Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Явно зависи и от дестинацията, че полети до 30 евра в сайта на Раен примерно и за Мадрид и за Барселона и в двете посоки и през колумбийския и през бразлиския пак ми ги намаля ама такива цени по 5лв не ми изкарва всичко е над 10лв, но пак си е нещо,че за 15лв до Барселона не съм сънувал :lol:

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 4 часа, ven62 каза:

И в това мнение да е резюмирано кои сайтове, кои карти са актуални и за кои авиокомпании. Естествено, то няма да е изчерпателно, но поне ще синтезира тези, които са на "гребена на вълната" към съответния момент.

Няма никакъв проблем стига да се намери човек, който да резюмира информацията. Но нещата са толкова динамични, че май винаги опираме до четенето на последните 2 страници на темата, колкото и да систематизираме и обобщаваме. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Звънни да ти го оправят :)

Аз да кажа, че пробвах 23000 пъти през колумбийските и бразилските версии и нищо. Накрая през испанските lastminute и edreams си купих каквото ми трябва с AmEx.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 14 часа, Bellaero каза:

Докато се натуткам и мисля, нито колумбийци, нито бразилци ми намаляват вече нещо :(

Май умря далаверата през всички посочени сайтове? Някой може ли да потвърди?

Връзка към коментар
преди 17 минути , cybersimo каза:

Май умря далаверата през всички посочени сайтове? Някой може ли да потвърди?

За наблюдаваният от мен полет, колумбийците ми дават - 20% от дискаунт цената на уиз

Връзка към коментар
В момента, Kamen каза:

За наблюдаваният от мен полет, колумбийците ми дават - 20% от дискаунт цената на уиз

което е равно на цената с дискаунт клуб. аз питам за другата промоция - която за 1-2 човека излизаше стотинки (за еднопосочни полети, за които реалната цена е 20-30 лв).

Връзка към коментар
преди 3 минути , cybersimo каза:

което е равно на цената с дискаунт клуб. аз питам за другата промоция - която за 1-2 човека излизаше стотинки (за еднопосочни полети, за които реалната цена е 20-30 лв).

Не, -20% от дискаунта, стотинки ставаха за полети до 50лв. 

Връзка към коментар

На мен все още ми дава за полети на Ryanair. Но като ги направя двупосочни, цената не е COP 1. Можете ли да ми кажете дали като пише COP 60.879 това е 60 COP или 60879 т.е. дали е стотинки или 30-тина лева?

Връзка към коментар
преди 4 минути , Loverboy каза:

На мен все още ми дава за полети на Ryanair. Но като ги направя двупосочни, цената не е COP 1. Можете ли да ми кажете дали като пише COP 60.879 това е 60 COP или 60879 т.е. дали е стотинки или 30-тина лева?

COP 60.879 = 60872 

• Шок 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , yordanov каза:

COP 60.879 = 60872 

Много благодаря! Ами в този случай, потвърждавам, че и на мен ми сваля супер много цените. Гледам Рим с Раян. 

А може ли два пъти с една и съща карта или цаката е само веднъж?

Редактирано от Loverboy
Връзка към коментар
преди 4 минути , Loverboy каза:

Много благодаря! Ами в този случай, потвърждавам, че и на мен ми сваля супер много цените. Гледам Рим с Раян. 

А може ли два пъти с една и съща карта или цаката е само веднъж?

Една и съща карта със сигурност не.

Различни карти... може и да си поиграеш. Пробвах с няколко, дори такива, на които не съм титуляр, но се писах като основен пътуващ и ме отрязоха - била вече ползвана картата, а не беше със сигурност.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Значи пробвах с три карти виза електрон разпознава си ги като такива даже и на ПИБ и взех,че си направих виртуална в ЦКБ та я разпозна вече като виза дебит :dancing:

Но се опитах да платя веднага с нея след като я регистрирах,но май някой бе споменал,че трябва да минат 24 часа че ми дава неуспешна транзакция

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 21 минути , Ivko каза:

Значи пробвах с три карти виза електрон разпознава си ги като такива даже и на ПИБ и взех,че си направих виртуална в ЦКБ та я разпозна вече като виза дебит :dancing:

Но се опитах да платя веднага с нея след като я регистрирах,но май някой бе споменал,че трябва да минат 24 часа че ми дава неуспешна транзакция

дори и да минат 24 ч - пак не работи. аз регистрирах и още от първата минута пише, че тази карта вече е използвана за покупка - което, разбира се, няма как да е истина

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , cybersimo каза:

дори и да минат 24 ч - пак не работи. аз регистрирах и още от първата минута пише, че тази карта вече е използвана за покупка - което, разбира се, няма как да е истина

Аз ми я приема разпознава я като виза дебит вкарвам там валидността и секретния код и като дам плати се върти и ме връща пак а в известиета на смс ми пишат неразрешена транзакция

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Ivko каза:

Аз ми я приема разпознава я като виза дебит вкарвам там валидността и секретния код и като дам плати се върти и ме връща пак а в известиета на смс ми пишат неразрешена транзакция

при теб може и да мине тогава. успех!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Цитат

Всяка първа виртуална карта, издадена и захранена през сайта www.virtualcard.bg, ще бъде активирана в рамките на 24 часа след извършване на необходимите проверки.

:angry::wacko:

Сега пробвах и с билет на Раен на редова цена от 60евро, колумбийския jetcost ми сваля цената с 27лв за един пътник и с 80лв за два...

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ivko каза:

Всяка първа виртуална карта, издадена и захранена през сайта www.virtualcard.bg, ще бъде активирана в рамките на 24 часа след извършване на необходимите проверки.

Не разбрах, за да ти издадат виртуална карта от този сайт, трябва ли да имаш карта или сметка в ЦКБ?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• PolinaS
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.