Прескочи до съдържание

Ryanair - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Банера се появи още снощи на бг версията - редуваше се с онзи с целувките.

КЗП не вършат никаква работа, отговора им обикновено е рекламно съобщение от компанията, срещу която е сигнала.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Всъщност последната глоба на КЗП/КЗК (забравих вече коя от двете) беше след твърдението, че не е имало реално намаление, след като фирмата не може да докаже, че в продължение на поне пет дни преди промоцията цените са били по-високи. С подобна клауза няма авиокомпания, която да не изгори в световен мащаб :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Изглежда има намаление от 5 евро, а не по 5 евро билети. :lol:

Горе-долу е такова положението засега. Следя от една седмица SOF-HAM-SOF. Цената беше 30 евро двупосочен, даже щях да купувам, но нещо се замотах. Снощи стана 26, а току-що купих 2 билета за 79,89 лв. :) Веднага след мен обратният полет от 9,99 стана на 26,09 евро! Което обезсмисли повтарянето на упражнението за двама наши приятели...

хайде един да се похвали - 20 евро двупосочни до Стокхолм, м. септември :)

Май сме двама. :)

Редактирано от rik4o
Връзка към коментар

През телефона ми излязоха едни цени, през сайта - други, за една и съща дестинация, едни и същи дати....

През телефона зададох търсене на полети под 10 евро и попаднах на Кьолн за 7,99 през септември, дори можех да си ги купя, ако не бях решила, че през компютъра ще ми е по-удобно... Сега отново като опитам през телефона не намира полети под 10 евро...

До Кьолн на 15 и 16 септември виждам по 7.99 € през компютър. :) Има и други дати.

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

На 16.07.16 закупих 2 билета София-Венеция-София(17-21.10.16) по 41евро единия.

Преди 2 дена бяха 34евро, а сега са 29евро.

Явно цялата работа е по 5евро намаление, което пак е нещо. :D

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Много е готин тоя банер.

Не пише "от 5€" , "по 5€" , а само "5".

Забавно е , ще има разочаровани , но много повече ще са тези които влизайки в сайта ще купят за едни 10-20€ повече :)

В крайна сметка цените са си супер.

За 50 лева ходиш до Берлин , Стокхолм. За 40 до Пиза или Милано , за 30 до Кьолн ...другото е игра за спорта :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Епик фейл за нас, защото купувахме 5 двупосочни за 1,4 евро, за нормалните хора сегашните цени наистина са манна небесна, защото много  все още си мислят, че за полет се тегли кредит като за...абитуриентска.  :lol:

Оффтопик - вчера във ФБ едни пуснали много оригинална реклама - За всички пасажери от полети .....Лондон-Сф и Малага-Сф на БГ ер, имате право на 400 евро компенсация, нека ви помогнем да получите парите. И отдолу една много "компетентна" 10 коментара как били измамници, защото обезщетение се полагало само на тези със застраховка, останалите с "евтините" билети нямали право на нищо!  :rolleyes: Та така за фб експертите по летене.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Много е готин тоя банер.

Не пише "от 5€" , "по 5€" , а само "5".

Забавно е , ще има разочаровани , но много повече ще са тези които влизайки в сайта ще купят за едни 10-20€ повече :)

Аз съм един от тях. На банерът, който аз гледам, си пише 5 евро. Доколкото мога да разчитам на информацията в темата, никой досега не е намирал билет за 5 евро до нито една дестинация от София. За мен това е подвеждаща реклама и ако продължава така си заслужават оплакване в КЗП/КЗК. Лидл ги глобиха яко за доста по-малко.

Спомням си преди 5-6 години летях от Брюксел до Барселона и обратно с подобна промоция за точно 5 евро. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тази промоция не трябва ли да се появи в сайта на Раян, аз не я виждам там . Има я само в страницата им във ФБ.

Има банер на българската версия на сайта https://www.ryanair.com/bg/bg/

Връзка към коментар

Току-що получих имейл от Раян, с който ме уведомяват за цените на билетите от по 5 евро, като са написали тази цена на полетите до Берлин, Милано и Лондон. Цъкам на линковете, които са ми пратили за букване и нищо! Аз ли нещо не правя като хората....не знам, но вече им се ядосвам!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.