Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , feel_the_rush каза:

Явно на Виза това е и новия дизайн

20250827_144516.jpg

Ами да вземат да ни раздадат по едни кубинки и да ни обръснат главите 0 номер, че да се виждаме отдалеч.

• Замислям се 1
Публикувано:

Абе дизайна си го прави банката, не Виза.

За хора с високи изисквания Револют има и персонифицирани карти, може да си сложите снимки на внуците даже...

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 9 минути , neuromancer каза:

Абе дизайна си го прави банката, не Виза.

За хора с високи изисквания Револют има и персонифицирани карти, може да си сложите снимки на внуците даже...

Ясно, за без пари - лилав.

Нищо, поне е цветът на сексманиаците. (Брани...)

:wink:

Публикувано:

Ми цветовете на Уиз са такива, логично и картата...

Ако те е срам да я ползваш може да я закриеш или да плащаш с телефона 🙂

• Смея се 5
Публикувано:
На 15.08.2025 г. в 4:01, Иван Попов каза:

Щом си работила значи ти е ясно, ако съм счетоводител няма да ме пуснат края на месеца отпуска, ако съм пожарникар ще забравя за лятото.... Така, че всяка професия си плюсове и минуси 😉

Ванка, има вариант- работиш за себе си и си решаваш кога и колко да почиваш. 😉

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 часа, ven62 каза:

Чакай, чакай малко, виж какво казва Чичко Гугъл по въпроса:
"Лилавият цвят е символ на царственост, лукс, власт, духовност, мъдрост и интуиция, но също така може да носи усещане за магия, мистицизъм и дори екстравагантност.Той представлява баланс между земното и духовното, съчетавайки елементи на страст (от червеното) и спокойствие (от синьото)." 
:acute:

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 часа, feel_the_rush каза:

Явно на Виза това е и новия дизайн

20250827_144516.jpg

Моята изглежда така според аппа на fibank, но физическата се оказа с флорални мотиви.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 часа, ven62 каза:

За пръв път чувам, че лилавото имало такава слава. Сподели повече от твоя опит, нали сме тук да си помагаме …

Публикувано:

Вижте к'во, докато ние си говорим тук за лилаво и розАво, попаднах на една 55+ афро женица от US, която е зарязала мъжа си и е продала всичко, за да си живурка с кеф на круизни кораби и така вече година. И си е супер. Та ще се оплача, че май няма да ми стигне смелостта да я полсведам, ако ако ми стигне, ще ви зарежа и ще отида в другата тема за хвалебствията. Ама ха!

• Харесвам 4
  • Смея се 8
Публикувано:

От 1 ноември, Танзания ще добавя по 90 долара към всеки самолетен билет.

Занзибар имат и 44 долара застраховка* , която е задължителна. И после идва и визата от 50 долара.

• Шок 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

Ставам и аз чест посетител на тази тема- пет дни преди да приключи 2 месечната ни почивка след катерене по къде ли не и обикаляне по плажове и планини, стъпих накриво на най-равното на площада на Арекипа, направо чух как изпука  крака ми и завърших с гипс и счупена кост на ходилото. Та последните 4 дни в Лима ще куцукам с патерици.

Положителните неща-

1-ако ви се наложи да ходите в спешно в Перу хич не е  зле.  Чакането беше около 15 минути и обслужването повече от добро. 

2  -Хубаво ще си почина от почивката поне още 5 седмици у дома.

3- Спирам да пиша във темата "в момента съм"

• Харесвам 4
  • Шок 23
Публикувано:
7 minutes ago, Тони said:

Положителните неща-

1-ако ви се наложи да ходите в спешно в Перу хич не е  зле.  Чакането беше около 15 минути и обслужването повече от добро. 

Неприятно е, но е по-малкия дявол - в края на пътешествието се е случило.  Дано застрахователя изплати разходите. Бързо възстановяване!

• Харесвам 2
Публикувано:

А да, аз просто седя в стаята и се чудя какво да измрънкам.😃😃😃

А  разходите не са нещо, което да мисля изобщо. 

• Харесвам 4
Публикувано:
38 minutes ago, Тони said:

Ставам и аз чест посетител на тази тема- пет дни преди да приключи 2 месечната ни почивка след катерене по къде ли не и обикаляне по плажове и планини, стъпих накриво на най-равното на площада на Арекипа, направо чух как изпука  крака ми и завърших с гипс и счупена кост на ходилото. Та последните 4 дни в Лима ще куцукам с патерици.

Положителните неща-

Тоест да разбираме , че в следващите пет седмици ще приемаш гости ?

Публикувано:

Ако ще готвят и си почистват- да.

През останалото време пак приемам, но аз им готвя и почиствам. 😃😃😃

Та всеки сам си преценя!

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 45 минути , Тони каза:

Положителните неща-

@Тони - важно е, че вече си добре и всичко мина бързо по болниците, което понякога е голяма драма. Въпреки неприятния инцидент в края на толкова вълнуващо приключение, хубавото е, че се случи именно тогава. Пожелавам ти бързо възстановяване и още по-вълнуващи и невероятни приключения! Да се оправяш бързо и да те глезят вкъщи – това много помага!

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , Тони каза:

Ако ще готвят и си почистват- да.

През останалото време пак приемам, но аз им готвя и почиствам. 😃😃😃

Та всеки сам си преценя!

Не разбрах за пътните разходи до вас. Ако това го разрешим, обещавам да готвим и почистваме (двама сме с жена ми) за колкото седмици пожелаеш в рамките на следващите 6 месеца. :wink:

---

Бързо и безпроблемно възстановяване.

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 1 час, Тони каза:

Положителните неща-

Някой май ти завидя в тази тема 😞 

Публикувано:
преди 53 минути , Тони каза:

То сега с тия евтини полети срамота да правим пазарлъци.😃😃😃

Бързо възстановяване и лек път към къщи!  И не се претоварвай нито за домашните любимци, нито за гости!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Тони каза:

завърших с гипс и счупена кост на ходилото.

Бързо възстановяване. Погледни от добрата страна, докато си почиваш ще имаш достатъчно време да си прегледаш снимките😉

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.