ivailo_radev Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 15 часа, shots каза: Е, че тя скоро и съвсем ще отпадне! Още няколко месеца и после 2 години ще спестявате за по един самолетен билет всеки месец до 6 години ще си ходи на градина, т.е. още 2,5 години ще си е на градина. И после почва училището. Ама да, като спре да ходи на градина, ще се събират сериозни пари за самолетни билети 😄 7 1
Doctor Who Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 3 часа, ivailo_radev каза: до 6 години ще си ходи на градина, т.е. още 2,5 години ще си е на градина. И после почва училището. Ама да, като спре да ходи на градина, ще се събират сериозни пари за самолетни билети 😄 Животът започвал, когато изплатиш ипотеката, децата се изнесат и кучето умре. 2 8 1
ivailo_radev Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 2 минути , Doctor Who каза: Животът започвал, когато изплатиш ипотеката, децата се изнесат и кучето умре. Стратегически не сме си взели кучи - почти живи сме т.е. 😄 3
Дани Магелани Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 5 минути , Doctor Who каза: Животът започвал, когато изплатиш ипотеката, децата се изнесат и кучето умре. Тогава ще имаш пари и време, но това не е пълното щастие, приятелю! 4
Doctor Who Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари Преди 1 час, Дани Магелани каза: Тогава ще имаш пари и време, но това не е пълното щастие, приятелю! Приятелко, пълно щастие няма, а само кратки отрязъци на такова усещане, но има мъдрост, която казва: " ... най-често е достатъчно само, да си още малко по-глупав , за да бъдеш напълно щастлив". 21 1
shots Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 4 часа, ivailo_radev каза: до 6 години ще си ходи на градина, т.е. още 2,5 години ще си е на градина. И после почва училището. Ама да, като спре да ходи на градина, ще се събират сериозни пари за самолетни билети 😄 Е, по-рано ще те изненадат приятно. По принцип предучилищната година е безплатна, в нашия град дори последните две. Ама вие сте друг окръг и сега погледнах, че само последната година е за сметка на кмета при вас. Все е нещо при тия такси 3 1
ivailo_radev Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 9 минути , shots каза: Е, по-рано ще те изненадат приятно. По принцип предучилищната година е безплатна, в нашия град дори последните две. Ама вие сте друг окръг и сега погледнах, че само последната година е за сметка на кмета при вас. Все е нещо при тия такси Къде е темата за благодарностите? Сега прочетох и съвсем ми оправи настроението. Това не го знаех за последните две. Жена, богати смееееее, няма да плащаме детска градина 😄 4 1 4
Madonna Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 3 часа, Doctor Who каза: Животът започвал, когато изплатиш ипотеката, децата се изнесат и кучето умре. Има дни , в които си мечтая това да се случи (както последната седмица) поне частта с децата, кучето и котето да са живи и здрави. Но има и дни като днес, когато след 5 дни напрегнати отношения с първородния, ми поднесе букет бели рози, като извинение и си казвам "Не всичко е загубено" 8 5
Duke Публикувано: 9 февруари Публикувано: 9 февруари На 6.02.2026 г. в 15:38, ivailo_radev каза: Жена, богати смееееее Млад си още, но има време да се научиш, че подобно необмислено обръщение към началството не се прави за нищо на света... 9
Anna Kalinovska Публикувано: 9 февруари Публикувано: 9 февруари Две нови държави в първите 39 дни на т.г. десетина полета зад гърба ми и още толкова към Баба Марта. 13
stanimir Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари Съсипаха ме напоследък с милиони валящи от Нигерия , Швейцария , Украйна , но това вече е друга работа : 1 2 13 1
traveler Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 2 часа, stanimir каза: Съсипаха ме напоследък с милиони валящи от Нигерия , Швейцария , Украйна , но това вече е друга работа : И аз печеля, даже номера е същият. 14 1
Георги Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 2 часа, traveler каза: И аз печеля, даже номера е същият. 9
T.E.Lawrence Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 8 часа, stanimir каза: Съсипаха ме напоследък с милиони валящи от Нигерия , Швейцария , Украйна , но това вече е друга работа : Ще ти викаме Роналдо вече. 😂 4
Фил Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 9 часа, stanimir каза: Съсипаха ме напоследък с милиони валящи от Нигерия , Швейцария , Украйна , но това вече е друга работа : Уважаеми, къде се буташ в А група с тия мижави 550К тук говорим за 850K и то в €, при това става дума за медийния концер Axel Springer SE, а не за някакви си ритнитопковци ! ------------- Вече имам план как ще ги разпределя - 1/3 за пътувания, 1/3 за дарения, 1/3 за инвестиции 2 7
Zaro Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 7 часа, traveler каза: И аз печеля, даже номера е същият. Дублиране на резервации? Опаааа 6
Иван Попов Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари Ееее, само аз ли не печеля? 😃 Явно нямам късмет…..... 1
Фил Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 25 минути , Иван Попов каза: Ееее, само аз ли не печеля? 😃 Явно нямам късмет…..... Ванка, сигурно си пропуснал важният e-mail, не си си погледнал спам-папката, или нещо такова ... Ей така като стане: 6
Иван Попов Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари Преди 1 час, Фил каза: Ванка, сигурно си пропуснал важният e-mail, не си си погледнал спам-папката, или нещо такова ... Сигурно 😄 Явно съм изпуснал най-важния имейл в живота си 🙃 Ще чакам следващия имейл тогава 😃 3
MayaS Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари Не е честно, отивам в другата тема да се оплача, че такива мейли не съм получавала. А вие се надцаквайте кой с колко е забогатял. 2 1
traveler Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 14 минути , MayaS каза: Не е честно, отивам в другата тема да се оплача, че такива мейли не съм получавала. А вие се надцаквайте кой с колко е забогатял. Поглеждайте в спама. Аз директно трия, но сега разрових кошчето. Тези 550 000 са нищо. От нигерийските роднини толкова получих. Илън не мога да настигна, но Бил го настигам. 1 2
stanimir Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари 6 hours ago, Фил said: Уважаеми, къде се буташ в А група с тия мижави 550К тук говорим за 850K и то в €, при това става дума за медийния концер Axel Springer SE, а не за някакви си ритнитопковци ! ------------- Вече имам план как ще ги разпределя - 1/3 за пътувания, 1/3 за дарения, 1/3 за инвестиции И от Аксел Шпрингер имам.Един ден да не излезе, че самият Сатоши Накамото е в някой офис нейде из Лагос :))) 3
travelss Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март Купих си БТ слушалки soundcore by Anker P20i True Wireless Earbuds, 10mm Drivers with Big Bass, Bluetooth 5.3, 30H Long Playtime, IPX5 Water-Resistant, 2 Mics for AI Clear Calls, 22 Preset EQs, Customization via App Ами за 35 лв съм смаян какъв звук вадят тия нещица. Имат и микрофон и ме чуват кристал. При цени на сони от по 400+лв...ами анкера е невероятен. Амазон 14 1 2
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 18 март Популярно мнение Публикувано: 18 март На 25.03.2025 г. в 18:30, Lindt каза: Малко се позабавих с отчета в тази тема и докато се усетя, мина първата седмица с нашето магеланче, а вероятно вече някои хора се тревожат и не смеят да питат 🙂 Та ние с @Gentleman Basta ви представяме Елена, нашият дребничък и много сладък ангел! И Бенчето ни се опитва да свикне с новия си слуга, който не му е полезен с нищо 😉 Тази година няма да има забавяне на отчета Елена чукна 1 годинка! 21 52
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега