Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

На 4/27/2017 в 14:19, Dani Magelan каза:

След като няколко дни ме тресе параноята, че имам Денга, и изчетох всичко в интернет, във вторник направих кръвен тест в  сградата на Столетов на Института по заразни и паразитни болести.

Тестът е отрицателен!!!

Защо се усъмних.

На 19 пристигнах, а на 20 ме събори вирус - хрема, кашлица, гърло и главоболие, обща отпадналост. Отдавах го на смяната в температурите след Бали и Камбоджа.

Но имах и обрив по шията, който беше с неустановен произход. И макар, че местните ми казаха, че е ухапване от паяк, аз се притесних. А и не мина от антибиотични пасти. 

Ако някой от вас се притесни в подобна ситуация, може да ми се обади. Ще споделя опит.

Дани, добре че си направила тест, та  да си спокойна.

А ти разпита ли ги, ако тестът е положителен ,  какво се прави нататък?

Връзка към коментар
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Дани, добре че си направила тест, та  да си спокойна.

А ти разпита ли ги, ако тестът е положителен ,  какво се прави нататък?

Не съм питала, защото бях при лаборантки. Нямах среща с медицински лица.

Но есента е имало човек с денга в инфекциозна болница в тежко състояние.

Не попитах и за Роро, нямаше да ми кажат истината.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Днес пътувахме заедно със Саманта Фокс с Бритиш полета до Лондон :)

Хаха, завалийката може да се похвали в темата "С кои известни хора сте пътували?"

- С Георги Матеев! :):)

• Харесвам 17
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искам да се похваля - това е моето стотно мнение в Магеланци. Много по-често чета отколкото да ви пиша, но бавно, бавно се натрупаха. Зареждате ме и ми помагате с толкова много практични неща за моите пътувания. :)

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Искам да се похваля- mililia ще ме води на пътешествие в Азия. Всички самолетни билети са налице от снощи и аз съм много, ама много щастлива. Ангкор Ват и Боробудур са една идея по близо...

• Харесвам 27
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 21.05.2017 г. в 22:37, Rainy каза:

Завърших и втория си градински проект - лично моя идея и лично мое изпълнение до калта под ноктите и мъкненето на камъните :)

Много му се радвам...

18556505_10210841993383248_5485721231502290971_o.thumb.jpg.82d32cd2b472999f4d63b69c70a7368e.jpg

18556834_10210841993303246_5913787811927303871_o.thumb.jpg.f1158b01db62bd469452301488c8b797.jpg

18558893_10210841995063290_1220344212582713229_o.thumb.jpg.8aa428bc42c550fe503cb5c76adb7020.jpg

18527082_10210841993343247_4324470500409591043_o.thumb.jpg.828fa61a1f1449b0fd3a9b661f9526fd.jpg

Ами тя, уникална градина, как да не й се радваш! И за мен е наслада на очите. Тя душата е вложена тук, това виждам аз:ok:

Връзка към коментар

Да похваля букинг, въпреки че ги ползвам напоследък изключително рядко. Имах предплатена резервация с тях за Сицилия. Поради изключително разредените или направо липсващи влакове в Сицилия в неделя/писах го и в темата за Сицилия/ ми се наложи да направя опит  с букинг за коригиране на платената ми резервация. Останах много приятно изненадан от отношението от тяхна страна и направиха и невъзможното за да я коригират и да върнат разликата. Нямам думи и от служителя им отговарящ на телефонните обаждания, такова отношение не ми се беше случвало. Това е и телефонът им: Телефон: + 359 2 425 3700.   

• Харесвам 16
Връзка към коментар

Да се похваля, че вчера си загубих едната обица. Като се погледнах - съм само с една.:(:mad:Идеше ми да вия, щото ми е една от любимите.

Добре че, идвам на работа по тъмно, нормалните люде още спят, върнах се донякъде по същия път и си я намерих.:yahoo:

• Харесвам 21
Връзка към коментар

Добре, че си я намерила, още повече, че е и любима :)

Аз преди 2 седмици си купих нов чифт обици, малко екстравагантни, баш по моя вкус. При първото им "обличане", като стигнах на работа, се оказа, че съм само с една. Ама беше късно да се връщам... и вечерта, естествено, не я намерих :(

Иначе по темата за похвалването - твърде вероятно ще караме Коледа в Квебек :lol:

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Как пък си губите обиците докато се разхождате. :);)

На това няма да повярва никой мъж, колкото и да се опитвате да легализирате тази легенда с писане тук.:):lol:

Пък се и подкрепят - за броени минути три магеланки с опити за загубване на обици.:lol:

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Откопчават се, драги. Драмата с обиците само жена може да разбере :).

Веднъж, облегнати на перилата на Мостът / дето не е мост :dancing:/, приятелката  от другата двойка, с която бяхме,  писна и се хвана за ухото. Обицата й се беше откопчала и цопна  в морето. Обиците бяха нови и много добра изработка, обемисти и златни. Добре, че бяха кухи, та бижуто се поколеба да потъне. На моста винаги има въдичари, един от тях реагира много бързо, заметна въдица и на третия опит закачи обицата и я извади. Някои мъже реагират много бързо и адекватно.

И да съм по темата, да се похваля и аз - утре летим за Сицилия. Нищо особено като дестинация. Само дето за мен това е едно от мечтаните места и се вълнувам подобаващо. :dancing:

• Харесвам 19
Връзка към коментар
преди 44 минути , ven62 каза:

Как пък си губите обиците докато се разхождате. :);)

На това няма да повярва никой мъж, колкото и да се опитвате да легализирате тази легенда с писане тук.:):lol:

Пък се и подкрепят - за броени минути три магеланки с опити за загубване на обици.:lol:

Вен, булка ти да не би да ходи без Обици?Или ходи, ама, кат си загуби едната, си трае?:yahoo:

• Харесвам 6
Връзка към коментар
Георги Матеев
На 5/26/2017 в 14:20, Niceday каза:

Няма загубени чорапи:) С тях всичко е ясно - яде ги ЧорапенотоЧудовище в пералнята :D

В нашата пералня явно живеят 2 ЧорапениЧудовища :laugh:

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Да се похваля и аз. Преди няколко дни навръщане от Лисабон през Франкфурт, търсеха доброволци, които да останат за сутрешния полет до София. Ние тримата (аз, детето и мъжа ми) веднага скочихме и ходенето до Лисабон излезе фрии :)

Платиха ни обезщетение, настаниха ни в хотел. Удължихме почивката с още един ден.

• Харесвам 35
Връзка към коментар
преди 2 минути , Емика каза:

Похвалвам се, че затворих кръга - от май 2016-та, 1 година всеки месец извън България:). Започвам нов с лятна Будапеща :ok:

Впечатлена съм ;) Още много такива кръгове да затвориш !

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ДиянаВ
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.