Прескочи до съдържание

Чатъри от всички страни, съединявайте се!

goldeneyeful

Препоръчани мнения

Завиждайте, завиждайте... :) Гъркините са супер готини и се убедих отново в това наскоро в Крит (не че броя Крит за Гърция,но все пак ) . Откъде се е взел тоя мит, че не са хубави незнам, но и сто пъти да се повтори тази лъжа няма да стане истина :)

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Нима никой не знае хилядолетната максима?!

Ако видите хубава гъркиня, всъщност сте видели грозен грък ...

• Харесвам 15
Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

Я да ви проверя - има ли магеланци, които участват в софийския маратон, че да им помахам от прозореца? :)

(те всъщност самите участници няма как да отговорят де :biggrin: , ама после да докладват)

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...
  • 5 месеца по-късно ...
  • 3 години по-късно ...
преди 43 минути , Мари Николова каза:

Как защо ще има интерес към Запорожие?Че там се е родила една легенда😄

image.jpeg.50f4e936af7e04a15158eff1e9de8b6f.jpeg

В интерес на истината, легендата се е родила на съвсем друго място, а в Запорожието са я откопирали 🙂

70812fc614358ec1c7c945399f1b77c0.jpg.5c0af67512f75333f25745ff774ac228.jpg

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
43 minutes ago, tch said:

На тия заплати може да наемеш само украинци под 30 год. за по няколко месеца на морето, в които да съвместят работа с почивка

В строителството, при програмистите, в кол центровете и т.н. заплатите в България изобщо не са ниски. Аз лично познавам доста млади унгарци, които работя в София в кол центрове. Ако от Унгария София е привлекателна, защо да не е привлекателна от Украйна? В туризма положението е по сложно, защото там трябва основно сезонна работна ръка...

Търся усилено какво може да се прави с Запорожие и Гугъл много агресивно ми пуска разни сайтове с украинки, които си търсят мъж. Чудя се как да обсъдя с жена ми, че ни трябва една украинка? 😄

87024-1.jpg

https://www.amazing-women.com/cgi-bin/view.cgi?id=87024&p=1

• Харесвам 2
  • Смея се 16
Връзка към коментар
преди 10 минути , Topfly каза:

Търся усилено какво може да се прави с Запорожие и Гугъл много агресивно ми пуска разни сайтове с украинки, които си търсят мъж. Чудя се как да обсъдя с жена ми, че ни трябва една украинка 😄

87024-1.jpg

Ако намериш начин и успееш, сподели го. (не че съм женен, ама един ден като стана 😄 )

• Смея се 7
Връзка към коментар
11 minutes ago, Граф Вронски said:

(не че съм женен, ама един ден като стана 😄 )

Ако отидеш до Запорожие може и бързо да се ожениш 🙂 Българите вече са в категорията западняци с паспорти откриващи доста възможности 😉 Обещай ми само, че ако си намериш украинка за жена и мен ще ме поканиш на сватбата! 😉

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Topfly каза:

Българите вече са в категорията западняци с паспорти откриващи доста възможности

Вече никоя украинка не гледа какви възможности ти дава паспортът. (и с украински паспорт може да се пътува безвизово в Европа). Вече гледат какви са  финансовите  ти  възможности. 🙂  Бързо се променя този свят, много бързо се променя!

Връзка към коментар
5 minutes ago, epetkov said:

Вече никоя украинка не гледа какви възможности ти дава паспортът. (и с украински паспорт може да се пътува безвизово в Европа). Вече гледат какви са  финансовите  ти  възможности. 🙂  Бързо се променя този свят, много бързо се променя!

Могат да пътуват в 138 държави, спрямо 164 с български паспорт без виза, но не могат да живеят и да се заселят свободно в ЕС. Най-лесното за една украинка е да си намери мъж в ЕС, да получи местен паспорт и след това да го зареже, ако не си пасват 🙂 Аз лично познавам няколко украинки с подобна кариера 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, epetkov каза:

s1200.jpg.5c91522fb7f35f5b38886cacacc98dcf.jpg

UKR.jpg.4bac5760283a271d35bc1780a2ca33a1.jpg

И двете са украинки, и двете са в червено,  обаче едната е по-млада от другата.

Аз предпочитам по-неизползваната … ама като не знам коя е ?!

• Харесвам 1
  • Смея се 16
Връзка към коментар
17 minutes ago, ven62 said:

Аз предпочитам по-неизползваната … ама като не знам коя е ?!

Неизползвана, неизползвана, но сравни и  разходите по обслужване 🙂 

Връзка към коментар
преди 23 минути , georgebg каза:

Неизползвана, неизползвана, но сравни и  разходите по обслужване 🙂 

Мъдри думи, сякаш пропити от горчив опит ...

• Смея се 8
Връзка към коментар
преди 3 часа, epetkov каза:

Бързо се променя този свят, много бързо се променя!

Ба, променя се! Не е мръднал и на йота!

Тая била жена на двама последователни френски крале!

А па тая първо се омъжила за краля на Франция, а след туй - за колегата му на Англия ☝️И била кралица де, нали... Ама на - любов!

Аз Запорожието го виждам като място, където човек може автентично да се напие като казак, което е много далновиден ход от страна на Wizz, като се замисля. Даже могат да си го сложат и на рекламен банер тоя устойчив израз 🙂

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 21 часа, Topfly каза:

Търся усилено какво може да се прави с Запорожие и Гугъл много агресивно ми пуска разни сайтове с украинки, които си търсят мъж. Чудя се как да обсъдя с жена ми, че ни трябва една украинка? 😄

Ами тия дечиня вашите нямат ли нужда от бейбиситърка? :rolleyes:

• Смея се 4
Връзка към коментар
преди 23 минути , Фичо каза:

Само @Фичо може да започне едно изречение на чист родопски диалект и да го завърши на безапелационен cockney! :grin:

• Смея се 13
Връзка към коментар
1 hour ago, Фичо said:

Имат и то много спешна нужда 🙂 Въпросът е на украинката как ще и обясня, че за сега не може да се омъжи за мен? Сложен е този живот, а има култури където човек съвсем легално може да има по 2-3 жени 😉

Връзка към коментар
преди 21 минути , Topfly каза:

а има култури където човек съвсем легално може да има по 2-3 жени

Преди броени дни  Жириновски призова да се узакони многоженството в Русия, като стъпка за решаването на демографската криза : цък

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
4 minutes ago, epetkov said:

Преди броени дни  Жириновски призова да се узакони многоженството в Русия, като стъпка за решаването на демографската криза : цък

Във фантазиите ми многото жени не си ги представях, като много майки с деца 😄 Така вече не е толкова примамлива перспективата 😀

• Браво 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.