Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, ако купя двупосочен билет през немската версия на Edreams Prime на Austrian Airlines, няма да има никакъв проблем за прехвърляне на полетите в профила на авиокомпанията нали? Цената е драстично по-ниска. 
Другият ми въпрос е, че в приложението изписва, че билетът е само с една малка раница, а не с малък куфар до 8кг, който е включен в цената и на най-базовата тарифа. Ще трябва ли да доплащам 40€ на посока след прехвърлянето на сайта, как мислите?  
Благодаря предварително! 

Публикувано:
преди 36 минути , Kristiyan Desev каза:

Ще трябва ли да доплащам 40€ на посока след прехвърлянето на сайта, как мислите?  
Благодаря предварително! 

Здрасти 

Не разбрах какво означава прехвърляне на сайта, но предполагам, че добавяне в профила на сайта.  
Луфхтанза груп (включително и Австрийски авиолнии) имат нова тарифа само с малка раничка. Съответно ако закупиш такава, към момента ще трябва да доплащаш.  

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , makler каза:

Здрасти 

Не разбрах какво означава прехвърляне на сайта, но предполагам, че добавяне в профила на сайта.  
Луфхтанза груп (включително и Австрийски авиолнии) имат нова тарифа само с малка раничка. Съответно ако закупиш такава, към момента ще трябва да доплащаш.  

преди 59 минути , Kristiyan Desev каза:

Здравейте, ако купя двупосочен билет през немската версия на Edreams Prime на Austrian Airlines, няма да има никакъв проблем за прехвърляне на полетите в профила на авиокомпанията нали? Цената е драстично по-ниска. 
Другият ми въпрос е, че в приложението изписва, че билетът е само с една малка раница, а не с малък куфар до 8кг, който е включен в цената и на най-базовата тарифа. Ще трябва ли да доплащам 40€ на посока след прехвърлянето на сайта, как мислите?  
Благодаря предварително! 

Най-лесно е да симулираш същата покупка на сайта на Луфти или Остриан, тъй като не всички дати и дестинации имат новата тарифа. Ако пише Economy Light - имаш кабинен багаж + раница. Ако е Economy Basic, само раница. Edreams ще купи най-евтината тарифа, така че ако се предлага за тази дестинация на сайта в Basic, ще те букнат в нея. Колко голяма отстъпка дава Едриймс от базовата цена? 

• Благодаря 1
Публикувано:

преди 5 минути , makler каза:

Здрасти 

Привет, 

благодаря много за отговора! Точно в профила на сайта имах предвид. 
Четох за тарифата с малката раничка, но на самия сайт не я виждам изобщо, защото дори и най-ниската е с включен малък куфар 

IMG_2035.jpeg.5b2366e780981ff03e3c04b30ab2f625.jpeg

Заради това се чудя как да процедирам.

Публикувано:
преди 7 минути , Loverboy каза:

Най-лесно е да симулираш същата покупка на сайта на Луфти или Остриан, тъй като не всички дати и дестинации имат новата тарифа. Ако пише Economy Light - имаш кабинен багаж + раница. Ако е Economy Basic, само раница. Edreams ще купи най-евтината тарифа, така че ако се предлага за тази дестинация на сайта в Basic, ще те букнат в нея. Колко голяма отстъпка дава Едриймс от базовата цена? 

Благодаря за отговора! Изключително полезна информация! 100€ е отстъпката за двупосочен билет. 

• Браво 1
Публикувано:
преди 20 часа, Георги Матеев каза:

Онзи ден ми канселираха Прайма. Това вече е трети абонамент, който ми спират, като сега дори не си направиха труда да ме уведомят. Този път членството издържа 3 месеца и 80 резервации - много доволно, предвид скромната инвестиция от едва 3 месечни такси х 349 турски лири.

Явно никак не харесват прекаляващите хора и особено тези, които са научили всичките им номера и постоянно изцеждат максималните отстъпки 🙂...

Какви са бъдещите ви творчески планове? 😉 Не е изненадващо, че са те отрязали. Тарикати са.

Георги Матеев
Публикувано:

@Kristiyan Desev 99% билетът ти ще е само с малък ръчен багаж (basic тарифа), дори на сайта на Austrian въобще да не се продава тази тарифа. Затова и разликата в цената е такава. Наскоро имах същия случай, в крайна сметка се оказа, че eDreams има достъп до най-евтините тарифи без багаж дори те да не се предлагат директно от авиокомпанията. Предполагам имат специални договорки с Луфтханза груп.

@vorbis просто ще си пусна четвърти Прайм, когато ми потрябва - различни имейли, карти и айпита колкото щеш. Не знам колко са тарикати, след като до момента от 3 Прайм-а в рамките на 1 година имам общо над 300 резервации (сметни средна отстъпка поне по €20), отделно спечелих всички оспорвания на транзакции към тях (връщане на предплатена годишна такса + няколко пъти не изгаряха от желание да ми върнат дължими суми от отменени билети).

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 47 минути , Kristiyan Desev каза:

Привет, 

благодаря много за отговора! Точно в профила на сайта имах предвид. 
Четох за тарифата с малката раничка, но на самия сайт не я виждам изобщо, защото дори и най-ниската е с включен малък куфар 

IMG_2035.jpeg.5b2366e780981ff03e3c04b30ab2f625.jpeg

Заради това се чудя как да процедирам.

Според мен ще имаш само малка раница без ръчен куфар.

Имам такава резервация и това излиза на сайта им:

image.png.45690fadf3c408fe21995f903484dc44.png

Но все пак голям ръчен багаж е само 20Е на посока.

• Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря на всички! Билетът беше

София - Виена - Инсбрук 

Инсбрук - Виена - София 

Чекиран багаж беше добавен само за вътрешния полет в Австрия, за София - Виена се заплаща допълнително от приложението. Аз съм много доволен, тъй като цената скочи още докато купувах, така че отстъпката от 100€ за билетите си я имаше 🙂.  

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , jorocontrola каза:

Според мен ще имаш само малка раница без ръчен куфар.

Имам такава резервация и това излиза на сайта им:

image.png.45690fadf3c408fe21995f903484dc44.png

Но все пак голям ръчен багаж е само 20Е на посока.

Точно така стана, писали сме едновременно. За международния полет се доплаща. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, Kristiyan Desev каза:

Благодаря на всички! Билетът беше

София - Виена - Инсбрук 

Инсбрук - Виена - София 

Чекиран багаж беше добавен само за вътрешния полет в Австрия, за София - Виена се заплаща допълнително от приложението. Аз съм много доволен, тъй като цената скочи още докато купувах, така че отстъпката от 100€ за билетите си я имаше 🙂.  

Колко е била на сайта на Остриан? Да видим процентно каква е отстъпката. И си букнал през немската версия? 

Публикувано:
Преди 1 час, Loverboy каза:

Колко е била на сайта на Остриан? Да видим процентно каква е отстъпката. И си букнал през немската версия? 

На сайта на Austrian цената беше 420€, докато бях отворил сайта скочи на 430€, малко по-късно пак се свали до 420€. Купих билетите от Edreams немска версия за 290€, като след това добавих и 45€ за багаж по маршрут София - Виена и Виена - София. 

Публикувано:
На 18.05.2026 г. в 19:27, vivo каза:

В крайна сметка успях с ApplyPay на iOS устройството. Ще пиша, ако успея и през PayPal да букна. 

Лек ъпдейт - с ApplePay не съм имал проблеми досега и продължавам да цъкам с него. Не съм ползвал въобще ПейПал варианта. 

Публикувано:

Къде бъркам?

Платих 7 евро през турската версия. После си намерих това, което ми трябваше, през австралийската (в инкогнито режим беше по-скъпо). След това замразих за по 1 долар 2 резервации. Добавих ги в приложението, появиха се, но като искам да вляза в тях, дава грешка.

Screenshot_20260619_082050_eDreams.jpg.1e23f88b3d71783323177bfe8a9de2ba.jpg

Публикувано:
преди 2 часа, Oshko каза:

Нали трябва да ги довършиш пак през Австралийската, така ли опитваш?

В австралийската ги няма, в приложението ми излязоха, но ми дава грешка, когато поискам да ги отворя. 

Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

В австралийската ги няма, в приложението ми излязоха, но ми дава грешка, когато поискам да ги отворя. 

Смени приложението на Австралия - можеш да платиш билета само през държавата, в която си го замразил. 

• Браво 1
Публикувано:

Да , Матеев обясняваше , че винаги трябва да се плаща във валутата на държавата в която си го замразил.Тоест за държава от еврозоната няма да е проблем., ако замразиш в една , а купиш от друга.С Австралия няма как ...тя е единствената с такава валута.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 34 минути , Zaro каза:

Как стои въпросът със смяна имената при замразени билети при eDreams? 

Името при замразяване няма никакво значение. При самата покупка пиши каквото име ти трябва и така ще се издаде билета.

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво правя погрешно? Замразих билета за жена ми от профила си. Когато се опитам да резервирам по-късно в приложението, цената се покачва и ми показва, че цената е без Prime. Някакви идеи? opodo

Публикувано:
преди 10 часа, gadekk каза:

и ми показва, че цената е без Prime. Някакви идеи? opodo

Може би не си логнат. Също eDreams и Opodo са различни и имат отделни платени акаунти, да не идва оттам объркването.

Георги Матеев
Публикувано:

Направих случайно откритие. На когото не му се занимава с Прайм абонамент - jetcost.com.au с препратка към eDreams продава Ryanair / Wizz Air (вероятно и други) билети с отстъпка 6-15 евро, плащане с всякакви карти и изглежда няма ограничение. Само в началото не избирайте по-ниската цена (тя ще активира едногодишен Прайм) и по време на процеса трябва още 2 пъти да внимавате да не добавите случайно Прайм. Много упорито опитват да го пробутат.

А за тези с активен Прайм - този метод дава по-ниска цена, отколкото стандартно нелогнато търсене.

• Харесвам 21
  • Благодаря 3
  • Браво 5
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Направих случайно откритие. На когото не му се занимава с Прайм абонамент - jetcost.com.au с препратка към eDreams продава Ryanair / Wizz Air (вероятно и други) билети с отстъпка 6-15 евро, плащане с всякакви карти и изглежда няма ограничение. Само в началото не избирайте по-ниската цена (тя ще активира едногодишен Прайм) и по време на процеса трябва още 2 пъти да внимавате да не добавите случайно Прайм. Много упорито опитват да го пробутат.

А за тези с активен Прайм - този метод дава по-ниска цена, отколкото стандартно нелогнато търсене.

За един билет дава най-ниска цена, както винаги, но дали ще могат да се купят няколко без промяна ?

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• adreno
    • ja3000bg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.