Георги Матеев Публикувано: 4 май, 2020 Публикувано: 4 май, 2020 преди 4 минути , stanislavpp каза: Шопен е на масата , наздраве на всички ! 🙃 http://chopinvodka.com Допада ли ти вкуса? Отвръщам на 'удара' с Руски Стандарт (само това имам подръка), наздраве! 1
П.Кръстев Публикувано: 4 май, 2020 Публикувано: 4 май, 2020 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Допада ли ти вкуса? Отвръщам на 'удара' с Руски Стандарт (само това имам подръка), наздраве! Като стана въпрос за водка, аз предимно това попийвам и съм пробвал доста различни видове. Засега това ми е фаворита: Някой споделя ли ми мнението, или пък би споделил алтернативно предложение? 😄
Георги Матеев Публикувано: 5 май, 2020 Публикувано: 5 май, 2020 преди 9 часа, П.Кръстев каза: Като стана въпрос за водка, аз предимно това попийвам и съм пробвал доста различни видове. Засега това ми е фаворита: Някой споделя ли ми мнението, или пък би споделил алтернативно предложение? 😄 Тази специално не съм я пробвал, но определено ме привлече с името си - Дългоръкият Юри 🙂 Ако я мярна в някой магазин може да взема за тест, че и аз основно на водките налитам.
дядо Пепи Публикувано: 5 май, 2020 Публикувано: 5 май, 2020 Някъде 2003-2004г закарахме един самолет на технически преглед в Ростов на Дон. Щеше да отнеме около 5-7 дни. Та тогава по приятелски съвет на техниците от завода, извършващ прегледа, наблегнахме много сериозно на "Казачий хутор". Имаше я в 4 варианта - пролет, лято, есен и зима ( в зависимост от пейзажа на етикета). Оказа се доста добра. Та на тръгване повечето си качихме по едно кашонче на самолета и покрихме старателно в мазетата от жадните погледи на митничарите. Но никъде на друго място не съм я виждал. 1
eugene.kn Публикувано: 9 май, 2020 Публикувано: 9 май, 2020 На 26.04.2020 г. в 11:27, eugene.kn каза: Панамски ром
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега