Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 54 минути , Фил каза:

За коя АК става дума, за кои полети и дати?

Ами аз сега погледнах един за Aerolineas Argentinas, който следя отдавна и е така, цената е в лева, пробвах с Револют без нужната наличност и всичко изглежда наред, че ще ми дръпне колкото пише и то в лева. 

Та въпроса за trip.bg е актуален. Да им се има ли доверие и да купувам ли 🙂 

П.П.: Хмм за жалост втори път не ми излиза такава цена.

Публикувано:
преди 57 минути , boogy83 каза:

Ами аз сега погледнах един за Aerolineas Argentinas, който следя отдавна и е така, цената е в лева, пробвах с Револют без нужната наличност и всичко изглежда наред, че ще ми дръпне колкото пише и то в лева. 

П.П.: Хмм за жалост втори път не ми излиза такава цена.

Според мен са си ок, но като всяка друга ОТА стискаш палци да не ти се наложи да променяш нещо ти или авиокомпанията да смени час,ден...

Публикувано:

Доколкото знам trip.bg са от трупата на 

Gotogate

Seat24

Mytrip.com

Мисля, че Матеев го беше писал преди време. 

• Харесвам 1
Публикувано:
4 hours ago, boogy83 said:

Аз миналата година купувах билети на България Еър от тях, всичко си беше ок, пратиха ми потвърждение, чекирах се и си летях. Но и нямах проблеми с полетите, и не се е налагало да опирам до тях за съдействие. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Така е , trip.bg и всички останали trip домейни не са част от китайския trip.com (trip.com e версията на китайския гигант ctrip.com за международния пазар).

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Един и същи билет София-Мадрид с бгер, купен от бгер и иберия има сериозна разлика в полза на Иберия или около 70лв в посока и 140лв за двупосочен.

От сайта на бгер е 274лв, а от Иберия е 105евро.

Онзи ден имаше масово билети с 20кг чекиран багаж -Economy SAVER по-евтини отколкото Economy HAND BAG. Сега това е оправено, но пак разликата е сериозна.

В сайта на Иберия изобщо няма опция само с ръчен багаж.

2.JPG

1.JPG

• Харесвам 15
Георги Матеев
Публикувано:

Сайтът на Иберия дава много интересни цени по някои маршрути при комбинация влак + полет. Говоря за пик сезон август.

Например, билет Валенсия - Мадрид - Маракеш (като Валенсия - Мадрид е с влак) струва €105. Иначе ако се купи отделно само полета Мадрид - Маракеш струва €220, огромна разлика.

Нямам идея дали първата отсечка с влака може да се пропусне и да се ползва само полета.

• Харесвам 22
  • Благодаря 1
  • Замислям се 3
Публикувано:

Някой намирал ли е възможности за намаление на Austrian? По всички пробвани сайтове или не изкарва изобщо полетите, или ги товари с 30-50 евро спрямо сайта на авиокомпанията.

Публикувано:
преди 15 часа, aleksandrina каза:

Луфтханза груп май нищо не ги "лови".

GoogleFlights с  държава Германия понякога има намаления или от Momondo.De

• Харесвам 1
Публикувано:

Мобилното приложение на Трип - френска версия дава 10 евро отстъпка на полети на УИЗ, които стават на цена като с WDC. 

Ако намерите и за други превозвачи - споделете! 🙂 

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
преди 22 минути , Doctor Who каза:

Мобилното приложение на Трип - френска версия дава 10 евро отстъпка на полети на УИЗ, които стават на цена като с WDC. 

Това е от доста време.

И е изгодно да се ползва трип, особено когато цените са ниски и билетът със и без  wdc е на еднаква цена, пък и нямате dsk wizz карта като мен.

Пример:

17.99 евро с wdc, без е пак толкова.

Screenshot_20240801_152607_WizzAir.jpg.577a21f6a5fbf40bc1249ab08cc98cad.jpg

11 евро в trip.es

Screenshot_20240801_152453_Tripcom.jpg.88de0442ea4705a4c933785435e735e6.jpg

• Харесвам 9
Публикувано:

И да напомня за диамантения статус в трип - дава две посещения на салони за една година, но само в началната точка на закупен от тях билет. Сега имам само 1 билет с 4  отсечки и ми дава да избера Aspire в София.

При отделни отсечки ще има повече опции.

Screenshot_20240801_154323_Tripcom.jpg.5a4f3081393fbff7c4b4c2e596d0b2f7.jpg

Диамантен статус се прави лесно - няколко евтини билета за влак в Италия и готово.

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 40 минути , Argentique каза:

И да напомня за диамантения статус в трип - дава две посещения на салони за една година, но само в началната точка на закупен от тях билет. Сега имам само 1 билет с 4  отсечки и ми дава да избера Aspire в София.

При отделни отсечки ще има повече опции.

Screenshot_20240801_154323_Tripcom.jpg.5a4f3081393fbff7c4b4c2e596d0b2f7.jpg

Диамантен статус се прави лесно - няколко евтини билета за влак в Италия и готово.

За да се поддържа диаментеният статус активен, има ли някакви изисквания? Например брой закупени билети в годината. 

Публикувано:
преди 1 час, Doctor Who каза:

Сваля по 10 евро от цените на Трансавиа и Изиджет. За Изи е рядкост, а Трансавиа имат промо за 10 еврови полети от/до Балеарските острови до/от  Испания. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 46 минути , vorbis каза:

За да се поддържа диаментеният статус активен, има ли някакви изисквания? Например брой закупени билети в годината. 

Условията с нивата са тук: https://uk.trip.com/customer/loyalty?locale=en-GB&curr=EUR

При мен пише следното:

Screenshot(1).png.280d1492ceb7988c401050b6f4a50bf9.png

Понеже точно в края на април пътувах с влак из Италия (всеки купен и изпътуван* билет се брои за 1 транзакция, независимо от цената :wink:), явно тогава съм направила статуса, който важи две години без други покупки.

*Миналата есен имах четири купени самолетни билета, два от които за това лято, и тези два не бяха добавени към общия брой транзакции (явно като още неизползвани).

• Харесвам 1
Публикувано:

Искам да купя билети за вътрешен полет в Египет на egyptair през edreams, но в процеса на покупка ми иска въвеждане на паспорт, а моя изтича и ще бъде с нов номер до полетите. Ако вкарам сегашните данни после възможно ли е да се промени номера на паспорта и ако да това в edreams ли се прави или през авиокомпанията?

Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Искам да купя билети за вътрешен полет в Египет на egyptair през edreams, но в процеса на покупка ми иска въвеждане на паспорт, а моя изтича и ще бъде с нов номер до полетите. Ако вкарам сегашните данни после възможно ли е да се промени номера на паспорта и ако да това в edreams ли се прави или през авиокомпанията?

Да възможно е, паспортът лесно се променя.

Погледни обаче египетската версия на сайта на EgyptAir, обикновено техните цени за вътрешни полети не може да ги бие нито един травъл агент. Преди няколко месеца купувах Хургада-Кайро - всички посредници го продаваха за €70, но директно през авиокомпанията излезна €36 (след превалутирането от EGP).

@Ivko паспортът променяш по време на чекин. Ако не стане онлайн - тогава на гише на летището. Не е нужно да правиш нещо предварително.

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 43 минути , Георги Матеев каза:

Да възможно е, паспортът лесно се променя по време на чекин.

Погледни обаче египетската версия на сайта на EgyptAir

Ами edreams ми дава полет за 37 евро, който в момента е 90 евро в сайта им. Става въпрос за полет Шарм ел-Кайро за март догодина или е рано още за цени за тогава. През сайта им египетска версия го дава за 39 евро да. А промяната на паспорта и през техния сайт ли става?

• Харесвам 1
Публикувано:

Молба към по-запознатите относно полет Бургас-София на BGair в идния понеделник. В момента на сайта цената е 153 лв, като че може да бъде свален само на 139 лв през e-dreams. Разполагам с кредитна Visa и MC. 

Ако някой има идея за по-съществена разлика в цената, ще съм благодарен 🙌

Публикувано:
преди 3 минути , frequent_flyer каза:

Молба към по-запознатите относно полет Бургас-София на BGair в идния понеделник. В момента на сайта цената е 153 лв, като че може да бъде свален само на 139 лв през e-dreams. Разполагам с кредитна Visa и MC. 

Ако някой има идея за по-съществена разлика в цената, ще съм благодарен 🙌

Screenshot_20240802_123028_Tripcom.jpg.95ac87b5647d94236f85fe4e8d09a480.jpg

trip.es приложение на пръв поглед

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не знам защо ползвате френската и испанската версия в приложението на trip.com. Британската версия работи по същия начин, но сваля по 12 евро на еднопосочен билет.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 29 минути , Kasper каза:

Не знам защо ползвате френската и испанската версия в приложението на trip.com. Британската версия работи по същия начин, но сваля по 12 евро на еднопосочен билет.

Аз не съм проверявала там, а и не ми пречи испанският. Не може човек да рови навсякъде. 

Пък и никой не е споделял тук досега.

Там излизат полети по 4 евро с уиз.

Screenshot_20240802_132823_Tripcom.jpg.595c0603d3a1e84003c2d1b7f99d6d96.jpg

Благодаря,  че сподели.

• Харесвам 21

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.