Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Чудех се дали да се оплача или похваля, но в крайна сметка май е за хвалба.

Одеве супер тъпашки изпуснах телефона си (Samsung Galaxy Note II) от деветия етаж на хотела ми.

Естествено, дисплеят стана на сол... Удивително е обаче, че телефонът не се разпадна на части, пластмасите му не се счупиха, успява да стартира и през USB имам пълен достъп до паметта без никакъв проблем. И това след падане от 30 метра височина и директен удар с каменни плочки. Направо не мога да повярвам.

Излишно е да казвам каква марка ще е следващия ми телефон :)

Siemens M55 -----> прелетя едно 20тина метра, хвърлен от 17-ти етаж в жк.Полигона, София. След това отиде момчето, включи си го и като пич си го използваше.И последно като говорихме преди 2 години каза, че още работи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За сименс или добро, или нищо. Моят 11 години е в джоба ми и работи, само дето резервните батерии вече са с "фабрично" скапана химия :(

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Сега като заговорихте за мятане на телефони се чудя ... дали да не метна и аз моя, че искам нов? :) :)

Свиркай предварително къде ще го мяташ, че да се навъртаме от доле :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Да не си правил балкониг или само телефонът ти се е опитвал да прави? ;)

В калъф или без калъф за телефон беше? Ако е без си е истинско чудо!

Не, просто се изплъзна от плиткия джоб на плажните ми гащи :)

Без калъф беше... Аз точно затова съм толкова впечатлен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сега като заговорихте за мятане на телефони се чудя ... дали да не метна и аз моя, че искам нов? :) :)

Състезанието започва скоро:

http://www.peika.bg/Sastezanie_za_dalechno_hvarlyane_na_mobilni_telefoni_l.e_i.15054.html

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Няма такава красота, на брега на езерото, ето,това:

zx450y250_2223533.jpg

Поздрави от Давос!

В Сен Мориц въздухът мирише на шампанско, а в Давос  мирише на пари и на власт. :rolleyes:

Снимката е от нета, ама като сваля моите ще сложа по хубави. ;)

Мнооого е хубаво, всичко е така подредено, така премерено и прекрасно, че си струва да се види, независимо от цената. Според мен. :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Да не забравиш Сашке, да си изпуснеш телефона.. Май баш там му е мястото. :)

То, направо човек да си изпусне паспорта, не тИлИфонЯ ;) ;) ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Похвал.

Реших да се зарадвам и да сбъдна мечтата да летя с Новозеландските авиолинии, та си взех един билет с тях. Ама пък се сетих, че и за тия Фиджианските мечтаех, че и за тях взех. За капак, понеже не съм летяла с Върджин аустрелия, заформих тройка нови авиолинии.

• Харесвам 22
Връзка към коментар

Не знам защо, но в хотела в Тирано ни ъпгрейдваха в апартамент за същата цена :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Вчера същото се случи и във френския хотел в Сен Луи. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: На всичкото отгоре ни посрещнаха като важни гости, което ме озадачи, ама не се противих. :unsure: То, верно, че имам многодишен  рейтинг в Букинг-а, ама чак толкова, не се беше случвало.

Тоз хотел го препоръчвам - на 7 спирки с трамвая е до центъра на Базел, хубав, има СПА и е на добра цена. :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

След 6 месечна битка с cheapoair.com, 9 телефонни разговора с тях и авиокомпанията, 3 факса и безброй имейли... днес най-сетне получих дългоочакваният отговор:

This is in reference to your Refund Request for Booking Number 240XXXX.
Your full refund was processed on 08/13/2015, in the amount of USD 673.13

Еврика!

• Харесвам 11
Връзка към коментар

За един самолетен билет, който не беше използван, и който по правилата подлежеше на пълно възстановяване на парите. И въпреки това "процедурата" отне цели 6 месеца и много нерви...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Кой точно хотел  е "този" ?

В началото на темата, където съм описала програмата, съм дала линк.

Ето го отново:

http://www.lavillak.com/

Това е сайтът на хотела, аз го взех през Букинг. Много е хубав хотелът, много е тихо и спокойно. Има си паркинг - 10Е на ден което също е чудесно.

Това село Saint Louis го броят за дистрикт на Базел, на метри от границата е, ма цените са си нормални. И селото е много красиво.

Георгиев ми даде идеята и се оказа наистина много добре така. Ние си купуваме храната оттук или ядем тук, зареждаме с нафта колата пак тук.

П.П. Такива нощни снимки имам от Люцерн, ама ще почакате още няколко дни, докато се върна.Благодарности на Палячи - Тун, Тунското езеро и наоколо много ни харесаха! :) :) :)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

http://www.expedia.it/

http://www.piratinviaggio.it/voli

Може би не е най- евтиното но адреналина и нервите надделяха 

Ние сме доволни!!!! Всичко се оформи на под 500евра от Букурещ

Редактирано от stefanrusev
Връзка към коментар

В Таблицата цените започват от 307 евро по този маршрут.

Комбиниран?!?! Не ми разваляй удоволствието, Мак...

Е как, бе, почти месец вися на компа и на ТВОЯТА таблица....

А и това бяха точно датите които търсих..

Maaak

Редактирано от stefanrusev
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.