Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Screenshot_20260720_213155_com_opera_browser_BrowserActivity.jpg.27028fc58e5904c7fd019266a17e9131.jpgScreenshot_20260720_221959_com_jetcost_jetcost_BrowserActivity.jpg.05b4b6a687930562eb6fad31dadb6944.jpg

Преди 1 час, Dora Popova каза:

Цената която виждаш е тази на която Раян продава билета , може би разликата я доплаща Diners.

Аз платих толкова колкото пишеше в началото , за моят билет беше 76 евро , а цената на Раян - 100 евро .

Нека да го покажа в картинки Screenshot_20260720_213155_com_opera_browser_BrowserActivity.jpg.27028fc58e5904c7fd019266a17e9131.jpgScreenshot_20260720_213728_com_opera_browser_BrowserActivity.jpg.a8c8ae6c90222bb910e483798cb0049e.jpg

Редактирано от valpet
Публикувано:

Това вече е друго , тук покачването на цената е реална и lastminute го извежда като съобщение.

И на мен ми се е променяла така цената  , и то не веднъж.

Публикувано:

Edreams пак с добро попадение. 

Полет на Уиз на сайта струваше 160 евро, аз прецъках различните версии на Едриймс и сваляше най-много десет-12 евро. Изведнъж edreams.de изплю 115 евро - веднага го замразих. Влизам в приложението, цената си стои тази (замразена), тръгвам да купувам и плащам и изписва, че цената е скочила до 140 евро (което пак е 20 евро намаление) и да купувам. Което ме учуди, щото уж има 50 евро покриват те, ако скочи цената, но както и да е. Отказах плащането. Влязох пак в резервацията, пак си стоеше 115 евро. Тръгнах да плащам, платих и зачаках. Малко се забави потвърждението, но дойде след 15 минути. В мейла от Уиз си пишеше 160 евро, така че сериозно намаление. 

След това купих обратния полет. На сайта на Уиз беше 40 евро, аз го намерих за 27 евро през австралийската версия. Замразих и като влязох в приложението да плащам пишеше, че цената е паднала с няколко долара и вече струва 23 евро. А междувременно на сайта на Уиз се качи на 45 евро. Платих 23 и купих. 

Та, днес спестени едни 62 евро от раз. Първата грешка на германците се поправи веднага при рефреш, нещо просто се обърка и даде толкова голяма отстъпка, по принцип не ги дава за Уиз. 

P.S. Нещо не ми издават втория, по-евтин полет. Пише, че ще ме контактнат утре до 17 часа да ми кажат дали ще издадат билета. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 9 часа, bobbyfm каза:

С членство ли са само тези отстъпки?

Да, с Прайм. 

Иначе са ми издали втория билет през нощта, така че всичко ток. 

• Харесвам 4
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 50 минути , stanimir каза:

Тази такса нещо ново ли е ? Само за полети на Ryan :

IMG_20260727_104212.png

При мен същия полет излиза без таксата от 2 евро. Мобилната версия. 

IMG_20260727_103943.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:
На 4.07.2026 г. в 17:04, Miladina каза:

Мои приятели са получили мейл от едриймс и са го помислили за скам, точно защото писмото е препратено и видно адресирано до 50 души.

А след като ти канселират акаунта плащанията продължават ли или има начин да се преустановят? 

Споделям какво се случи при мен. Както знаем са тотални мизерници, но вече играят съсвсем грубо. Акаунта ми е едногодишен от октомври 2025 до октомври 2026. Платил съм членството умишлено с Payz, като там нямам никакви пари. Блокираха ми акаунта с официален мейл на 22.06.2026, като последната ми покупка е била на 12.06.2026 ( преди да го блокират) във валута CHF , като съм платил с Кърв. 
Изтеглиха ми от Кърв ( явно заради това, че последната покупка е с тази карта) едномесечно членство за 12.99CHF. 

Като уж имам платено едногодишно членство до октомври, пък и хем са ми блокирали акаунта🤷🏻‍♂️

Та имайте едно на ум.

• Харесвам 1
  • Шок 4
  • Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 27 минути , Branko каза:

Споделям какво се случи при мен. Както знаем са тотални мизерници, но вече играят съсвсем грубо. Акаунта ми е едногодишен от октомври 2025 до октомври 2026. Платил съм членството умишлено с Payz, като там нямам никакви пари. Блокираха ми акаунта с официален мейл на 22.06.2026, като последната ми покупка е била на 12.06.2026 ( преди да го блокират) във валута CHF , като съм платил с Кърв. 
Изтеглиха ми от Кърв ( явно заради това, че последната покупка е с тази карта) едномесечно членство за 12.99CHF. 

Като уж имам платено едногодишно членство до октомври, пък и хем са ми блокирали акаунта🤷🏻‍♂️

Та имайте едно на ум.

О да, веднъж като са помирисали някоя карта после правят каквото си искат. Вероятно нарушават поне 5 регулации за лични данни, но...

А това последното плащане на членство го оспори през Кърв - на база на мейла за блокирания акаунт ще ти върнат парите 100%. Чрез оспорвания през Кърв вече си връщам 4 пъти пари от eDreams, ефективни са.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

О да, веднъж като са помирисали някоя карта после правят каквото си искат. Вероятно нарушават поне 5 регулации за лични данни, но...

А това последното плащане на членство го оспори през Кърв - на база на мейла за блокирания акаунт ще ти върнат парите 100%. Чрез оспорвания през Кърв вече си връщам 4 пъти пари от eDreams, ефективни са.

Писах им веднага на тях, чакам отговор

Но защо ще вземат членство, като дори имам неприключило платено до октомври. А ако пък нямам, защото са ми блокирали акаунта , защо теглят въобще

• Замислям се 2
Публикувано:

На една резервацив или? Защото като се сменя броя хора, се мени и цената. Ако говорим за еДриймз де.

Иначе не би трябвало да е проблем.

Публикувано:
преди 30 минути , vivo каза:

Някой с Prime Plus пробвали е да взима билет за 5-ти човек? Минава ли?

Аз на няколко пъти съм вземала за 4-ма, т.е за цялото семейство, но на отделни резервации, дори отделно отиване и отделно връщане за нискобюджетните, защото така излиза по-изгодно.

Публикувано:

Извинявам се, зададох въпроса по недобър начин.

С Prime Plus съм. Досега съм взимал за 4-ма човека (вкл. себе си) от един акаунт максимум, различни резервации, сега искам да взема билети за 5-ти човек. Oтговорих си на въпроса, че не бях прочел правилно - от един акаунт можеш да купиш за себе си + 4 човека, т.е. 5 общо. 

image.png.48802880a2c02ca73e5e7f42f9fd089c.png

• Харесвам 3
Публикувано:

От една седмица всеки билет който искам да купя през jetcost.ie или jetcost.nl  - lastminute на Wizz  накрая преди плащането цената винаги се покачва и достига реалната в сайта на Wizz.

Някой наблюдава ли такъв проблем?

Полетите са SOF - STR и STR - SOF за различни дати и месеци.

Публикувано:

Хайде да се оплача този път от Едриймс. 

Намерих полет на Аеромексико 280 евро бизнес (еднопосочен е, заради това), на сайта на АМ е 330. Икономи е 180. 

Веднага замразих два билета през нидерландската версия и като влязох в приложението пишеше, че цената е паднала до 170 и веднага тръгнах да купувам обаче реших да се загледам и сега гледам, че са замразили икономи билета, а не бизнес. Добре, че го видях. Сега ми дава цена 200 евро, уж паднала от 280, но реално са ми замразили икономична, а не бизнес. Та, внимавайте - сигурен съм какво съм замразил, но после щях да се прецакам. Та, изгорях с две евро. 

Публикувано:

И аз да се оплача от Прайма 😄 

На множество отсечки не мога да сваля повече от 2-3 евро за билети на Уиз и Раян, така че ако някой успее, да пише едно мнение тук, моля. Възможно е да се случва само за мен, може и генерално да са врътнали кранчето тия дни. 

Публикувано:

Аз, където търся, сваля уж. Ама като наближи плащането и излиза, че полетът не е наличен вече и...

Отделно не иска да замразява цени при търсене за повече от един човек 😞

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
На 2.08.2026 г. в 5:37, Dora Popova каза:

От една седмица всеки билет който искам да купя през jetcost.ie или jetcost.nl  - lastminute на Wizz  накрая преди плащането цената винаги се покачва и достига реалната в сайта на Wizz.

Някой наблюдава ли такъв проблем?

Полетите са SOF - STR и STR - SOF за различни дати и месеци.

И при мен е така и то не само за Wizz. Намирисва ми, че на ластминит им омръзна да дават най-големите отстъпки и с това елегантно съобщение "авиокомпанията промени цената" просто си измиват ръцете. Същите измамници като eDreams са, но ще им намерим нова цака.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 часа, Loverboy каза:

А на Уиз сваля с 1-2 евро или нищо. 

Аз вчера купих без прайм билет на уиз за 18 евро, който струва 25. През австралийски джеткост. Днес не работи, но в мобилен браузър австралийският edreams показва ниски цени, само с прайм.

Screenshot_20260805_103929_Chrome.jpg.2655439cc16cf9214f698314c2077fc3.jpg

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Loverboy каза:

При мен вече и Едриймс всякакви версии не показват полети на Раян… А на Уиз сваля с 1-2 евро или нищо. 

И при мен не излизат днес.

Иначе едриймз АУ ми сваля от 40Е на 49АУД един полет на Уиз, дето следя, което е около 10Е на долу.

преди 23 минути , Argentique каза:

Аз вчера купих без прайм билет на уиз за 18 евро, който струва 25. През австралийски джеткост. Днес не работи, но в мобилен браузър австралийският edreams показва ниски цени, само с прайм.

Само се прибираш през Т1. Хийтроу...

Публикувано:

10 евро най-много сваля, lastminute намалява с 25. Пак зависи колко е скъп билетът. При Едриймс е сравнително фиксирано в австралийската версия (10-13 евро), но при Ластминът трикът е следният: 

Ако е по-скъп билетът (над 40 примерно) - купуваш за 1 на отделни резервации. Ако е 20-25 евро, дава по-ниска цена при търсене за двама. 

• Харесвам 5
Георги Матеев
Публикувано:

Току-що взех от ирландския Lastminute 6 билета подред (отделни резервации), като платих 6 пъти с един и същи Дайнърс / Flykk. Без да трия и генерирам нова карта, без да давам фалшиви данни, без чуждо IP, без никакви номера - просто плащанията си минаха нормално. Или имам страхотен късмет или Lastminute са на кеф и поне в момента са махнали Дайнърс ограничението.

Не че има значение в случая, но купувах Vueling билети, за които Прайм изкарваше едва €2 отстъпка, а Lasminute беше многократно по-ларж.

• Харесвам 12
  • Браво 2
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Току-що взех от ирландския Lastminute 6 билета подред (отделни резервации), като платих 6 пъти с един и същи Дайнърс / Flykk. Без да трия и генерирам нова карта, без да давам фалшиви данни, без чуждо IP, без никакви номера - просто плащанията си минаха нормално. Или имам страхотен късмет или Lastminute са на кеф и поне в момента са махнали Дайнърс ограничението.

Не че има значение в случая, но купувах Vueling билети, за които Прайм изкарваше едва €2 отстъпка, а Lasminute беше многократно по-ларж.

Мисля, че имаш страхотен късмет. Аз от няколко дни, включително и преди малко пробвам в различните версии/ie. също/, но не става. 

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• adreno
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.