DaBo Публикувано: 8 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2023 Най-хубавият повод да се похвалиш! Да е живо и здраво детенце! Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 8 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2023 преди 1 час, Raybeez каза: Аз отдавна не съм писал и само чета от време на време, но живота се развива вихрено понякога, та... станах татко преди няколко дни. :))) Честито!Да е живо и здраво бебчето!Да расте спокойно и обичано!!Много да Ви радва! Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2023 Честито! Да ви е живо и здраво детенцето! И вие също! Да ви носи много радост! Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 9 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2023 преди 23 часа, Raybeez каза: станах татко преди няколко дни. :))) Честито ви детенце! Да е здраво, щастливо и много да се гордеете с него! Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 10 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2023 Да Ви е живо и здраво сладурчето! Много да Ви радва и много да го слушкате, за да Ви слушка то Вас като порасне. 🙂 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2023 Вчера случайно забелязах, че индийската туристическа виза ми е напълно безплатна, ако кандидатствам с аржентинския паспорт. Пуснах веднага заявка за да тествам и току-що ме изненадаха приятно с 5-годишна виза 🙂 Та ако ми се приходи в Индия вече съм ок до 2028-а. P.S. Специални поздравления на @Lyubina и @Raybeez! Току-що прочетох страхотните новини 👶 17 1 8 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2023 Не се хваля,а констатирам. Много отдавна не купувам магнитчета и други прахосъбирачки. Хладилникът ни беше кичозно претрупан с магнитчета, които аз съм си купувала и такива,които са ми подарени.Днес премахнах подарените ми и оставих само тези,които аз съм си купила. И с тази промяна е някак по- готино. Останалите прибрах в кутия и смятам да си купя едно табло,подходящо за магнитчета и да си го закача в сутерена. Ако пък реша да ги подаря,ще пиша във форума. Много съм доволна от решението си. 16 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 Вече съм изгледал 113 от 136 епизода от Убийства в Мидсъмър. До пълна колекция ми остават по-малко епизоди от държави 😎 7 2 7 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 25 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2023 Днес стават 500 поредни дни, откак уча испански през приложение от абсолютната нула. За десетина минути дневно съвсем между другото, сравнително употребяван мозък може да си изгради база, почти достатъчна за стандартни разговори с испанци, ако те не говорят с обичайната си скорост. Засега по-добре се разбирам с латиноамериканци и хора с неро́ден испански. Мотиви? Омръзна ми да ходя в Испания и да не ме разбират. По-лесно е аз да им науча езика, отколкото да ги накарам да научат английски. Пък и ме влече натам. 25 12 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 25 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2023 преди 43 минути , Argentique каза: уча испански през приложение Браво! Кое е приложението? 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 25 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2023 Преди 1 час, Rumiana каза: Браво! Кое е приложението? Duolingo. Но няма вариант за учене през български. Най-много са през английски, там се предлагат и по-редки езици. Може през руски и повечето западни да учите трети език. Според мен не е нужно да сте с максимално владеене на английски, вероятно става и с някаква стандартна лексика плюс граматика с познания за основните времена и инверсията на словореда в изреченията. Не бях учила чужд език от дете и момента с осъзнаването „яяя, ама аз разбирам какво говорят тези хора“ мога да сравня с отлагано слагане на очила при човек с нарушено зрение. Светът стана още по-цветен. 9 2 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 25 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2023 преди 2 часа, Argentique каза: Светът стана още по-цветен. Така е, но най-важното е una cerveza, por favor, както и sin cilantro, por favor (ама това като тръгнеш към Латинска Амрика). 😉 Поздравления за усилията! 4 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 28 февруари, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 Продължавам да се изкачвам по стълбата и от днес съм с професионална квалификация: Магистър ‐ инженер по автоматика, със специализация в модул „Роботика“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха знанията и уменията през годините. Също така благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. Магистърът по “Автоматика, информационна и управляваща техника” познава, разбира и умее да формира, изразява и прилага теории, концепции, принципи и закономерности в областта на специалността. Той развива умения и навици самостоятелно да извършва учебна, научноизследователска, организационна, инженерингова и управленска дейности. И нека не забравяме, че роботите са навсякъде около нас, те стават все по-интелигентни с помощта на технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и IoT, индустриите, които внедряват роботи, също “поумняват” – това са например: производствените предприятия, складовете и дистрибуционните центрове. Благодарение на това, че все повече от тези съоръжения започват да автоматизират процесите си, индустриалните роботи ще могат да работят по-бързо, по-ефективно и по-прецизно, елиминирайки непоследователностите. Специалността ни е сред четирите най-желани в България и тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив….. 26 43 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 преди 19 минути , Иван Попов каза: Продължавам да се изкачвам по стълбата и от днес съм с професионална квалификация: Магистър ‐ инженер по автоматика, със специализация в модул „Роботика“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха знанията и уменията през годините. Също така благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. Магистърът по “Автоматика, информационна и управляваща техника” познава, разбира и умее да формира, изразява и прилага теории, концепции, принципи и закономерности в областта на специалността. Той развива умения и навици самостоятелно да извършва учебна, научноизследователска, организационна, инженерингова и управленска дейности. И нека не забравяме, че роботите са навсякъде около нас, те стават все по-интелигентни с помощта на технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и IoT, индустриите, които внедряват роботи, също “поумняват” – това са например: производствените предприятия, складовете и дистрибуционните центрове. Благодарение на това, че все повече от тези съоръжения започват да автоматизират процесите си, индустриалните роботи ще могат да работят по-бързо, по-ефективно и по-прецизно, елиминирайки непоследователностите. Специалността ни е сред четирите най-желани в България и тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив….. Поздравления. От наименованието на специалността е изпаднал края й -" .... и системотехника". Едно време това беше "аристократична" специалност във ВМЕИ. Директно се учехме за началници. --- Ама ти не беше ли PhD. Някак си наобратно ги караш тези обучения. 1 2 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 Честито!!! Дано специалността, която си придобил ти носи удовлетворение и радост! Ине по-маловажно да те храни теб и семейството. 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 преди 2 часа, Иван Попов каза: Продължавам да се изкачвам по стълбата и от днес съм с професионална квалификация: Магистър ‐ инженер по автоматика, със специализация в модул „Роботика“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха знанията и уменията през годините. Също така благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. Магистърът по “Автоматика, информационна и управляваща техника” познава, разбира и умее да формира, изразява и прилага теории, концепции, принципи и закономерности в областта на специалността. Той развива умения и навици самостоятелно да извършва учебна, научноизследователска, организационна, инженерингова и управленска дейности. И нека не забравяме, че роботите са навсякъде около нас, те стават все по-интелигентни с помощта на технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и IoT, индустриите, които внедряват роботи, също “поумняват” – това са например: производствените предприятия, складовете и дистрибуционните центрове. Благодарение на това, че все повече от тези съоръжения започват да автоматизират процесите си, индустриалните роботи ще могат да работят по-бързо, по-ефективно и по-прецизно, елиминирайки непоследователностите. Специалността ни е сред четирите най-желани в България и тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив….. Поздравления! Пожелавам ти още много успехи по пътя на професионалното израстване! Бъди здрав,щастлив и удовлетворен от всяко начинание! Сбъдвай мечтите си! 1 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 преди 2 часа, Иван Попов каза: Продължавам да се изкачвам по стълбата и от днес съм с професионална квалификация: Магистър ‐ инженер по автоматика, със специализация в модул „Роботика“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха знанията и уменията през годините. Също така благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. Магистърът по “Автоматика, информационна и управляваща техника” познава, разбира и умее да формира, изразява и прилага теории, концепции, принципи и закономерности в областта на специалността. Той развива умения и навици самостоятелно да извършва учебна, научноизследователска, организационна, инженерингова и управленска дейности. И нека не забравяме, че роботите са навсякъде около нас, те стават все по-интелигентни с помощта на технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и IoT, индустриите, които внедряват роботи, също “поумняват” – това са например: производствените предприятия, складовете и дистрибуционните центрове. Благодарение на това, че все повече от тези съоръжения започват да автоматизират процесите си, индустриалните роботи ще могат да работят по-бързо, по-ефективно и по-прецизно, елиминирайки непоследователностите. Специалността ни е сред четирите най-желани в България и тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив….. Поздравления,Ванка! 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 преди 3 часа, Иван Попов каза: Продължавам да се изкачвам по стълбата и от днес съм с професионална квалификация: Магистър ‐ инженер по автоматика, със специализация в модул „Роботика“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха знанията и уменията през годините. Също така благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. Магистърът по “Автоматика, информационна и управляваща техника” познава, разбира и умее да формира, изразява и прилага теории, концепции, принципи и закономерности в областта на специалността. Той развива умения и навици самостоятелно да извършва учебна, научноизследователска, организационна, инженерингова и управленска дейности. И нека не забравяме, че роботите са навсякъде около нас, те стават все по-интелигентни с помощта на технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и IoT, индустриите, които внедряват роботи, също “поумняват” – това са например: производствените предприятия, складовете и дистрибуционните центрове. Благодарение на това, че все повече от тези съоръжения започват да автоматизират процесите си, индустриалните роботи ще могат да работят по-бързо, по-ефективно и по-прецизно, елиминирайки непоследователностите. Специалността ни е сред четирите най-желани в България и тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив….. Честито, Ванка и нагоре само. 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 Честито! Нека радостта и удовлетворението в днешния ден да те съпътстват в професионалния ти път! 1 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 преди 6 часа, Иван Попов каза: Продължавам да се изкачвам по стълбата и от днес съм с професионална квалификация: Магистър ‐ инженер по автоматика, със специализация в модул „Роботика“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха знанията и уменията през годините. Също така благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. Магистърът по “Автоматика, информационна и управляваща техника” познава, разбира и умее да формира, изразява и прилага теории, концепции, принципи и закономерности в областта на специалността. Той развива умения и навици самостоятелно да извършва учебна, научноизследователска, организационна, инженерингова и управленска дейности. И нека не забравяме, че роботите са навсякъде около нас, те стават все по-интелигентни с помощта на технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и IoT, индустриите, които внедряват роботи, също “поумняват” – това са например: производствените предприятия, складовете и дистрибуционните центрове. Благодарение на това, че все повече от тези съоръжения започват да автоматизират процесите си, индустриалните роботи ще могат да работят по-бързо, по-ефективно и по-прецизно, елиминирайки непоследователностите. Специалността ни е сред четирите най-желани в България и тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив….. Честито! Бъди здрав и няяякога там, в далееечната далечина, да се похвалиш и с много дълъг, успешен и с удоволствие натрупан трудов стаж, и щастливо семейство, начело с теб! 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 28 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2023 преди 7 часа, Иван Попов каза: Продължавам да се изкачвам по стълбата и от днес съм с професионална квалификация: Магистър ‐ инженер по автоматика, със специализация в модул „Роботика“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха знанията и уменията през годините. Също така благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. Магистърът по “Автоматика, информационна и управляваща техника” познава, разбира и умее да формира, изразява и прилага теории, концепции, принципи и закономерности в областта на специалността. Той развива умения и навици самостоятелно да извършва учебна, научноизследователска, организационна, инженерингова и управленска дейности. И нека не забравяме, че роботите са навсякъде около нас, те стават все по-интелигентни с помощта на технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и IoT, индустриите, които внедряват роботи, също “поумняват” – това са например: производствените предприятия, складовете и дистрибуционните центрове. Благодарение на това, че все повече от тези съоръжения започват да автоматизират процесите си, индустриалните роботи ще могат да работят по-бързо, по-ефективно и по-прецизно, елиминирайки непоследователностите. Специалността ни е сред четирите най-желани в България и тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив….. Първо - браво и от мен, Ванка! Честито следващо ниво, постигнато с труд и усърдие! И второ - не те знам дали ползваш някакъв редактор, но като за инженерно ориентиран човек имаш завиден правопис (без да се засягат или обиждат инженерите). Дори нещо повече - безупречна пунктуация, която "мъчи" и много от т. нар. "просветени" хора. Та, искрени поздравления и за това! 4 1 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 1 март, 2023 Сподели Публикувано: 1 март, 2023 Да се възторгваме, че човек с висше образование пише грамотно на родния си език... No comment, на новобългарски 🙂 Или - докъде ни докараха, на разговорен български. 🙂 Иване, сърдечни поздрави и от мен! А че в инженерните науки(и не само) постоянни са само промените, ти си го знаеш. 1 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 1 март, 2023 Сподели Публикувано: 1 март, 2023 Честито на Иван за изкаченото стъпало. Поздравления от мен като инженер. Дерзай смело и осъществявай мечтите си. От тук нататък нищо не би трябвало да ти е пречка. Както казваше мой бивш работодател.. Инженери ми дайте.. те стават за всичко. Шегувам се. Искрено се радвам на всеки грамотен човек и на всеки с амбиции. Малко останаха такива. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 март, 2023 Сподели Публикувано: 1 март, 2023 преди 8 минути , ВениК каза: ...Инженери ми дайте.. те стават за всичко. ... Чак за всичко?! За съжаление сме увековечени в народното творчество с вица за жиголо - шофьор - 50 лв. Инженер - 5 лв. 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 1 март, 2023 Сподели Публикувано: 1 март, 2023 преди 1 час, ven62 каза: сме увековечени в народното творчество За твое успокоение, не сте само инженерите увековечени 🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега