Фил Публикувано: 23 декември, 2017 Сподели Публикувано: 23 декември, 2017 преди 24 минути , Rainy каза: .... wi-fi на борда.... Eurowings На тез май Основателя им поставяше антените за WiFi-то. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 23 декември, 2017 Сподели Публикувано: 23 декември, 2017 Искаме да се похвалим, че днес съвсем неподготвено се сдобихме с билети отново за Индия, след като се оказа, че групичката ни отпреди година отново реши да се отправи натам през април. И съвсем неподготвени влязохме в сайта на катарците, където ни изненадаха с някакви супер приятни цени от 630лв. за двупосочен билет до Делхи. Та април ще изследваме северна Индия, като добавихме и Непал за колорит. 30 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2017 преди 16 минути , Здравко Ангел каза: Искаме да се похвалим, че днес съвсем неподготвено се сдобихме с билети отново за Индия, след като се оказа, че групичката ни отпреди година отново реши да се отправи натам през април. И съвсем неподготвени влязохме в сайта на катарците, където ни изненадаха с някакви супер приятни цени от 630лв. за двупосочен билет до Делхи. Та април ще изследваме северна Индия, като добавихме и Непал за колорит. Хайде, честито! Не казвам завижд, щото Индия не ми е в никое планче. Но цената е наистина завидна!:)))’ш 1 2 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 23 декември, 2017 Сподели Публикувано: 23 декември, 2017 Похвалвам се, че най-после съм готова за Коледа 20 15 Връзка към коментар
Bore Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 И аз да се похваля Страхотни снимки в календара а тениската ми е по мярка. Благодаря за картичката. 9 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Да се похваля,че този път сърмичките ми се получиха много добре. Весели празници,приятели! 22 9 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Ох, как обичам сърмички. Ама тея не ми се струват много постни, а? Връзка към коментар
ECC Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 преди 3 минути , t_petkov каза: Ох, как обичам сърмички. Ама тея не ми се струват много постни, а? Грешиш!Абсолютно постни-ориз,стафиди,сушени манатарки,морков,лук,сол,червен пипер и риган. 14 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 преди 27 минути , Emil Chakalov каза: Грешиш!Абсолютно постни-ориз,стафиди,сушени манатарки,морков,лук,сол,червен пипер и риган. Адаш, много вкусно звучи! Да ви е сладко и Весела Коледа, семейство Чакалови! 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Малеее, какъв си кулинааар! Браво на теб! 2 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 (редактирано) 5 hours ago, Emil Chakalov said: Грешиш!Абсолютно постни-ориз,стафиди,сушени манатарки,морков,лук,сол,червен пипер и риган. Така както ми ги нареди, толкова ми се прияде, че на следващата сбирка да не си се явил без 1 тава със сърми! Редактирано 24 декември, 2017 от t_petkov 3 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 На 12/24/2017 в 13:57, Emil Chakalov каза: Да се похваля,че този път сърмичките ми се получиха много добре. Весели празници,приятели! Мисля,че и пуйката ми се получи добре 14 1 8 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 декември, 2017 Сподели Публикувано: 28 декември, 2017 На 12/23/2017 в 12:58, Фичо каза: На тез май Основателя им поставяше антените за WiFi-то. Не съм ги поставял, но имах няколко много отговорни клика с мишката и изпратени имейли по случая. Освен това беше на Germanwings, а не на Eurowings. Абе...компютри и компоти 1 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 декември, 2017 Сподели Публикувано: 28 декември, 2017 преди 40 минути , Георги каза: Абе...компютри и компоти Ха-ха, верно Тия Цитат Освен това беше на Germanwings, а не на Eurowings. все ги бъркам Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 28 декември, 2017 Сподели Публикувано: 28 декември, 2017 Искам да се похваля с най-красива питка за коледната вечер на майка ми Цвета.При нас коледарите минават на Божик(един ден по рано) за лакомства. 16 4 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 (редактирано) ПО КОЛЕДА НАИСТИНА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!!! Точно по времето на Goroka фестивал-а!!! И с 3 дни престой на Филипините!!!!! ....Припомних си как се чувстват малките деца когато получат мечтания подарък. Явно много съм слушал тая година Да затваряме и да започваме празненствата Редактирано 29 декември, 2017 от stefanrusev 12 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 преди 40 минути , stefanrusev каза: ПО КОЛЕДА НАИСТИНА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!!! Точно по времето на Goroka фестивал-а!!! И с 3 дни престой на Филипините!!!!! ....Припомних си как се чувстват малките деца когато получат мечтания подарък. Явно много съм слушал тая година. Аууу, хайде, честито! Оказва се, че послушните винаги печелят! 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 По Коледа наистина ставали чудеса След дъъъъълго отлагане най-сетне си направих профил в myFlightradar. Напълването му отне около седмица и си счупих нервите, ама се справих Липсват ми обаче поне 300 полета от периода преди 2012-а, за които не пазя никакво инфо, но все пак се получи интересна статистика. На който му се гледа - https://my.flightradar24.com/gmateev 10 15 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 (редактирано) Жоркаа,то не се вижда картата Редактирано 29 декември, 2017 от Branko 3 7 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 4 minutes ago, Георги Матеев said: По Коледа наистина ставали чудеса След дъъъъълго отлагане най-сетне си направих профил в myFlightradar. Напълването му отне около седмица и си счупих нервите, ама се справих Липсват ми обаче поне 300 полета от периода преди 2012-а, за които не пазя никакво инфо, но все пак се получи интересна статистика. На който му се гледа - https://my.flightradar24.com/gmateev Ехееее. Пълно олицетворение на титлата “Магеланец”. Аз като тръгнах да си ги вкарвам полетите се усетих, че никъде не пазя трак на това къде и кога съм пътувал. Особено когато съм посещавал една и съща дестинация няколко пъти. Вие от къде си ги намирате? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Липсват ми обаче поне 300 полета от периода преди 2012-а, за които не пазя никакво инфо, но все пак се получи интересна статистика. Сещам се една структура, която ги пази, а и метод да се добереш до нея 2 5 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 преди 4 часа, Георги Матеев каза: 206 tons CO2 11.05 kg methane 9.03 kg nitrous oxide Матеев, почвай да садиш дръвчета, че да компенсираш малко от малко въглеродния отпечатък, който си оставил заради разюздаността си във въздуха!!! 5 1 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 преди 1 час, macf1an каза: Сещам се една структура, която ги пази, а и метод да се добереш до нея Би ли споделил, че и на мен ми липсват полетите о 2004 до 2014 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 преди 15 минути , Meidj каза: Матеев, почвай да садиш дръвчета, че да компенсираш малко от малко въглеродния отпечатък, който си оставил заради разюздаността си във въздуха!!! Посадих - на Фарьорските острови. 4 3 3 1 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 29 декември, 2017 Сподели Публикувано: 29 декември, 2017 преди 17 минути , Георги Матеев каза: Посадих - на Фарьорските острови. Точно там - дърво! Уникално ще е, да знаеш, дано оцелее! Да си го видиш след някоя година порастнало и хората да го снимат за атракция. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега