Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 50 минути , Костов каза:

За по малко от месец загубих и двамата си родители (майка на 11.10, татко-днес). Това са хората, които ми вдъхнаха любовта към пътешествията. Светъл да е пътят им!😪

Ужасно! Най-искрени съболезнования!

• Благодаря 1
Публикувано:

Съболезнования,  Костов! Тежко е, но приеми че те са добре, просто някъде другаде.  

И като ги споменаваме и помним, нашите близки продължават да са с нас.

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Костов каза:

За по малко от месец загубих и двамата си родители (майка на 11.10, татко-днес). Това са хората, които ми вдъхнаха любовта към пътешествията. Светъл да е пътят им!😪

Съболезнования! Така пак са заедно, а ти при всяко пътуване ще си още по-близко до тях.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

И както ти казах, житейски приемливо е децата да погребват родителите си. Другото е трагедия, която не знам и не искам да знам как се преживява. 
Динко, приятелю, от опит знам какво утешава и разсейва от ежедневните мисли магеланската душа - коледен подарък от джудже-магеланец и малко пътуване, било то и нискобюджетно 🫂

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Костов каза:

Моите съболезнования!

• Благодаря 1
Публикувано:

Най-искрените ми съболезнования! Силно вярваме, че починалите ни родители и приятели са на едно по-добро и справедливо място, нищо не ги боли и се радват на своето безгрижие. А когато са и заедно е още по-добре. Като едно продължение на земния им път.  

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 часа, Костов каза:

Съболезнования! Да почиват в мир!

• Благодаря 1
Публикувано:

Моите съболезнования, Бог да ги прости родителите ти.

Ужасно е,че в такъв кратък срок са си отишли,явно не са могли един без друг.

Сега са звездички,които ще те насочват в житейския ти път и винаги ще бъдат с теб.

Докато си жив и тях ще ги има!

• Благодаря 1
Публикувано:

Съболезнования от цялото ни семейство! Наистина ти се събра много в рамките на месец. Да почиват в мир... Те винаги ще останат живи в сърцето и спомените ти... Понякога може да правиш и пътешествия в тяхна чест, като почит към тях. Аз така поне правя в чест на баба и дядо за да е винаги жив споменът за тях.  

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря ви за съпричастността!♥️ Родителите ми, ще останат живи в сърцата на хората които ги обичахме.

@ДиянаВ, права си приятелко. Магеланската душа винаги ще се радва на един Коледен магелански подарък и едно пътуване. Пътуването ще остане за догодина(за мен ще бъде удоволствие да пътуваме някъде заедно) а за магеланския подарък съм винаги готов 🙂

@Crazy Horse, приятелю, за догодина съм решил заедно със семейството на брат ми да направим едно пътуване в памет на майка и татко.

Още веднъж благодаря на всички за съпричастността

Вярвам, че родителите ми са на по-добро място!

• Харесвам 14

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.