Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 1 час, wilks каза:

С Turkish няма да може сам през профила си, или в приложението. При проблем с полети на Луфтханза, там ще излязат полети, изпълнявани само от LH Group (LH, OS, SN, Swiss и останалите от групата), не на целия Star Alliance.

Да, аз се премаршрутирах през чата като поисках конкретен полет на Туркиш. Ок, може да не е много лесно, но не пречи да се опита,но трябва да знаеш какво искаш и да го отстояваш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 43 минути , Jorro каза:

Да, аз се премаршрутирах през чата като поисках конкретен полет на Туркиш. Ок, може да не е много лесно, но не пречи да се опита,но трябва да знаеш какво искаш и да го отстояваш.

Да, не знам дали ако се купят през агенция като Expedia после при проблем ще ми кажат да се оправям с агенцията. Подозирам, че ще е така. 

Връзка към коментар
преди 18 минути , Loverboy каза:

Да, не знам дали ако се купят през агенция като Expedia после при проблем ще ми кажат да се оправям с агенцията. Подозирам, че ще е така. 

По принцип експидия не са киви и няма да е проблем, а и не знам да имат някакви такси за промени

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 44 минути , Jorro каза:

По принцип експидия не са киви и няма да е проблем, а и не знам да имат някакви такси за промени

Имат труден съпорт. Веднъж опитах да направя връщане на пари, смяна на дата или поне смяна на име, че бях сгрешила датата - нищо.

Връзка към коментар

Да ви кажа случка с travelstart (ТС). Купувам билет с раян о+в. Не помня каква е била цената, но по-ниска от директно от АК.

Летя на отиване. За връщане обаче няма да летя и раян ми връщат парите. Аз обаче не знам каква е сумата, щото виждам цената на ТС. Пари по КК няма обаче, нито по банкова сметка (а раян ми искаха такава).

Питам аз и Раян казват: върнахме върнахме парите по оригиналния метод. Супер, а колко? Еми ХХХ евро.

От ТС тишина 2 седмици. Пиша им през чата. Ааа наша грешка пускаме парите. След 2 дни получавам ХХХ минус 35е.

След още един чат се оказа, че тия 35 евро били намалението на билета от тях и те си ги взимат.

Така математиката излиза, просто да знаете.  

Връзка към коментар
преди 11 часа, era123 каза:

Да ви кажа случка с travelstart (ТС). Купувам билет с раян о+в. Не помня каква е била цената, но по-ниска от директно от АК.

Летя на отиване. За връщане обаче няма да летя и раян ми връщат парите. Аз обаче не знам каква е сумата, щото виждам цената на ТС. Пари по КК няма обаче, нито по банкова сметка (а раян ми искаха такава).

Питам аз и Раян казват: върнахме върнахме парите по оригиналния метод. Супер, а колко? Еми ХХХ евро.

От ТС тишина 2 седмици. Пиша им през чата. Ааа наша грешка пускаме парите. След 2 дни получавам ХХХ минус 35е.

След още един чат се оказа, че тия 35 евро били намалението на билета от тях и те си ги взимат.

Така математиката излиза, просто да знаете.  

При мен отменен полет на България Еър купен от Травелстрат върнаха цялата сума.

Връзка към коментар
преди 31 минути , vinidj каза:

При мен отменен полет на България Еър купен от Травелстрат върнаха цялата сума.

Ами то и на него са върнали всички пари. То ако връщаха повече от платеното от крайният клиент, това щеше да е нова схема ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Да потвърдя, че рових доста - почнали са пак да се появяват полети на Раян в джеткостовете, не обърнах внимание колко и къде сваля, тъй като търсех полет на Уиз. 

Най-добра отстъпка даде jetcost.co.za - gotogate - плащане с Мастъркард Дебит (реална). Опитах и с Кърв, но я разпозна просто като Мастъркард и не ми даде отстъпката за дебитна, която проработи при истинската от Пощенска. Отстъпката беше сериозна - от 70 евро без Уиз дискаунт на сайта на Уиз на 44 евро. 

• Харесвам 18
Връзка към коментар

Видях, че DohopConnect.com предлагат вече не само свързващи гарантирани полети на Изиджет, ами и на всички авиокомпании, условието е да има минимум 90 минути между полетите и да е резервирано от търсачката им. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 19 часа, vinidj каза:

Видях, че DohopConnect.com предлагат вече не само свързващи гарантирани полети на Изиджет, ами и на всички авиокомпании, условието е да има минимум 90 минути между полетите и да е резервирано от търсачката им. 

Дано услугата им да е по-добра от подобната на Киви, защото при последните ситуацията беше "гаранция Франция".

• Харесвам 3
Връзка към коментар
On 6/10/2024 at 5:34 PM, Loverboy said:

Да потвърдя, че рових доста - почнали са пак да се появяват полети на Раян в джеткостовете, не обърнах внимание колко и къде сваля, тъй като търсех полет на Уиз. 

Появяват се , но отстъпки нет 😞

Връзка към коментар

Изглежда все пак Opodo са дали безплатен едногодишен абонамент покрай миналогодишни ваучери и платеното членство се подновява само ако си ползвал ваучера.Членството вече е 100€ и загубих интерес :

.

IMG_20240617_114547.jpg

IMG_20240617_114530.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 47 минути , Oshko каза:

Някой ползвал ли е https://www.billigflug.de/ ?

Той ми сваля най-добре AZAL

На мен пък засега най-много ми свали jetcost.nl десктоп на AZAL. Виж и тях за всеки случай – препращат към по-познати сайтове. Търсене по 1 човек.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Георги Матеев
На 29.04.2024 г. в 23:41, Георги Матеев каза:

На мен пък ми писна да си играя на котка и мишка с Едриймс и след безброй фрий едномесечни тестове днес си пуснах едногодишен голям прайм срещу $70. Те пък бяха ларж и дадоха 13 месеца абонамент (до края на май 2025) вместо 12, а таксата се изби почти веднага с няколко билета 🙂

Липсата на Дайнърс също оказа влияние за това решение, като цяло съм доволен. Оказа се, че при пълно членство има неочаквано приятни бонуси - например, може 2 пъти да отмениш (дори по принцип неотменяеми) билети и да си вземеш пълната сума като кредит в акаунта.

А и инфлацията явно си казва думата. Преди година-две щеше да ми звучи скъпо, но в днешно време това вече са джобни пари...

Screenshot_20240429_234438_Gmail.jpg

Днес направих приятно откритие. Големият Прайм абонамент (важащ за титуляра + още 4 спътника) може да се ползва за покупка на билети с отстъпка дори когато титуляра не пътува. Днес купих единичен билет на приятел без аз да съм в резервацията и го платих на Прайм цена. На практика по този начин акаунтът може да се споделя от няколко човека и годишния абонамент на всеки да стане доста изгоден.

• Харесвам 21
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Аз преди някак съм купувала билети на приятели в безплатния ми месец в Оподо. Но се получи от мобилната версия (не приложение) и без влизане в моя профил. След поне десет опита. 
Щяха да ходят на голяма кръгла годишнина от сватбата, вероятно затова им пусна аванта Вселената. :wink::biggrin:

А за горното - предлагам да съберем по лев за общ магелански Прайм. :biggrin:

Обаче идеята е непрактична, че ще трябва и строг и търпелив администратор на пълно работно време. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
1 hour ago, Георги Матеев said:

Днес направих приятно откритие. Големият Прайм абонамент (важащ за титуляра + още 4 спътника) може да се ползва за покупка на билети с отстъпка дори когато титуляра не пътува. Днес купих единичен билет на приятел без аз да съм в резервацията и го платих на Прайм цена. На практика по този начин акаунтът може да се споделя от няколко човека и годишния абонамент на всеки да стане доста изгоден.

Чак сега като го написа разбирам че има голям и малък абонамент.Явно ония купони са вървяли с абонамент за големия и може би безплатното годишно членство се отнася за него. Ще пробвам при възможност.

IMG_20240621_213101.jpg

IMG_20240621_213142.jpg

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 5 минути , aloha8 каза:

През trip.bg купува ли все още някой билети,дава ми същата цена като trip.com само че в лв?

Вчера цената на един билет беше с 40€ по-ниска и сега се ядосвам защо не го купих…

За коя АК става дума, за кои полети и дати?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.