Прескочи до съдържание

Виза за Азербайджан

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! Има ли някой, който в скоро време е влизал в Азербайджан (на летището в Баку) и в паспорта си да е имал арменски печати от предно пътуване? Бях в Армения преди седмица (с цел туризъм), планирам Баку през ноември. Четох, че разпитвали при влизане в Азербайджан дали и защо си бил в Армения. Но дали ще ме пуснат въобще?

Публикувано:

Ще те пуснат, най-много да те питат нещо, казваш туризъм и това е. Те знаят, че има туристи, които комбинират каспийските държави и някои на едно ходене обикалят Армения, Грузия и после Азербайджан.   Купувай билети, не се притеснявай. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Имам един въпрос към хората, които са минавали през Баку. 🙂

Доколкото разбирам и чета, ако остана само в транзитната зона и не минавам паспортен контрол, не би трябвало да ми е необходима виза за Азербайджан.

Но все пак предпочитам да попитам някой, който е минавал наскоро по подобен маршрут – имало ли е някакви особености при транзита и изисквали ли са виза в такъв случай?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.