Taliana Публикувано: 5 август Публикувано: 5 август @Яничка , може би съм пропуснала новината за новите попълнения във вашето семейство и с известно закъснение искам да те поздравя и пожелая- бъдете здрави, усмихнати и с много търпение и обич да се опознавате с малките магеланчета! 2 1
zon Публикувано: 5 август Публикувано: 5 август Преди 1 час, Яничка каза: вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Поздравления Яни! Да си ви живи и здрави, и да обиколят Света с вас! ❤️❤️ 1
Роми Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август @Яничка да са здрави, палави, безгрижни малките магеланчета! И вие да откривате отново света през техните очи! 1
jungfraujoch Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 8 часа, Яничка каза: но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, Честита най-голяма радост на света,Яни!Да са здрави и много щастливи бебчетата!Тамън са две да са си другарчета в игрите и пакостите!Много да ви радват и да растат спокойни,весело и безгрижно детство им пожелавам от сърце.А на теб и съпругът ти много здраве,сили и енергия,за да им дадете най-доброто от себе си! 1 1
crazyhorse Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 9 часа, Яничка каза: Уау, @bibi, честито! Аз съм мега впечатлена! Вкъщи също сме големи почитатели на F1. Много успехи на момичето! Аз да споделя радостта си, че приключихме с едно начинание в последния момент, но на време. Преди няколко години, докато цените бяха в пъти по-ниски от сега, взехме 2 малки апартамента в Малинова долина. Да се доверим на строител/инвеститор беше трудно, но отново магеланец се притече на помощ - взехме ги на зелено, но спокойни, че ще бъдат завършени и наистина не сме имали притеснения. Изчакахме да завършат и втория и с ремонта се зае Пухчо. Оказа се, че има неподозирани заложби, направи почти всичко по тях сам - от шпакловка и замазка, настилки до сглобяване на мебелите, но за банята имахме огромен съпорт от @Desi75, а за кухнята - от @lesy. Ако някой има нужда хубава и качествена баня или кухня по поръчка, препоръчвам и ще дам допълнително инфо 🙂 Аз също се опитвах да помагам максимално, но тъй като междувременно чакахме 2 магеланчета попълнения в семейството, бях основно онлайн и телефонен съпорт при избор и поръчка на мебели. Постът не е с рекламна цел - вече си имаме наематели, така че в дългосрочен план се надявам да дадат някаква сигурност на магеланчетата и успокоение за нас, че нещо сме им осигурили. Междувременно Пухчо получи 2 месеца бащинство от работодателя си, което е огромна помощ за мен, но въпреки това свободното време е кът и все още нямам време да следя любимия форум, както преди, но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Честита двойна радост! Много щастие Ви желая! 1
ven62 Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 9 часа, Яничка каза: ... ... но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 🥰 Еее, от кога чакам тази новина ... тук. Да са ви живи и здрави и много да ви радват и да се гордеете с тях. --- Програмата максимум: - след @Lindt ( и @Gentleman Basta ) ; - сега вие; - би била Ванката ( @Иван Попов ) Да видим, че той ми е малко хаотичен - нещо учеше, даскалуване, после зам. директор, пък някакви строежи и плочи лее, ... Ванка, фокусирай се! 2 15
ivailo_radev Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 9 часа, Яничка каза: Уау, @bibi, честито! Аз съм мега впечатлена! Вкъщи също сме големи почитатели на F1. Много успехи на момичето! Аз да споделя радостта си, че приключихме с едно начинание в последния момент, но на време. Преди няколко години, докато цените бяха в пъти по-ниски от сега, взехме 2 малки апартамента в Малинова долина. Да се доверим на строител/инвеститор беше трудно, но отново магеланец се притече на помощ - взехме ги на зелено, но спокойни, че ще бъдат завършени и наистина не сме имали притеснения. Изчакахме да завършат и втория и с ремонта се зае Пухчо. Оказа се, че има неподозирани заложби, направи почти всичко по тях сам - от шпакловка и замазка, настилки до сглобяване на мебелите, но за банята имахме огромен съпорт от @Desi75, а за кухнята - от @lesy. Ако някой има нужда хубава и качествена баня или кухня по поръчка, препоръчвам и ще дам допълнително инфо 🙂 Аз също се опитвах да помагам максимално, но тъй като междувременно чакахме 2 магеланчета попълнения в семейството, бях основно онлайн и телефонен съпорт при избор и поръчка на мебели. Постът не е с рекламна цел - вече си имаме наематели, така че в дългосрочен план се надявам да дадат някаква сигурност на магеланчетата и успокоение за нас, че нещо сме им осигурили. Междувременно Пухчо получи 2 месеца бащинство от работодателя си, което е огромна помощ за мен, но въпреки това свободното време е кът и все още нямам време да следя любимия форум, както преди, но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Нека само радост да ви носят 🙂 2 1
Дани Магелани Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 9 часа, Яничка каза: Уау, @bibi, честито! Аз съм мега впечатлена! Вкъщи също сме големи почитатели на F1. Много успехи на момичето! Аз да споделя радостта си, че приключихме с едно начинание в последния момент, но на време. Преди няколко години, докато цените бяха в пъти по-ниски от сега, взехме 2 малки апартамента в Малинова долина. Да се доверим на строител/инвеститор беше трудно, но отново магеланец се притече на помощ - взехме ги на зелено, но спокойни, че ще бъдат завършени и наистина не сме имали притеснения. Изчакахме да завършат и втория и с ремонта се зае Пухчо. Оказа се, че има неподозирани заложби, направи почти всичко по тях сам - от шпакловка и замазка, настилки до сглобяване на мебелите, но за банята имахме огромен съпорт от @Desi75, а за кухнята - от @lesy. Ако някой има нужда хубава и качествена баня или кухня по поръчка, препоръчвам и ще дам допълнително инфо 🙂 Аз също се опитвах да помагам максимално, но тъй като междувременно чакахме 2 магеланчета попълнения в семейството, бях основно онлайн и телефонен съпорт при избор и поръчка на мебели. Постът не е с рекламна цел - вече си имаме наематели, така че в дългосрочен план се надявам да дадат някаква сигурност на магеланчетата и успокоение за нас, че нещо сме им осигурили. Междувременно Пухчо получи 2 месеца бащинство от работодателя си, което е огромна помощ за мен, но въпреки това свободното време е кът и все още нямам време да следя любимия форум, както преди, но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Радвам се, че най-сетне го оповести публично! Зная, че това е неземно щастие за теб и Иво! Нямам предвид имотите, но и за тях поздравления! Когато инвестирахте на зелено, доста се притеснявах за вас. Браво на теб за героизма! Браво и на Иво, че е до теб и помага! 2 1
Marisha Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 9 часа, Яничка каза: Междувременно Пухчо получи 2 месеца бащинство от работодателя си, което е огромна помощ за мен, но въпреки това свободното време е кът и все още нямам време да следя любимия форум, както преди, но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Честито! Много да ви радват! Да сте здрави и щастливи всички! 1
Zdravko Nestorov Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Невероятна новина (абе направо новини 😄)!!! @Яничка - бъдете много здрави всички в къщи, малките съкровища да ви носят много радост и усмивки и да са най-голямата ви радост. И скоро двете съкровища да станат две малки и любознайни магеланчета... и да си щъкате заедно по знайни и незнайни местенца с още по-голям кеф!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!! П.С. А относно ремонтите - невероятно сте се справили (особено след като съвсем скоро минахме през всичко това в къщи и знам колко е трудуемко и най-вече, че не е за всеки). Това на снимките не изглежда като квартира, а като дом!!! Поздравления 🙂 2 1
iaia_mama Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Ехаа 🙂 Честито! Много да ви радват! Всички в семейството да сте здрави и щастливи! 1
Миланка Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Честита радост @Яничка! Да сте здрави всички в къщи! Много щастие и гордост да ви носят дечицата! 1
marycap Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 16 часа, Яничка каза: Уау, @bibi, честито! Аз съм мега впечатлена! Вкъщи също сме големи почитатели на F1. Много успехи на момичето! Аз да споделя радостта си, че приключихме с едно начинание в последния момент, но на време. Преди няколко години, докато цените бяха в пъти по-ниски от сега, взехме 2 малки апартамента в Малинова долина. Да се доверим на строител/инвеститор беше трудно, но отново магеланец се притече на помощ - взехме ги на зелено, но спокойни, че ще бъдат завършени и наистина не сме имали притеснения. Изчакахме да завършат и втория и с ремонта се зае Пухчо. Оказа се, че има неподозирани заложби, направи почти всичко по тях сам - от шпакловка и замазка, настилки до сглобяване на мебелите, но за банята имахме огромен съпорт от @Desi75, а за кухнята - от @lesy. Ако някой има нужда хубава и качествена баня или кухня по поръчка, препоръчвам и ще дам допълнително инфо 🙂 Аз също се опитвах да помагам максимално, но тъй като междувременно чакахме 2 магеланчета попълнения в семейството, бях основно онлайн и телефонен съпорт при избор и поръчка на мебели. Постът не е с рекламна цел - вече си имаме наематели, така че в дългосрочен план се надявам да дадат някаква сигурност на магеланчетата и успокоение за нас, че нещо сме им осигурили. Междувременно Пухчо получи 2 месеца бащинство от работодателя си, което е огромна помощ за мен, но въпреки това свободното време е кът и все още нямам време да следя любимия форум, както преди, но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Яничка, честитоооо! Да сте живи и здраве всички! Споделяйте си винаги това огромно щастие с любимите хора и... с Магеланци!🥰 1
DaBo Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Да са ви живи и здрави дечицата, @Яничка! Честита ви двойна радост! 1
DGTG Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август @Яничка, честита радост! Да сте здрави и много щастливи всички! 1 1
bibi Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Еха, @Яничка, каква новина! Здрави и благословени да са! 🥰 п.с. на мен с близначките ми беше по-лесно, отколкото с малката - някак си много се занимаваха сами и имаха странна, тяхна си система на комуникация почти от новородени. 1
Георги Матеев Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август @Яничка както си писахме и преди... случайно получих ъпдейт около теб в точния момент и изключително много се зарадвах, когато двете вързопчета се появиха на белия свят. А племеницата ми роди буквално съвсем малко след теб и в главата си винаги ще свързвам двете събития. Май леко се похвалвам и аз, макар не това да беше идеята 🙂 Честито и добре дошли на всички малки магеланчета 😊 15 1
Иван Попов Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 17 часа, Яничка каза: Уау, @bibi, честито! Аз съм мега впечатлена! Вкъщи също сме големи почитатели на F1. Много успехи на момичето! Аз да споделя радостта си, че приключихме с едно начинание в последния момент, но на време. Преди няколко години, докато цените бяха в пъти по-ниски от сега, взехме 2 малки апартамента в Малинова долина. Да се доверим на строител/инвеститор беше трудно, но отново магеланец се притече на помощ - взехме ги на зелено, но спокойни, че ще бъдат завършени и наистина не сме имали притеснения. Изчакахме да завършат и втория и с ремонта се зае Пухчо. Оказа се, че има неподозирани заложби, направи почти всичко по тях сам - от шпакловка и замазка, настилки до сглобяване на мебелите, но за банята имахме огромен съпорт от @Desi75, а за кухнята - от @lesy. Ако някой има нужда хубава и качествена баня или кухня по поръчка, препоръчвам и ще дам допълнително инфо 🙂 Аз също се опитвах да помагам максимално, но тъй като междувременно чакахме 2 магеланчета попълнения в семейството, бях основно онлайн и телефонен съпорт при избор и поръчка на мебели. Постът не е с рекламна цел - вече си имаме наематели, така че в дългосрочен план се надявам да дадат някаква сигурност на магеланчетата и успокоение за нас, че нещо сме им осигурили. Междувременно Пухчо получи 2 месеца бащинство от работодателя си, което е огромна помощ за мен, но въпреки това свободното време е кът и все още нямам време да следя любимия форум, както преди, но вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Поздравления, Яни! Честита ви двойна радост! Пожелавам на цялото семейство много здраве, обич, късмет и прекрасни мигове заедно! 🙂 2 1
Иван Попов Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 9 часа, ven62 каза: Еее, от кога чакам тази новина ... тук. Да са ви живи и здрави и много да ви радват и да се гордеете с тях. --- Програмата максимум: - след @Lindt ( и @Gentleman Basta ) ; - сега вие; - би била Ванката ( @Иван Попов ) Да видим, че той ми е малко хаотичен - нещо учеше, даскалуване, после зам. директор, пък някакви строежи и плочи лее, ... Ванка, фокусирай се! Хаха, аз съм си фокусиран, просто фокусът ми е малко широкоъгълен. 😄 Между пътуванията, ученето, дипломирането като инженер, училището и строежа гледам да не ми остава време да скучая. За „програмата максимум“ обаче не бързайте толкова — първо да приключа с плочите и къщата, пък после ще мислим за следващата точка. 😂 Макар че май вече наистина ми е време да започна да се замислям и за нея, така че фокусът постепенно се измества. 😉 10
ESK Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Честита двойна радост @Яничка. Здрави и щастливи да са малките магеланчета, и скоро да ги запознаете с удоволствието от пътешествията. 1
chandni Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 20 часа, Яничка каза: вкъщи си имаме 2 малки вързопчета, с които още свикваме. Надявам се, че са попаднали на добро място 👨👨👧👦🥰 Честито за двойното щастие! 💗 Пожелавам ви малките да растат здрави, усмихнати и щастливи, а домът ви да е пълен с любов. 1
Coo Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август @Яничка Пожелавам ви много международни приключения с бебетата! 🙂 1
дядо Пепи Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 4 часа, Иван Попов каза: За „програмата максимум“ обаче не бързайте толкова — първо да приключа с плочите и къщата, Това е важно да се завърши. Много важно. Но....! Като опре работата до кухня - разпределение, контакти, изводи, вода, канал и д.р. е хубаво да има женско присъствие , Най-добре, което ще ползва и стопанисва, за да няма после триене на сол по главата "що това е така, а не е ето така". Както и други довършителни работи - плочки, боя, цвят и тем подобни. тъй че "програмата максимум" трябва, или по -скоро е наложително да се движи с другите програми. За да има стартови уют и топлина в новия дом. Изказвам лично мнение. 5 1 1 1
Иван Попов Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август На 6.08.2026 г. в 23:09, дядо Пепи каза: Това е важно да се завърши. Много важно. Но....! Като опре работата до кухня - разпределение, контакти, изводи, вода, канал и д.р. е хубаво да има женско присъствие , Най-добре, което ще ползва и стопанисва, за да няма после триене на сол по главата "що това е така, а не е ето така". Както и други довършителни работи - плочки, боя, цвят и тем подобни. тъй че "програмата максимум" трябва, или по -скоро е наложително да се движи с другите програми. За да има стартови уют и топлина в новия дом. Изказвам лично мнение. Благодаря ти за личното мнение! За кухнята определено си прав, ако бъдещата стопанка реши, че контактът е на грешното място или плочките са в неподходящия цвят край..... 😂 Явно ще трябва да преразгледам графика и „програмата максимум“ да върви паралелно със строителната, а не след нея. 😉 Иначе рискувам още преди нанасянето да започне първият основен ремонт. 😄 1 1 6
Дани Магелани Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август преди 2 часа, Иван Попов каза: Благодаря ти за личното мнение! За кухнята определено си прав, ако бъдещата стопанка реши, че контактът е на грешното място или плочките са в неподходящия цвят край..... 😂 Явно ще трябва да преразгледам графика и „програмата максимум“ да върви паралелно със строителната, а не след нея. 😉 Иначе рискувам още преди нанасянето да започне първият основен ремонт. 😄 Не е така. Като жена ръководила ремонтите на 5 апартамента, някои от ниво шпакловка и замазка, няма по добро от това да влезеш на готово. Иначе по ремонтите са ти гарантирани спорове, конфликти и обтягане на отношенията. Жената да избира килими, пердета, сервизи, покъщнина накратко, това е достатъчно. 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега