Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 минути , stanimir каза:

Просто действате по-разумно без оливане.Всичко е казано и описано , вкл. относително в кой момент решават да спуснат бариерата.При всички положения "ползите" надвишават многократно таксите.

П.П Няма универсална схема която да сваля всичко.Momondo.de се има предвид за полети на Райън ли ? 

Уж е разумно...купил съм 8 билета във времето, не са купувани заедно.....на 9-ти билет кръц....

• Замислям се 1
Публикувано:

Не знам къде е бариерата - аз за два месеца имам над 25 резервации и засега, да чукна на дърво, всичко е ОК. 

Публикувано:

При мен резето щракна на 7-я билет. Първо купени 4, след ден започнах да купувам останалите и щрак на 7-я.
Предполагам, че се следи и бройката на замразените билети, че там има още 5-6 броя.

Да попитам, понеже съм в 14 дневния тестов период, ако се откаже човек ще върнат ли месечната такса и как става отказването, че нещо не виждам тази опция? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Това кое сваля точно? Скоро не съм разцъквал Момондо.

Баннат си неофициално 100%, както много други хора. Официално по акаунта всичко изглежда ок, но практически системата отхвърля автоматично всички опити за плащания независимо от метода.

Не могат да си позволят официален бан защото после много хора ще оспорват Прайм таксите. Доста елегантно прецакват клиентите.

Сподели после дали си успял да платиш след няколко дни и дали бан-ът е бил само временно.

Google Flights с държава Германия сваля почти всички авиокомпании без Райънеър. Зависи някъде са 5-10Евро, някъде повече - основно през Оподо, Буукинг, МайТрип след това приемат плащане със всичко разбира се понякога трябва промяна на мейл, адрес, с друга карта или инкогнито, при Момондо.Де са по-малки отстъпките

Screenshot 2026-07-15 193524.png

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Google flights De и после Opodo сваля по 15-20 на България Ер без никакви карти. Но като пуснах ВПН на Германия Edreams.de почна да ми вади доста симпатични отстъпки на БългарияЕр - по 27-30 евро на билет. Така че проверявайте всичко като търсите. 

• Харесвам 9
Публикувано:

Инкогнито режим на немската версия на Edreams Prime, без да влизам в профила си, спести 27€ от вътрешен полет на Bulgaria Air (BOJ - SOF). 

• Харесвам 10
Публикувано:

Здравейте, имам следния проблем. Замразих 4 билета за полет на Райън. До тази сутрин всичко беше наред, има още 2 дни до изтичането им. Но днес при опит да ги платя ми излезе съобщение, че полетите вече не са налични и че ще ми рефънднат 2-та долара за замразяването. Реално полетът го има в сайта на Райън. Направих търсене през ингогнито режим, без да се логвам в профила си през няколко версии на Едриймс, но никъде не излиза. С членството ми няма проблем. Някой друг с подобен случай?

Публикувано:

Aз мисля да кенсълирам и да направя нов акаунт, ако проблемът продължава. Последно като гледах, FAQ секцията препоръчваше връзка с съпорт за тази цел, но сега поразцъках уеб интерфейса и виждам, че са го направили това възможно директно там.

image.png.c47162830a90644de62d23dead229773.png

Моите резервации също са доста разделени във времето, но веднъж пробвах да купя 8 билета на веднъж, тогава ми блокираха плащането с карта за 8-мия билет. Въпреки че след това действаh с Apply Pay, най-вероятно точно тогава са ме отбелязали като подозрителен. 😄 

• Замислям се 1
Публикувано:

@mentina Най-вероятно вече няма да можеш да купиш билет, дано не съм прав, но при мен след като получих мейл, че един полет вече не е наличен, не бях се и пробвал да го взимам, само замразил,  върнаха ми 1 долар, и ме отрязаха.

Публикувано:

Нов турски сайт сваля най-евтините полети на Wizzair. Издава билетите веднага, а плащането е с всякаква карта. Отстъпката е еднаква на пътник, без значение от техния брой.

image.png.255d4e064b239701c3fa134a8ff36ba8.png

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , СимЕон I каза:

Нов турски сайт сваля най-евтините полети на Wizzair. Издава билетите веднага, а плащането е с всякаква карта. Отстъпката е еднаква на пътник, без значение от техния брой.

image.png.255d4e064b239701c3fa134a8ff36ba8.png

Как се активира отстъпката?

Понеже при мен за същия полет ми показва стандартната цена от 17 евро:

image.png.bcd36b4a3b8ff90b791a891fe6f6b527.png

Публикувано:
8 minutes ago, r_nikolov1 said:

Как се активира отстъпката?

Понеже при мен за същия полет ми показва стандартната цена от 17 евро:

image.png.bcd36b4a3b8ff90b791a891fe6f6b527.png

Ако не става директно, първо трябва да се пусне търсене през https://www.google.com/travel/flights и след като излязат резултатите долу в дясно да се избере Location UK и да се рефрешне. Така ще излезе и отстъпката. И на Location България също дава отстъпка 5 евро, но през Booking.com.

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
Георги Матеев
Публикувано:

Имам изключително лош опит с Turna и абсолютно не препоръчвам да се ползва. @Alexander бяха ми отменили вече издаден билет без никакво обяснение и хем ме вкараха в допълнителни разходи (полетът вече беше поскъпнал) хем едвам си взех парите от тях.

Също така ако някъде ви се покаже otelz.com (друг турски сайт) - избягвайте го на всяка цена. В момента имам чарджбек срещу тях за невърната сума, супер некоректни и с нулев съпорт.

Като цяло от турските става само Obilet - с него никакви проблеми при доста резервации за полети, автобуси и хотели.

• Харесвам 11
  • Благодаря 2
Публикувано:

След  като билетите са издадени, с какво може да ме порежат ?

предполагам, ако се наложи връщане на пари при промени?

сайта е криминален, отдавна не бях виждал да минава палащане без потвърждение или 3д пароли, ама имам специална виртуална карта за целта 

Публикувано:

Някой да вижда ли някъде Lot намален, защото португалския jetcost спря да ми изкарва цената през last-minute, която беше топ? 

Публикувано:
На 15.07.2026 г. в 23:41, Kristiyan Desev каза:

Инкогнито режим на немската версия на Edreams Prime, без да влизам в профила си, спести 27€ от вътрешен полет на Bulgaria Air (BOJ - SOF). 

За същата отсечка ми намали 20 евро.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 8.07.2026 г. в 13:25, Dora Popova каза:

И при мен стана така , само че , аз купих от jetcost.nl - lastminute , няма измислени имейли като в edreams и Раян направо ме верифицираха и резервацията се видя в акаунта ми.  И аз съм Данърс от Flykk

Опитвам по същата схема да купя билет с виртуална flykk, но накрая при плащането като натисна изписва, че авиокомпанията е повишила цената. Но реално това не е вярно.Нещо аз ли бъркам, не знам??? 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 16.07.2026 г. в 8:58, mentina каза:

Здравейте, имам следния проблем. Замразих 4 билета за полет на Райън. До тази сутрин всичко беше наред, има още 2 дни до изтичането им. Но днес при опит да ги платя ми излезе съобщение, че полетите вече не са налични и че ще ми рефънднат 2-та долара за замразяването. Реално полетът го има в сайта на Райън. Направих търсене през ингогнито режим, без да се логвам в профила си през няколко версии на Едриймс, но никъде не излиза. С членството ми няма проблем. Някой друг с подобен случай?

В края на краищата след 2 дни замразените билети в профила ми отново станаха активни и успях да ги платя 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, valpet каза:

Опитвам по същата схема да купя билет с виртуална flykk, но накрая при плащането като натисна изписва, че авиокомпанията е повишила цената. Но реално това не е вярно.Нещо аз ли бъркам, не знам??? 

Цената която виждаш е тази на която Раян продава билета , може би разликата я доплаща Diners.

Аз платих толкова колкото пишеше в началото , за моят билет беше 76 евро , а цената на Раян - 100 евро .

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Aureliano
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.