тука е нощ.Ако някой се навие да дрънне и във фейса,там влизам постоянно.Офертата е яка,не се знае,колко ще се задържи.Дерзайте 2
ruwenzogy Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 Повдигам темата за Венецуела. Изключителна цена от 479 евро от София с багаж и храна. Най-доброто време е ноември , като пресечна точка на четирите най-интересни природни забележителности - най=високият водопад в света АНХЕЛ, забележителната река ОРИНОКО, националният парк КАНАЙМА и уникалните тепюита и трек РОРАЙМА,. Такава цена не е имало и никога няма да има. Така, че желаещите да не се ослушват, а да взимаме билети и да се организираме. Време за отлагане няма. Сигурен съм, че политическата обстановка там отдавна се е нормализирала... 8 1
Stanislav Dimitrov Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 Мен знаеш да ме пиши предполагам 🙂 1
Alexander Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Нищо не се е нормализирало, дори напротив! Не искам да ви плаша или отказвам, но си помислете много добре дали искате да рискувате с ходенето, а то си е риск. Имам близък приятел, които се ожени преди 4-5 години за местна, вече са в Испания. Точно преди 2 седмици дойде майката на жена му и каквито неща чувам, не са за вярване. Някакъв техен познат е бил във Венецуела преди най-много година и е бил с въоръжена охрана през цялото време, както на места в Африка. Майката не може да свикне, че може да си извади телефона на улицата без проблеми, същото беше и с жена му доста време. Навсякъде има опасност от ограбване, като под ограбване визирам всичко, не само пари, ами до телефони, часовници, якета и маратонки, ако щете. Спирали междуградските маршрутки и събирали от хората каквото си харесат. Най-новото е, гледаш голям дърво с поляна, отиваш и от дървото скачат 4-5 човека.. И много други. Глада е много голям и всеки гледа да открадне каквото може. Иначе цената е уникална, спор няма. 1 1
Stanislav Dimitrov Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Значи няма да си нося големият апарат и пак ще се побера в ръчен багаж 🙂 3
Lindt Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 7 минути , Stanislav Dimitrov каза: Значи няма да си нося големият апарат и пак ще се побера в ръчен багаж 🙂 не вярвам 🙃
stanimir Публикувано: 30 май, 2022 Публикувано: 30 май, 2022 Намериха ли се по-авантюристични настроени пътешественици ? Руснаци пътуваха самоорганизирано до самото затваряне порай пандемията, и си катереха Рорайма наемайки индианци водачи на място , без агенции и тра-ла-ла.. Едва ли нещо драстично се е променило.
ruwenzogy Публикувано: 30 май, 2022 Публикувано: 30 май, 2022 преди 2 часа, stanimir каза: Намериха ли се по-авантюристични настроени пътешественици ? Руснаци пътуваха самоорганизирано до самото затваряне порай пандемията, и си катереха Рорайма наемайки индианци водачи на място , без агенции и тра-ла-ла.. Едва ли нещо драстично се е променило. Не се намериха. Бях 99% сигурен, че така ще стане...... 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега