Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Без да си играя с датите, комбиниран идва 400 евро :) С Карти и сайтове, още надолу, а и ако се уцелят други дати ..

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е, то оттам се минава .. и после минаваш на мулти-сити :)

Каяците са добър ориентир, също.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искам да се похваля,че се върнах от Рим! Всичко беше като по вода! Толкова ми беше приятно, явно четенето, вашите съвети и подготовката бяха свършили работа. Та, аз в България нямаше по-лесно да се оправя. Благодаря на всички ви! За 5 дни изпълних плана, видях всичко, което бях намислила и съм много доволна. А вчера ядох пица за обяд, леле как ми липсва онази пица в Рим :(

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Искам да се похваля,че се върнах от Рим! Всичко беше като по вода! Толкова ми беше приятно, явно четенето, вашите съвети и подготовката бяха свършили работа. Та, аз в България нямаше по-лесно да се оправя. Благодаря на всички ви! За 5 дни изпълних плана, видях всичко, което бях намислила и съм много доволна. А вчера ядох пица за обяд, леле как ми липсва онази пица в Рим :(

Аз лично бих се оплакала, че вече съм се върнала. :lol:

• Харесвам 11
Връзка към коментар

В Таблицата цените започват от 307 евро по този маршрут.

Без да си играя с датите, комбиниран идва 400 евро :) С Карти и сайтове, още надолу, а и ако се уцелят други дати ..

Мак, как точно се намират тези цени в Таблицата? Рових и четох доста, но нещо не мога да се оправя.

Можеш ли да обясниш по-подробно как използвайки Таблицата да достигна първо до маршрута и послед до цитираните от теб цени?

Може да не най-подходящо да питам в тази тема, но за да не излезе от контекста...

Връзка към коментар

Следиш еже15минутно таблицата, за езиците, в които можеш да се ориентираш, докато излезе евтина цена до желаната дестинация, с достъпно от БГ място за тръгване.

Като видиш евентуалните дати, за които я има, както и летищата, от които е налична, почваш да въртиш комбинации през сайтовете за отстъпки с карти(ако искаш!), като при нужда сменяш градовете от-до, до достигане на оптимална комбинация за довеждащи полети и посетени дестинации :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Я и аз да се похваля най-сетне :).

Снощи, на магеланската сбирка си получих Коледния подарък от магеланската игра. Така дългоочакван и то от много уважаван от мен човек! Не, не просто човек, а енциклопедия!

А аз си имам най-прекрасната подвързия за книга!

Благодаря, royak!

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Един съвет по повод "нигерийските" писма. Ако имате време им отговорете. Питайте ги въпроси, измисляйте си правдание. Абе общо взето губете им времето по всеки начин, който можете да измислите. Така те ще се занимавт с вас и ще имат по-малко време да измамят някой, който би им се вързал наистина. Освен това такава комуникация може да е много забавна.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Един съвет по повод "нигерийските" писма. Ако имате време им отговорете. Питайте ги въпроси, измисляйте си правдание. Абе общо взето губете им времето по всеки начин, който можете да измислите. Така те ще се занимавт с вас и ще имат по-малко време да измамят някой, който би им се вързал наистина. Освен това такава комуникация може да е много забавна.

Мда.. и тия дето им отговарят също трябва да нямат работа.. ;) 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Категорично не препоръчвам подобно нещо. Първо защото ще напълните пощата си със спам и второ, защото смятам, че когато някой не разбира нещо е по-добре да не се занимава с него. Хората, който извършват подобна дейност са обучени добре и знаят как да разиграват бандите, както и да пазят себе си. Иначе макар и малка, има вероятност да пострадате.

Най-малкото, което може да ви се случи е да заразите компютъра си с вируси.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

След най-месечна битка, вече най-накрая съвсем окончателно и официално успяхме да се загробим с 30 годишна ипотека на ново жилище. Дали е за тая тема или за темата за оплакванията още се чудя!

• Харесвам 31
Връзка към коментар

След най-месечна битка, вече най-накрая съвсем окончателно и официално успяхме да се загробим с 30 годишна ипотека на ново жилище. Дали е за тая тема или за темата за оплакванията още се чудя!

Тука е мястото на тази новина!

Честито!

Направете от новото жилище Дом и го напълнете с деца, любов и много усмивки!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Е, като ще се хвалим, да се запиша и аз. Откакто ви намерих пренаредих кардинално приоритерите си ( ама то явно се е спотайвало някъде дълбоко в мен ) ... Бях замислил един сериозен ремонт на апартамента, започвайки от банята, ликвидиране на ваната, нови плочки, нова кабина, разместване на всичко що е вътре.... :(

....Та днес отметнах ремонта на банята :) .... за 30 мин. залепих спуканата вана ( с която наводнихме веднъж вече съседите ) с поксипол и си ми останаха известно количество финикийски знаци в дебнене на МОЯТА оферта. А междувременно ще спретнем един Неапол на 4 октомври и Милано за ЧРД на 31... щото то и да пестиш само, не е работа. :)

----------------------------------------------

Основател , да ви е честит новият апартамент! Тук явно сме събрани все номади дето могат да обикалят цял живот по света, но е адски хубаво да можеш да се прибереш "у дома, вкъщи". Направете го свой дом - уютен и пълен с любов!

Редактирано от baiKolio
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Дас сте живи и здрави да работите и да изплащате 30г.Както и да остава нещичко за пътешествия.Много е тъпо да се вманиачаваш на тема плочки,дъбов паркет,кухненски шкафове,прави ъгли и равнини,ръчно правени вълнени килими,плазми,компютри !!От всичко това няма да останат парички за самолети,хотели,хостели,палатки,пейки в градинки,плажове,горички,музеи.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ако това е в БГ си използвал правилната дума и според мен си е за другата тема...

Иначе и аз ви желая много здраве и достатъчно пари да има за всичко което обичате!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Живи и здрави да сте, да се обичате, да се уважавате и да направите от жилището Дом! Пари се изкарват. Редактирано от Костов
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Дас сте живи и здрави да работите и да изплащате 30г.Както и да остава нещичко за пътешествия.Много е тъпо да се вманиачаваш на тема плочки,дъбов паркет,кухненски шкафове,прави ъгли и равнини,ръчно правени вълнени килими,плазми,компютри !!От всичко това няма да останат парички за самолети,хотели,хостели,палатки,пейки в градинки,плажове,горички,музеи.

Можеш да си сигурен, че приоритетите правилно са подредени и не става и дума правите ъгли и кухненските шкафове да ни лишават от хотели, хостели и т.н. :) Иначе правилно си хванал слабото място в момента, но е само фаза, която ще отмине изключително бързо!

Връзка към коментар

Предположих аз , че някакви такива ги вършите, както позачезна леко от форума ;)

Айде честито, живи и здрави! :) :) :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако това е в БГ си използвал правилната дума и според мен си е за другата тема...

Иначе и аз ви желая много здраве и достатъчно пари да има за всичко което обичате!

Навсякъде е така, не само в България :).

Георги - честито :)!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.