Прескочи до съдържание

Гренландия / Фарьорски острови

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Да не му замръзна нета на Жоро ;)

Ми то, при тия толкова минуси, снимките идат бааавно, щот за замръзнали. ;) ;) ;)

А на тия ми ти острови винаги ли е такъв студ? :blush:

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

На Фарьорските острови лятото е като в Исландия, т.е. по-нормално, но сега не е лято. Макат, че ние бяхме в Исландия по това време. Ама в Гренландия....

Редактирано от slujitel
Връзка към коментар

Точно това си мислех, че е по вероятно да няма нет и/или време от забавленията с кучешките впрягове. :)

Възможни са и други причини. За традициите на ескимосите намерих следното:

При ескимосите съществува социокултурна традиция, която включва официални сексуални отношения на съпругата с пришълци. Така се увеличава генофонда на ограничените по численост групи на ескимосите и съответно намалява възможността за израждане поради близкородствени бракове.

Ако причината е разнообразяването на генофонда на ескимостите, мисля че може да проявим още определено търпение :lol:

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 10
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Оооо, аз съм търпелива. Ще чакам колкото е нужно!

Дано само са хубавици съпругите, че по едни снимки ги бях гледала... :huh: :huh:  Пък щом е за опита и генофонда, това може да се прескочи. Понеже Жорката е хубавец ще сме сигурни, че неговото поколение ще е отличително с красотата си на острова! А дано! :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Пък и като го видят и останат доволни после могат да ни поканят, че и билети да ни купят.

Тогава Жоро на ръце ще го носим!  :lol:

Редактирано от Тони
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Пък и като го видят и останат доволни после могат да ни поканят, че и билети да ни купят.

Ако трябва да “уважи“ цялото село може и да види зор ;) , но мисля че ще се намерят доста магеланци, които да се притекат на помощ в този “труден“ момент ;) Особено ако получим самолетни билети до Гренландия ;)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Ха сега де! Ти пък по какъв начин ще спомагаш за обогатяването на генофонда? :O

Връзка към коментар

Аз с няколко неща!

Първо- мога да кажа, че съм му сестра и така още повече да  пожелаят гените ни /щотУ съм красотна/.

После, тука е Магеландия и Жоро трябва да се старае да сме доволни и щастливи също като един виден представител на общността ни. :blush::rolleyes:-_-

ПП: Що пък билети. Ако идем наедно може да им дойде по-евтино.

После и като ги обогатиТЕ, ще се донесат наедно новите потомци и ще се вземе общ лекар, общо кръщене и прочие и ще им излезе по на сметка...

Редактирано от Тони
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Той, Жорко, ако знае какви ги къдрите в негово отЦъЦтвие :rolleyes: Че и до кръщенка докарахме работата. дайте Да видим , сега, кой ще е кръстник и ще остане  само Жорко да се развърти. ;) ;) ;)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Георги, никакви снимки не давай скроро, ние сериал пишем, докато чакаме.   :P

А колко мераклии има за там, генофонда ще им се оправи за винаги! :lol:

И аз като Тони, не мога да спомогна физически за обогатяването на генофонда, но си мисля, че момчетата ще имат нужда и от психологическа подкрепа за тези трудни дела! В този ред на мисли ... всички дами във форума можем да помогнем!!! :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Еха, събрала се е пълна зала, а аз за малко да изтърва представлението!  :)

Сериалът се очертава хитов, пък, ако се включат в сценария видните пътеписатели, направо ще стане мега хит! Има опасност, обаче, като видят резултата ескимосите да не пуснат назад Генообогатителите. И кво праЙм, а, а!? В тоя студ, ужас.... ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ух, че хубаво.....няма да ти желая "попътен вятър" и без друго ...сняг, "впряг" и "вятър"....много ще ти дойде...:) :) .. хайде Много хубаво изкарване....в което не се и съмнявам..много снимки и само положителни емоции!!!

Нямам представа  колко градуса ще е...но ти ще кажеш...

И аз стягам куфарите след два дни излитам за по топличко местенце -  Хонг Конг и Китай. Незнам как да пусна тема, вие повечето сте ходили май.....то къде ли не сте..:) :) :)  , но чета форумите и виждам, че се очаква да ви пусна малко снимки.

Успех на Жоро и НЕ СЕ ДАВАЙ на БЕЛИТЕ МЕЧКИ!  ...:) :) :) 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Очакваме снимка с оригинална ескимоска! :)

Всъщност, за тях "ескимос" е доста обидна дума ... Правилното е "Инуит".

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.