Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Интересна находка (поне за мен) при EDreams. Купих билети на Райън по следната схема - приложение Jetcost AU - прехвърля към EDreams AU и дава 14 евро отстъпка (без Прайм) за билет с цена 42 евро. След въвеждане на данни на пътника не изисква логване и съвсем спокойно се завършва резервацията с произволна карта. Не знам дали цената е такава заради превалутиране, дали е бъг или редовния опит за примамване на нови клиенти, но в случая сваля дори без Прайм. Разбира се, после следва досадната верификация на Райън.

• Харесвам 7
Публикувано:

Мисля, че го бяха споделили това за австралийската версия на Джеткост и Едриймс, че работи без Прайм, така че супер, че още е валидно. 

Някой с идея как да сваля Изиджет? Единствено откривам Jetcost.pt - Rumbo, но отстъпката е смешна. 

Публикувано:
преди 25 минути , Loverboy каза:

Мисля, че го бяха споделили това за австралийската версия на Джеткост и Едриймс, че работи без Прайм, така че супер, че още е валидно. 

Някой с идея как да сваля Изиджет? Единствено откривам Jetcost.pt - Rumbo, но отстъпката е смешна. 

Edreams uk свали ми към 20Е на 100Е билет

• Харесвам 2
Публикувано:

търся билети за 4-ма (2 деца и 2ма възрастни) за мадейра от 4 дена... София или Букурещ начална точка за пролетната ваканция 3.04.2027 - 11.04.2027г. Някаква схема разгиграх най-удачна 3.4 Букурещ - Мадрид\wizz\  и на 04.04 Мадрид - Фуншал \iberia airlines\ и на 8.04 фуншал - порто \easyjet\ и порто - букурещ\wizz\. На отиване около 14часа престой, а на връщане 7 часа. Не ми се рискува с 2-3 часа само време за прикачване. Грубо с 1 куфар 20кг излиза общо отиване и връщане около 1200€ за 4мата. Дали е рано още и не са пуснати всички оферти на компаниите... гледах от Хамбург, Милано, Лисабон, но по-ниски цени не виждам. Истамбул въобще няма директен полет. Някакви идеи за по-добра комбинация...гледах през Kiwi и skyskynner.

Публикувано:

Рано е, Райънеър не са извадили лятното си разписание от април.

Ако вземете връзки с Уиз, шансът да сменят дати и часове и да ви прецакат връзките е огромен.

• Харесвам 3
Публикувано:

Рапортувам за Едриймс. 

Направих нов акаунт с напълно нов имейл и друго име. Резервирах полетите, които пропуснах миналия път - 5 замразявания (аз не присъствам в имената, но когато ме блокираха купувах билети именно за тези 5 човека). 

Полетите са на GOL и бяха следните цени: 

132 евро на сайта на компанията, намалени на 82 евро. Така намалението беше 50 евро. Купихме един веднага с първия пътник (за него съм купувал и от стария ми блокиран акаунт) - на неговия телефон, през нидерландската версия. Купихме го и издадоха билета чак след два дни, не знам защо. 

Останалите 4 бяха замразени за 7 дни по 2 евро бройката на същата цена от 82 евро. 

И най-лошото се случи: на следващия ден всички цени на авиокомпаниите в Бразилия за всички месеци бяха качени с по 30 евро поради някакъв ръст на горивото. И хоп, Едриймс вече искаше на замразените цени 135 евро да се плати. И реално конкретно нашия полет стана сигурно 200 евро по едно време и после падна до 180 и не мръдна цяла седмица. Днес последен ден от замразяванията - проверявахме всеки ден и сутринта гледаме - на сайта на Гол паднала на 145 евро, Едриймс продава за 96. Викам - това е, вече сме купили един полет и нямаме избор, 96 е добра цена. Оставаха час и половина до края на замразяването в приложението. Бяхме сменили обаче държавата на Rest of the world, че да не четем на нидерландски. 

И тръгваме да купуваме на 96 евро (намалени реално от 145 вече спрямо актуализираната цена), сменяме държавата на Нидерландия и приложението показа старата замразена цена и старата основа от 132 - тоест даваше ги на 82 евро. Побързахме, купихме 4-те билета на тази цена и веднага издадоха билетите. После погледнах в сайта на Гол и реално Едриймс са платили 190 долара (164 евро) за всеки билет, а ние сме платили 82. Ефективно 50% намаление. 

Спестени около 400 евро от тези полети. Та, явно си работи с нов мейл и нов телефон Прайма 😁

Засега ще внимаваме и повече от 3-4 билета на седмица няма да купуваме… Сега съм замразил два на Раян от 25 на 15, един, от които ще съм аз (блокирания), така че това ще е реалният тест. Но съм щастлив, че спестих от тези полети така или иначе. Ако ме блокират пак, ще им пиша мейл да спират Прайма и ще си направя нов мейл. 

By the way, няма нужда да си правите нови мейл акаунти в Гмейл и Абв. Ползвайте ICloud private relay - генерира ви измислен мейл, който Apple препраща на реалния, така че можем да пускаме прайм до безкрай 😁

• Харесвам 12
Публикувано:

На мен пък вече не ми дава да замразявам, пише ми, че мога да замразя на следващта стъпка и после не ми дава бутон да замразя. Какъв може да е проблемът? За полет на Wizz става въпрос, но и на България еър също трябваше да купя веднага.

Публикувано:
На 8.09.2026 г. в 15:33, Myraya каза:

На мен пък вече не ми дава да замразявам, пише ми, че мога да замразя на следващта стъпка и после не ми дава бутон да замразя. Какъв може да е проблемът? За полет на Wizz става въпрос, но и на България еър също трябваше да купя веднага.

Замразяваш от друго място и си го добавяш в приложението.  Промяната в цените ще ги виждаш, просто не получаваш съобщение на телефона, само в мейла. Явно се бъгва, но то  при толкова IP-та и региони........, реагира някакси 🙂 вероятно

Публикувано:

Здравейте, доста късно се включвам в eDreams партито, но последната година се наложи да поотложа пътуванията. Сега отново ме завълнуваха. Мислех, че не съм съвсем ръждясала, но явно имам нужда от малко помощ 🙂

Направих си абонамент Plus през турската версия на eDreams и искам да купя два билета, но не на мое име. Пробвах да мина през замразяване на името на пътника, не става - вдига цената при покупка, ако не избера моето име. Търсих и през апа, и през инкогнито режим в nl и tr версията - в момента, в който си дам мейла, на който е акаунта, а името на другия пътник, цената се вдига. Добавила съм го в списъка с пътници в апа и пак не го приема. 

Някой има ли идеи как да стане, освен да му правя чисто нов акаунт и на него?

Билетите са на Бг еър и отстъпката е читава. 

Благодаря 🙂

Публикувано:
преди 4 часа, Branko каза:

Замразяваш го на твое име и после през аппа, като го купуваш сменяш името

Благодаря, първо това пробвах, вдига ми цената. 

Едит: то това можело да се прави само след изтичане на Free Trial - a:/

😕

Публикувано:
преди 20 минути , water каза:

Благодаря, първо това пробвах, вдига ми цената 😕

Казваш, че вече замразен билет за една цена, при опит да го купиш ти вдига цената , така ли?

Публикувано:

Да. Имам два замразени билета - един в турската версия на мое име и един в холандската на негово. 

И при двата не мога да ги купя и да сменя/ползвам името, защото веднага ми дава цена не за Prime членове. Оказва се, че:Screenshot_20260916_160846_eDreams.jpg.15ab334cc575a48c7e9491336e709cc4.jpg

И отделно цената пък се е вдигнала малко, но това се покрива със замразяването. 

Както и да е, няма да мога да ги ползвам, щото полетът е след 13 дни, а trial-a ще изтече след 15:/

Ще правя нов акаунт явно. 

Или ако намеря другаде отстъпка bg air. Ама нямам flykk/diners

Публикувано:
преди 6 часа, water каза:

Да. Имам два замразени билета - един в турската версия на мое име и един в холандската на негово. 

И при двата не мога да ги купя и да сменя/ползвам името, защото веднага ми дава цена не за Prime членове. Оказва се, че:Screenshot_20260916_160846_eDreams.jpg.15ab334cc575a48c7e9491336e709cc4.jpg

И отделно цената пък се е вдигнала малко, но това се покрива със замразяването. 

Както и да е, няма да мога да ги ползвам, щото полетът е след 13 дни, а trial-a ще изтече след 15:/

Ще правя нов акаунт явно. 

Или ако намеря другаде отстъпка bg air. Ама нямам flykk/diners

Нещо не правиш както трябва. Аз замразявам директно на името, което искам и като сложа праймски мейл няма проблем и си пази ниската цена. 

Процесът е: замразяваш на сайта с името и мейла, влизаш в приложението в същата версия, която си замразил (примерно, ако е в евро и Нидерландия, трябва и държавата в телефона после да е такава). Като влезеш в замразената цена в приложението си пишеш името на пътника и купуваш. Никога не ми се е случвало да се вдигне цената така. 

Публикувано:

Писах по-горе, разбрах от какво е. Не може да се ползва отстъпката за друг човек по време на Free Trial-a вече, само след него, има им го в общите условия

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.