Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Edreams не мога да им хвана спатиите. При цена на сайта:

image.png.e02b9b9ac7b979e95e1b1813a16857d3.png

ми продаде 2 билета за 45.95AUD (28.07EUR), което е отстъпка от 9.95Е и то при положение, че взех 2 билета и единият е детски и вдига малко цената спрямо един.

За разни други полети пак на Уиз, дето се каня да вземам - ами не иска и не иска...

И се хваля, и се оплаквам 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 51 минути , Zaro каза:

При прекратен абонамент Edreams продължават да искат пари. Картата е куха, но са нагли. 

О да, и няма да спрат . Само не го забравяй това и да вземеш вкараш пари в нея, че ще ги смукнат на секундата

• Шок 1
Публикувано:
преди 16 минути , Branko каза:

О да, и няма да спрат . Само не го забравяй това и да вземеш вкараш пари в нея, че ще ги смукнат на секундата

Тя е револютска и директно я закрих. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Booking.com с доста добра отстъпка при скъпи полети на Wizz - 347€ двупосочен в Букинг (през Google Flights ) срещу 419€ без Wizz Club / 399€ с Wizz клуб.

Изглежда продават базова тарифа, която в сайта на Wizz е изчерпана.Досега сам при смяна с флекс , знам че ставаше тоя номер. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Моят прайм работи за сега.

Тъкмо взех билети на Уиз, струващи по 19 и 24€ в посока  на човек в сайта им  с и без намаление.

През прайма ги взех на три пъти, една  двойна резервация и две единични. 
Свали ми по 9-10€ на човек на полет, повече от доволно.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, а купували ли сте билети за влак през Едриймс? Сваля ми ги прилично, предполагам схемата е както при самолетните билети? След като издадат референтен номер за билета да го търся в сайта на влаковата компания?

Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

Свали ми по 9-10€ на човек на полет, повече от доволно.

През коя версия ги взе, апа или сайта?

Публикувано:

Edreams пак се включи със страшни отстъпки. Нидерландската версия, разбира се, в инкогнито с постоянно тестване на нов прозорец - класика. Два от билетите нещо се прецакаха след замразяване и казаха, че ще върнат депозита, защото били свършили местата, но си ги замразих отново и ги купих. 

Маршрут: Сао Пауло - Игуасу. 

Взех девет билета на Azul Brazil, намалени от 134 евро на сайта на авиокомпанията до 81 евро на билет. Намаление на билет - 53 евро, общо спестени - 477 евро. 

Оригинални цени на билетите: 1206

Намаление: 477 евро

Крайна цена: 729 евро. 

Най-голямата отстъпка през други сайтове беше до 109 евро (Jetcost.nl/pt - Trip, Lastminute и обичайните заподозрени). 

Също така намали и билети за Рио - Сао от 44 евро на 21 евро. Замразих ги и реших да не наглея днес повече, за да не ме блокират. Утре, другиден ще ги купя. 

• Харесвам 14
  • Шок 1
  • Браво 2
Публикувано:

Идва време и с друго да се “похваля”, явно вече са ми блокирали акаунта. Трябваше снощи да купя и оставащите 4 замразени билета. 

Сега като вляза и опитам да купя пише your payment was cancelled. И съответно не работи с никакви карти. Лошото е, че съм на месечен абонамент до май догодина през турската версия. И като вляза в Manage my prime membership ми пише Something went wrong. Изтрий всички запазени карти от профила и остана само една, която е изтекла и не работи. Има ли как да си спра абонамента? Или то ще си тегли до май догодина, но ако няма как да го спра, то ще продължи до безкрай…

@Георги Матеев Идеи? 

IMG_3957.png

Георги Матеев
Публикувано:
преди 5 минути , Loverboy каза:

Идва време и с друго да се “похваля”, явно вече са ми блокирали акаунта. Трябваше снощи да купя и оставащите 4 замразени билета. 

Сега като вляза и опитам да купя пише your payment was cancelled. И съответно не работи с никакви карти. Лошото е, че съм на месечен абонамент до май догодина през турската версия. И като вляза в Manage my prime membership ми пише Something went wrong. Изтрий всички запазени карти от профила и остана само една, която е изтекла и не работи. Има ли как да си спра абонамента? Или то ще си тегли до май догодина, но ако няма как да го спра, то ще продължи до безкрай…

@Георги Матеев Идеи? 

Щях да се учудя, ако след тия 9 билета не те бяха включили в елитния Odigeo клуб на завинаги прокълнатите 🙂 Поне си спестил предостатъчно, за да не те е яд.

Накратко — баннат си по всичко възможно: име, дата на раждане, адрес, телефон, IP, MAC адресите на всички логвани в акаунта ти устройства, всичките ти платежни методи и каквото още се сетиш. Лек няма — дори моята чутовна упоритост не успя да намери начин да заобиколи забраната. Забрави за eDreams и всичките им производни и почни да свикваш с идеята за доста по-малките отстъпки в другите сайтове. И се приготви да си плащаш неработещия Prime до май — изтриването на картите няма да ги спре да теглят. А през април догодина звънни на съпорта и отмени членството ръчно.

• Харесвам 7
  • Шок 1
Публикувано:

А ако направиш нов акаунт с друг имейл и друга карта? Или на друг човек и той да купува и за него, и за мен? 

и не мога ли да им се обадя да го канселират още отсега, за да е спрян и те да си теглят до май догодина? 

Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, Loverboy каза:

А ако направиш нов акаунт с друг имейл и друга карта? Или на друг човек и той да купува и за него, и за мен? 

и не мога ли да им се обадя да го канселират още отсега, за да е спрян и те да си теглят до май догодина? 

Ако абсолютно всички данни от-до са 'неопетнени' ще пуснете нов акаунт, но когато системата подуши твоето име и този акаунт ще бъде блеклистнат. Както казах, опитах какво ли не, включително този вариант - много добре са се подсигурили (AI в случая не е в наша полза) и не можах да ги преборя този път. А не ми се иска умишлено да бъркам по някоя буква в името си и после да рискувам повече проблеми.

Иначе предполагам може и сега да се обадиш за канселиране, така или иначе членството ти ще остане активно до май.

• Харесвам 1
Публикувано:

@Loverboy, пробва ли да влезеш през турската версия на сайта?

Аз имам месечен абонамент през нея и вчера пробвах през .com да сменя картата за плащане, не стана (същото генерално съобщение Something went wrong), после влезнах през турската и стана. Пробвай, ако не си. 

Публикувано:

Пишете оплакване до serviceclientprime-en@contact.edreams.com, казвате, че плащате за прайм, но не ползвате нищо, не работи поради проблеми от тяхна страна. Искате да прекратят членството и да спрат плащанията.

Отговарят ви до 24 часа и оправят всичко, забравяте за платформата. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 56 минути , lio каза:

Пишете оплакване до serviceclientprime-en@contact.edreams.com, казвате, че плащате за прайм, но не ползвате нищо, не работи поради проблеми от тяхна страна. Искате да прекратят членството и да спрат плащанията.

Отговарят ви до 24 часа и оправят всичко, забравяте за платформата. 

Писах им. Какво значи “оправят всичко” - отблокират акаунта и може да се ползва или просто канселират всичко? 😃 Надеждата умира последна. 

интересното е, че на едно място пише, че ми изтича на 16 септември (когато е следващия билинг цикъл), а на друго си пише, че е активен до май.

IMG_3974.jpeg

IMG_3975.jpeg

Публикувано:
преди 2 часа, vivo каза:

@Loverboy, пробва ли да влезеш през турската версия на сайта?

Аз имам месечен абонамент през нея и вчера пробвах през .com да сменя картата за плащане, не стана (същото генерално съобщение Something went wrong), после влезнах през турската и стана. Пробвай, ако не си. 

Пробвах - не става… 

Георги Матеев
Публикувано:
преди 50 минути , Loverboy каза:

Какво значи “оправят всичко” - отблокират акаунта и може да се ползва или просто канселират всичко? 😃 Надеждата умира последна. 

IMG_3974.jpeg

IMG_3975.jpeg

Спокойно, свиква се - има живот и след Прайм 😁 Пак много ни изтърпяха, техният модел просто не е предназначен за често пътуващи като нас.

@lio щом вече е така - супер. Преди бяха силно несговорчиви и се правеха на ощипани.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 10 часа, Loverboy каза:

Писах им. Какво значи “оправят всичко” - отблокират акаунта и може да се ползва или просто канселират всичко? 😃 Надеждата умира последна. 

интересното е, че на едно място пише, че ми изтича на 16 септември (когато е следващия билинг цикъл), а на друго си пише, че е активен до май.

IMG_3974.jpeg

IMG_3975.jpeg

Оправят да спрат да дърпат пари и кенсалират и забравяш за платформите им.

Потвърдено няколко пъти. Само обясни, че не могат да им се ползват привилегиите и не виждаш смисъл да плащаш като ти блокират плащанията.

Отговарят до 24 часа, че абонамента е прекратен и повече няма да дърпат от картата.

Публикувано:
преди 9 часа, Георги Матеев каза:

Спокойно, свиква се - има живот и след Прайм 😁 Пак много ни изтърпяха, техният модел просто не е предназначен за често пътуващи като нас.

@lio щом вече е така - супер. Преди бяха силно несговорчиви и се правеха на ощипани.

В чата са така, правят се, че нямат права.
Но на този мейл отговарят и прекратяват абонамента без да дължиш неустойка, просто изтъкваш фактите, че не ползваш услуга, а плащаш по тяхна вина и хоп тихо оправят абонамента и спират да дърпат пари.

• Харесвам 6
Публикувано:

Канселираха го, вече в приложението излиза, че е махнато. 

Но не знам дали би станало, ако си сложиш нов акаунт с трите имена и друг мейл… по-натам като имам билети за купуване, може да пробвам… 😃

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused.

We hope this email finds you well.

We are writing to inform you that the auto-renewal feature for your Prime membership has been successfully disabled.

We understand there may have been some confusion regarding the Prime fee. Please note that it is non-refundable, as per the terms and conditions of our service.

If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact our customer service team, who will be more than happy to assist you.

Kind regards,

Your eDreams Customer Services Team Prime. More savings. More travel.

• Харесвам 5
Публикувано:

Купих си билет Варна - София - Варна през jetcost - lastminute, финландската версия. Тествам новия си Дайнърс от Flykk. Издърпаха парите веднага. Общото намаление е около 18-19 евро и единственото, до което ме допусна, без да вдига цената при плащане под претекст, че авиокомпанията я е променила. Само че вече трети ден не ми издават електронен билет и PNR. Следя си регистрацията в lastminute и през версията на български им писах в чата няколко пъти. Отговарят някакви стандартни глупости, че оптимизирали цената и ще получа потвърждение до 24/72 или 96 часа. Последния път каза, че ще ескалира случая. До момента резервацията си "виси" само със служебния номер от lastminute. Да почвам ли да се притеснявам?

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Dora Popova
    • feel_the_rush
    • Assya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.