chandni Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември преди 50 минути , Костов каза: За по малко от месец загубих и двамата си родители (майка на 11.10, татко-днес). Това са хората, които ми вдъхнаха любовта към пътешествията. Светъл да е пътят им!😪 Ужасно! Най-искрени съболезнования! 1
Lyubina Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември Съболезнования, Костов! Тежко е, но приеми че те са добре, просто някъде другаде. И като ги споменаваме и помним, нашите близки продължават да са с нас. 1
Роми Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември Преди 1 час, Костов каза: За по малко от месец загубих и двамата си родители (майка на 11.10, татко-днес). Това са хората, които ми вдъхнаха любовта към пътешествията. Светъл да е пътят им!😪 Съболезнования! Така пак са заедно, а ти при всяко пътуване ще си още по-близко до тях. 1 1
jul Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември @Костов, съболезнования. В момента тежко за теб, но поне са заедно някъде сега. 1 1
Marisha Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември Най-искрени съболезнования! Моите родители отдавна ги няма, но знам, колко е тежко. 1
master_of_germs Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември Съболезнования, Динко 😞 Нека звезди сияят над Пътя им... 1 1
ДиянаВ Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември И както ти казах, житейски приемливо е децата да погребват родителите си. Другото е трагедия, която не знам и не искам да знам как се преживява. Динко, приятелю, от опит знам какво утешава и разсейва от ежедневните мисли магеланската душа - коледен подарък от джудже-магеланец и малко пътуване, било то и нискобюджетно 🫂 3 1
marycap Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември преди 2 часа, Костов каза: За по малко от месец загубих и двамата си родители (майка на 11.10, татко-днес). Това са хората, които ми вдъхнаха любовта към пътешествията. Светъл да е пътят им!😪 Моите съболезнования! 1
Дани Магелани Публикувано: 5 ноември Публикувано: 5 ноември Моите съболезнования! Да почиват в мир! 1
DaBo Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Моите съболезнования! Да им е леко там горе, а на теб сила и мъдрост, за да преминеш през това изпитание! 1
дядо Пепи Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Най-искрените ми съболезнования! Силно вярваме, че починалите ни родители и приятели са на едно по-добро и справедливо място, нищо не ги боли и се радват на своето безгрижие. А когато са и заедно е още по-добре. Като едно продължение на земния им път. 3 1
Бръмбар Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Най-искрени съболезнования! Светъл да е пътят им! 1
Биляна Димитрова Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Искрени съболезнования! Вече са звездички на небето, които ще огряват пътя ти! 1 1
Argentique Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Съчувствам ти, @Костов! Мир и утеха на душата ти. ❤️ 1
Фил Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември преди 13 часа, Костов каза: За по малко от месец загубих и двамата си родители (майка на 11.10, татко-днес). Това са хората, които ми вдъхнаха любовта към пътешествията. Светъл да е пътят им!😪 Съболезнования! Да почиват в мир! 1
jungfraujoch Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Моите съболезнования, Бог да ги прости родителите ти. Ужасно е,че в такъв кратък срок са си отишли,явно не са могли един без друг. Сега са звездички,които ще те насочват в житейския ти път и винаги ще бъдат с теб. Докато си жив и тях ще ги има! 1
Crazy Horse Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Съболезнования от цялото ни семейство! Наистина ти се събра много в рамките на месец. Да почиват в мир... Те винаги ще останат живи в сърцето и спомените ти... Понякога може да правиш и пътешествия в тяхна чест, като почит към тях. Аз така поне правя в чест на баба и дядо за да е винаги жив споменът за тях. 1 1
Костов Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Благодаря ви за съпричастността!♥️ Родителите ми, ще останат живи в сърцата на хората които ги обичахме. @ДиянаВ, права си приятелко. Магеланската душа винаги ще се радва на един Коледен магелански подарък и едно пътуване. Пътуването ще остане за догодина(за мен ще бъде удоволствие да пътуваме някъде заедно) а за магеланския подарък съм винаги готов 🙂 @Crazy Horse, приятелю, за догодина съм решил заедно със семейството на брат ми да направим едно пътуване в памет на майка и татко. Още веднъж благодаря на всички за съпричастността Вярвам, че родителите ми са на по-добро място! 14
Аzia Публикувано: 6 ноември Публикувано: 6 ноември Съболезнования, да почиват в мир. Тежко е без родители, знам. 1
Иван Попов Публикувано: 7 ноември Публикувано: 7 ноември Моите искрени съболезнования! Да почиват в мир! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега