Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:

На трети или четвърти опит успях да платя с виза електрон на ЦКБ. Първите пъти ме връщаше да пробвам с друга карта, после смених само мейлът и устройството и мина за секунда. Да пробвам ли схемата с разменените име и фамилия да взема и другата посока? Как ще коригирам после при Уиз?

Публикувано:
преди 3 минути , Bellaero каза:

На трети или четвърти опит успях да платя с виза електрон на ЦКБ. Първите пъти ме връщаше да пробвам с друга карта, после смених само мейлът и устройството и мина за секунда. Да пробвам ли схемата с разменените име и фамилия да взема и другата посока? Как ще коригирам после при Уиз?

Пиши име и бащино име.

Публикувано: (редактирано)

Поне 10 опита да платя с моята Visa на ЦКБ и нищо. Билет няма. Смених браузер - нищо. Смених  мейл - пак нищо. Смених браузер и мейл и ... плащането почти мина, поиска 3D код, въведох го и ми изписа, че в картата няма достатъчна наличност. Отиде - помислих си - Взе ми паричките някой колумбийски наркобос!!! :lol: Веднага проверих - парите си бяха в картата.

Друга карта нямам. Дори и да не стане важното е, че пробвах. :)

Редактирано от Костов
  • Харесвам 1

Утре ще разбера колко са ми взели на мен. Нещо им нямам вяра, хаха.

Не вдявам как да видя фактурата в Уиз. Защото като първи пътник писах мъжът ми, а регистрация в Уиз имам само аз. Иначе при търсене без регистрация излизат и двете имена, но пише "моля, влезте в системата с данните на собственика на резервацията".

През моят профил ми показва същото.

Редактирано от Bellaero
Публикувано:

Направих си виртуална от ЦКБ и при опит да купя билет ми изписа- сори, не става. Картата може да я използвате след 88 дни... Как става този номер - нямам идея.

Публикувано:
преди 32 минути , Bellaero каза:

Не вдявам как да видя фактурата в Уиз. Защото като първи пътник писах мъжът ми, а регистрация в Уиз имам само аз. Иначе при търсене без регистрация излизат и двете имена, но пише "моля, влезте в системата с данните на собственика на резервацията".

На мен са ми взели горе долу същата сума, която бях си изчислил грубо аз, плюс минус левче.

Иначе можеш да видиш разбивка на цената, която е платена на Уиз, ако провериш резервацията си през мобилното приложение. Но това ще е цената, която агенцията е платила, тя ще е повече, отколкото ти си заплатила на edreams.

Собственик на резервацията е агенцията иначе, затова не ти излиза в твоя профил.

преди 49 минути , Bellaero каза:

Фактурата ще ти дойде на пощата след около ден. Там ще фигурира сумата, платена от посредника на Уиз, а не това, което ти си платила.

Интересно е, че при мен при търсене по регистрация, имената излизат едно по едно, а сме трима.

Редактирано от Zaro
Публикувано:
преди 13 часа, Bellaero каза:

Трябва да имаш на мейла фактура от уизз, както и от едриймс. 

И при мен ги пише останалите неща, намирам резервацията само по име и номер. И още от сега съм в тих потрес ако правят промени как ще се боря кредита от 120% да е на моя профил, а не на този, от който са купени билетите.

Публикувано:

Значи ако трябва да обобщиме засега само някои на ДСК виртуални и някои на ЦКБ и виртуални и обикновенни електрон минават?

Да ходиме да изкарваме по 10 и тва е? :)))

Ощетиха ме! При цена 1$ са ми взели три кинта! :lol: Алчни хора са колумбийските наркобосове, ей! :lol:

Фактурата от Уиз дойде, от едриймс нямам, но и не цъкнах чавката за фактура. 

Редактирано от Bellaero
  • Шок 1
  • Смея се 4

На кой от тези сайтове може да се има доверие? Благодаря!

image.png.fa04a03dff69a1be2771d505678ac7eb.png

Редактирано от Dani Magelan
  • Замислям се 1

100% доверие към Orbitz/ Travelocity  - те са клон на Expedia и реално бяха създадени от най-големите авиокомпании в САЩ.

Редактирано от stanislavpp
  • Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 часа, Bellaero каза:

Ощетиха ме! При цена 1$ са ми взели три кинта! :lol: Алчни хора са колумбийските наркобосове, ей! :lol:

Фактурата от Уиз дойде, от едриймс нямам, но и не цъкнах чавката за фактура. 

Чисто информативно - това с коя банка е?

Щото за 1 колумбийско песо (равняващи се на много под 1 българска стотинка) да ти вземат 3 лева е брутално нагло, по принцип.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 часа, Grishkata каза:

Значи ако трябва да обобщиме засега само някои на ДСК виртуални и някои на ЦКБ и виртуални и обикновенни електрон минават?

Да ходиме да изкарваме по 10 и тва е? :)))

Visa Debit на ОББ също.

Тихомир Тодоров

Здравейте от на всички във форума :) , някой успя ли да излъже системата? При опит през колумбийския сайт да купя 2ри билет с друга карта и друг мейл адрес пак казва че съм достигнал максималната бройка купени билети.

Редактирано от Тихомир Тодоров
Публикувано:
преди 6 часа, Георги Матеев каза:

Чисто информативно - това с коя банка е?

Щото за 1 колумбийско песо (равняващи се на много под 1 българска стотинка) да ти вземат 3 лева е брутално нагло, по принцип.

ЦКБ. Но това е по мои сметки и наличност, все още не е отразено в извлечението. Като разбера точната сума, ще пиша. Вероятно някакво превалутиране или такси. 

преди 17 минути , Salvuccio каза:

Аз пробвам с Виза Pay/Wave на ДСК, приема ми я и ми намаля цената на 1$....но ми върти 100 часа на плащане. 

edreams.png

Направи цената да стане 4000 .... 6000 .... 8000 ...... 10 000 cop и тогава плащай.

Редактирано от Таньо

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.