Прескочи до съдържание

Air Baltic-периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

€10 flight discount - until June 25

unnamed.png.3403b376e029d6401c2cb38c7d800bc8.png

Use the code LIGO2024 and dive into hot adventures this summer!

Planies holders who use the discount voucher will get a special Midsummer treat of 1000 airBaltic Club bonus points per flight.

Book: 20.06.2024 – 25.06.2024

Travel: 01.07.2024 – 31.12.2024

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

MegaSale - fly from €19 

Book
From 27.06.2024 to 24.07.2024

Travel
From 01.08.2024 to 31.05.2025

The MegaSale continues with bargain prices for all flights.

Choose from a wide range of sunny destinations where the beach season lasts all winter long: Lisbon or Madeira, Malaga, Madrid or the Canary Islands, Egypt, Morocco, Dubai and many more.

Or start planning your skiing holiday early, because these great prices will be gone soon. Our new destination Innsbruck or Salzburg, Munich, Verona, Milan, Geneva, Zurich, Tbilisi and Kittila - choose now, winter will be here before you know it!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А ето и офертите от България (до 24 юли):

От София:

Riga 69€/119€ директен (цена: еднопосочен/двупосочен)

Oslo 75€/139€

Copenhagen 75€/149€

Tallinn 89€/149€

Vilnius 99€/159€

Helsinki 99€/169€

Berlin 99€/175€

Palanga 109€/179€

Turku 109€/189€

Tampere 109€/199€

От Бургас:

Tallinn 99€/189€ директен

https://www.airbaltic.com/en-DK/campaign/sale?sref=BTN&utm_source=airBaltic+newsletter&utm_campaign=a0d1269d1e-20240627sale-not-all-pos-EN-rem6&utm_medium=email&utm_term=0_-a0d1269d1e-[LIST_EMAIL_ID]&ct=t(20240627sale-not-all-pos-EN-rem6)&goal=0_44979842b3-a0d1269d1e-310809396&mc_cid=a0d1269d1e&mc_eid=dfc4214550

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...

Тази нощ стартира промото на AirBaltic до 31.08.25:

https://www.airbaltic.com/en-ZZ/campaign/grab-out-2025?sref=BTN&utm_source=airBaltic+newsletter&utm_campaign=44d148f15f-20240910grabout-EN&utm_medium=email&utm_term=0_-44d148f15f-[LIST_EMAIL_ID]&ct=t(20240910grabout-EN)&goal=0_44979842b3-44d148f15f-311171864&mc_cid=44d148f15f&mc_eid=37ab0dd69c

Screenshot.png.883987490ee9de04459e6804b0dbc7c4.png

Обявени цени от София, като тази година има и връзки към повечко норвежки градове.

Screenshot(1).png.3d965bc2b3c595186922c76cc1411078.png

Screenshot(2).png.269a07c285693993d9746c209f1e2e26.png

Не знам дали това е голямото промо, че миналата година беше към началото на ноември, но нищо не ни пречи да проследим нещата. :wink:

Ето какво е писал @phasma по-горе в темата:

Цитат

Относно промоцията Grabout - тя е само веднъж годишно, около 1 ноември. В другите месеци всички промоции са някъде двойно по-скъпи.

София за 78 е цена-мечта. Който не купува сега, ще гледа 147 на другите промоции.

• Харесвам 14
  • Благодаря 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 59 минути , Argentique каза:

Тази нощ стартира промото на AirBaltic до 31.08.25:

https://www.airbaltic.com/en-ZZ/campaign/grab-out-2025?sref=BTN&utm_source=airBaltic+newsletter&utm_campaign=44d148f15f-20240910grabout-EN&utm_medium=email&utm_term=0_-44d148f15f-[LIST_EMAIL_ID]&ct=t(20240910grabout-EN)&goal=0_44979842b3-44d148f15f-311171864&mc_cid=44d148f15f&mc_eid=37ab0dd69c

Screenshot.png.883987490ee9de04459e6804b0dbc7c4.png

Обявени цени от София, като тази година има и връзки към повечко норвежки градове.

Screenshot(1).png.3d965bc2b3c595186922c76cc1411078.png

Screenshot(2).png.269a07c285693993d9746c209f1e2e26.png

Не знам дали това е голямото промо, че миналата година беше към началото на ноември, но нищо не ни пречи да проследим нещата. :wink:

Ето какво е писал @phasma по-горе в темата:

Доста добри цени, благодаря за споделянето. За съжаление обаче в момента при търсене изобщо ги няма в системата Берген и Ставангер. Дано от полунощ излязат.

П.С. При търсене с начална точка Рига излизат, но от София не.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 34 минути , Suunto каза:

Доста добри цени, благодаря за споделянето. За съжаление обаче в момента при търсене изобщо ги няма в системата Берген и Ставангер. Дано от полунощ излязат.

П.С. При търсене с начална точка Рига излизат, но от София не.

Освен,че не излизат Берген и Ставангер за някой дестинации има заредени едва по няколко полета....Явно ще трябва да се изчака началния час.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За жалост тези градове пак не се зареждат, нито Гьотеборг.
Но останалото го има.
Схемата с open jaw полетите на един билет през приложението на trip.com още си действа. :wink:

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Гьотеборг излиза от София еднопосочно само през април и август.

Берген и Ставангер излизат от Бургас за летните месеци уж двупосочно, но реално зарежда полети смо в едната посока. Въобще много бъгнат сайт и промоция.

Казвайте планове, да черпим вдъхновение. 🙂

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Ако някой се вълнува - може да се лети до Вилнюс и оттам с автобус до Беларус.
Все още има добри цени за Великден за балтийски столици+Стокхолм, ако някой няма против евентуалните температури. Догодина православният и католическият съвпадат и билетите и т.н. ще са в небесата.

Понеже Беларус не ме влече, се чудя дали да не навържа някой Стокхолм с ден на Оландските острови. И да добавям ли Хелзинки, което също не ме влече. Някак искам да вмъкна и повторение на Куршската коса за поне два дни с полет до Паланга, ама да видим.
Четох ви тук мислите за кораб до Оландски острови, ама явно трябва и другаде да почета, но определено дългото стоене на кораб с куп хора не ми е приоритет.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 10 минути , Цвете каза:

Искаше ми се да направя Норвегия май, юни.юли, но освен до Осло не мога /нямам достатъчно време за ровене/ да сглобя нищо. Та, чакам подсказка.

В темата за Луфтханза имаше промо цени до Норвегия - метни едно око там. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 44 минути , iMari каза:

🙂

Е нормално. Просто просто полетите са в такива часове, че .. или се застъпват, или първата отсечка е след втората и прекачването е невъзможно.  Това го има и с Norwegian, като се търсят Берген, Трон(д)хайм и подобни...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 29 минути , Argentique каза:

Ако някой се вълнува - може да се лети до Вилнюс и оттам с автобус до Беларус.
Все още има добри цени за Великден за балтийски столици+Стокхолм, ако някой няма против евентуалните температури. Догодина православният и католическият съвпадат и билетите и т.н. ще са в небесата.

Понеже Беларус не ме влече, се чудя дали да не навържа някой Стокхолм с ден на Оландските острови. И да добавям ли Хелзинки, което също не ме влече. Някак искам да вмъкна и повторение на Куршската коса за поне два дни с полет до Паланга, ама да видим.
Четох ви тук мислите за кораб до Оландски острови, ама явно трябва и другаде да почета, но определено дългото стоене на кораб с куп хора не ми е приоритет.

Оландските острови са топ, бих повторил. Правихме го с фери от Стокхолм за два дни с една нощувка там. Определено не ни стигна времето. 6-7ч мисля беше плаването и въобще не се усети, гледките са много красиви и ако времето е хубаво стоиш навън. Хватката е, че

билет каюта за 4ма беше към 60€ , което е перфектно . Имаш легло, баня, раница къде да оставиш, ако пък си след дълги прекачвания можеш и да подремнеш. Та няма какво да се чудиш🙂

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Hakkâri Spor каза:

Май леко се бъгна сайтът, но не ми излизат изобщо никакви цени София-Рига-София.  И от приложението пробвах - Ц.

виж в приложението trip.com uk версия

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Дали 4 пълни дни ще са остатъчни за Латвия. Освен Рига и Юрмала, някой знае ли нещо интересно от към природа?

Гледам национален парк Камеру евентуално

Връзка към коментар
преди 2 минути , MayaS каза:

Дали 4 пълни дни ще са остатъчни за Латвия. Освен Рига и Юрмала, някой знае ли нещо интересно от към природа?

Национален парк Kemeri с блатата е много красиво място, Сигулда със замъка Турайда в национален парк Gauja също не е за изпускане. Има също и нос край Колка, но за него трябва кола. 4 дни според мен са достатъчни за Латвия

• Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , Kristian Desev каза:

Национален парк Kemeri с блатата е много красиво място, Сигулда със замъка Турайда в национален парк Gauja също не е за изпускане. Има също и нос край Колка, но за него трябва кола. 4 дни според мен са достатъчни за Латвия

Благодаря, точно в десятката. Значи смело ще взема билети за Рига.

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , MayaS каза:

Гледам национален парк Камеру евентуално

Също така може да се направи еднодневно пътуване до Талин или Вилнюс с първи и последен полети за деня, които са евтини.
Аз правих Талин така лятото, малко е уморително, но се трае.

Оплетох кошница с шест полета София-Рига-Стокхолм-Рига-Паланга-Рига-София за седмица с идея да караме Midsommar на Куршската коса. Градският туризъм ще е минимален.
Въртях как ли не през трип-а, тоталът е 87€/човек на три резервации, но така беше най-изгодно.
За съжаление си изгърмях трите намаления в приложението и сега дори в другите езикови версии (es) не ми дава промо. Преди не беше така. :sad:

• Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, iMari каза:

Берген и Ставангер излизат от Бургас за летните месеци уж двупосочно, но реално зарежда полети смо в едната посока. Въобще много бъгнат сайт и промоция.

Казвайте планове, да черпим вдъхновение. 🙂

Аз си харесах маршрут за осем дни за Рига, Талин и Хелзинки с комбинация Вроцлав и Гданск понеже не съм бил там. С Райън до Вроцлав, разходка и нощувка, на другия ден транспорт до Гданск - има влак и кратък полет с Райън, 2 нощувки в Гданск, възможности много - самият Гданск, Хел, замъкът Малборк. На другия ден полет с Райън до Рига (тук сме зависими от разписанието и цените) с максимално дълго прекачване и време за града, късен полет за Талин. 2 нощувки в естонската столица и на следващия ден ранен полет за Хелзинки и късен полет около 22:00 за Рига, за да не плащаме скъпа нощувка във Финландия. 2 нощувки за Рига/Юрмала/Сигулда, който каквото харесва, и полет за София с Air Baltic. 
Друг вариант, който гледах (без Полша), е за полет до Вилнюс през Рига, 2 нощувки за Литва с Тракай, имаше късен полет за Талин мисля, 2 нощувки там, фери до Хелзинки с късен полет за Рига, нощувки там и прибиране в София, пак се получава за около седмица. 
За който иска да види Косата, и вече е посещавал столиците, може да лети до Паланга, 2-3 нощувки там за Паланга, Клайпеда, Нида и косата, след това автобус за Лиепая в Латвия и влак за около 3 часа и половина до Рига (8€ беше), понеже не видях полети до там на Air Baltic. 
За авантюристите опции са Талин - Санкт Петербург или Вилнюс - Минск 🙂

За Скандинавия може комбинация със Стокхолм и Хелзинки, или полет до Гьотеборг (нямам идея дали излизат полетите, не съм гледал), транспорт до Осло, корабче до Копенхаген, 2 нощувки там с евтините ваучери и късен полет за София.
Идеи да искате 😅

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Argentique каза:

Също така може да се направи еднодневно пътуване до Талин или Вилнюс с първи и последен полети за деня, които са евтини.
Аз правих Талин така лятото, малко е уморително, но се трае.

Оплетох кошница с шест полета София-Рига-Стокхолм-Рига-Паланга-Рига-София за седмица с идея да караме Midsommar на Куршската коса. Градският туризъм ще е минимален.
Въртях как ли не през трип-а, тоталът е 87€/човек на три резервации, но така беше най-изгодно.
За съжаление си изгърмях трите намаления в приложението и сега дори в другите езикови версии (es) не ми дава промо. Преди не беше така. :sad:

Аз взех мултисити Букурещ - Талин /през Рига/ и Рига - Букурещ, през трип-а. Пише, че билетите са в процес на издаване до 13.09. Обичайно колко време отнема това знаеш ли? Питам, защото искам да взема и междинни отсечки, но не и преди да вкарам билетите в сайта на Еър Балтик.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.