Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 минути , ДиянаВ каза:

Двата имейла са еднакви:

URGENT! Terms of Service Violation - Expedia Group

Hello Traveler,

According to our internal investigations, you have violated our Terms of Service. As a result, your account has been blocked, and you will no longer be able to book on any Expedia Group websites. Any rewards held in your associated loyalty account(s) have been forfeited, and you have lost your tier status and any associated benefits.

Your Expedia.com itinerary 73…… for travel on 06/03/2025 has also been cancelled. All applicable charges have been refunded to the payment method used. The refund may take up to 7 - 10 business days to show in your account.
For all your future travel needs, we suggest that you book directly through your preferred supplier(s). This will ensure you are able to make and complete your desired travel plans. You can no longer create bookings via Expedia Group websites.
We have reviewed this case in its entirety and made our final decision about your account. There will be no further review of your case.

Sincerely,

Harriett Barnes
Transaction Processing
Expedia, Inc. 

И аз имах такива, върнаха ми бонусите от резервациите и без проблем ги ползвах за няколко активности (5 от 3 профила). Но още си бяха с неизтекъл срок.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 28 минути , Argentique каза:

И аз имах такива, върнаха ми бонусите от резервациите и без проблем ги ползвах за няколко активности (5 от 3 профила). Но още си бяха с неизтекъл срок.

Моите точки са изтекли.

@iMari @Argentique 😘 😘, за нищо не съжалявам. Толкова хубави неща ми се случват, когато си вкарам главата в торбата😄, къде тънката, къде по-не😛. Няма с какво да ме уплашат, нямам фобии😉🙃

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:
На 26.02.2025 г. в 9:49, Argentique каза:

опитах да купя билет за влак в Нидерландия

Я, каква полезна информация, замалко да я пропусна. 🙂

Предполагам, че си използвала отсечката Ейндховен - Ротердам?Има ли нещо специфично в използването на ваучера, доколкото виждам важи за всички влакове между 6:00ч-23:44ч? Как става валидирането и съответно проверката, искат ли документ за самоличност?

Правилно ли разбирам, че може да се ползва и в двете посоки?

Публикувано:
преди 4 минути , iMari каза:

Я, каква полезна информация, замалко да я пропусна. 🙂

Предполагам, че си използвала отсечката Ейндховен - Ротердам?Има ли нещо специфично в използването на ваучера, доколкото виждам важи за всички влакове между 6:00ч-23:44ч? Как става валидирането и съответно проверката, искат ли документ за самоличност?

Не става този билет, не си взимай. Забравих да пиша отзив.

Кой ли не на гарата в Айндховен ни ги провери, включително в офиси- казват, не е редовен билет това.

Затова си купихме редовни и още ме е яд, че от касата взехме, а не онлайн, където има опция за леко намаление. Отделно на касата взимат 1.50 на билет за хартийката... 😀

Иначе в гарите влизаш и излизаш с банкова карта, на излизане те таксуват.

В Ротердам от Е. ползвахме разходка с корабче, ботаническа градина (може да се пропусне) и една линия градски кораби до Киндердейк и Дордрехт. То и разходката с корабче предложи едни от най-тъжните гледки, които съм виждала по вода. 😀 Пристанищни зони на 70%. Ако няма слънце, съвсем ще е зле. Мелниците са чудесни, ако не влизаш вътре, е безплатно. Юнеско са.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 35 минути , Argentique каза:

Не става този билет, не си взимай. Забравих да пиша отзив.

Кой ли не на гарата в Айндховен ни ги провери, включително в офиси- казват, не е редовен билет това.

Хм, много странно. А защо са тръгнали да ги проверяват? QR кода не е сработил или..?

Явно прекупуват услугата от getyourgide, защото я намерих едно към едно там. Може би някъде се губи връзката, защото е изключително необичайно две толкова големи платформи да си прехвърлят фалшиви услуги.

Публикувано:
преди 3 часа, iMari каза:

Хм, много странно. А защо са тръгнали да ги проверяват? QR кода не е сработил или..?

Явно прекупуват услугата от getyourgide, защото я намерих едно към едно там. Може би някъде се губи връзката, защото е изключително необичайно две толкова големи платформи да си прехвърлят фалшиви услуги.

Аз исках да проверим кодовете, за да не ни глобят във влака. Няколко човека с различни устройства ги провериха - не сработиха. Отделно, издаде се код, който е правоъгълен, не стандартния QR. Затова и се усъмних. 

Пишеше някакъв немски доставчик в резервацията. Сега посмъртно не мога да се сетя в кой профил беше, за да видя. Тогава си бях направила табличка коя резервация къде да я търся. 😂

На връщане ползвахме фликсбус - точен и само 7 евро.

• Харесвам 1
Публикувано:

Има нещо сбъркано с тези билети за влак, наистина. В Ирландската версия продават само в посока Ротердам - Айндховен, а в UK и US само за Айндховен - Ротердам, като не за всички дати има налични билети. За моите естествено или няма или са в обратна посока.

Но пък предлагат билети за отсечката Айндховен - Хага, билети има за всеки ден и в двете посоки. Взех за проба, не пречи да се слезе в Ротердам, а при хубаво време защо да не се посети и Хага. 🙂

Само да изпратят билетите, защото засега сме на потвърждение. Доставчикът е точно getyourgide, има няколко отзива за тези жп активности на техния сайт, в единия се коментира, че нямало директен влак между Айндховен и Ротердам, ами с прекачване в Амстердам. Но никъде, че не са валидни билетите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Нещо, което може да е полезно. Голяма част от активностите, които Експидия предлага са прекупувани от Getyourguide. В мейла за потвърждение има информация за това кой е доставчика на услугата. Търсите Supplier reference, ако кода започва със GYG, това е  Getyourguide. Експидия често пъти се мотат с изпращане на билети, ваучери и т.н. или просто пропускат. В такъв случай може да свалите приложението на Gyg,дори не е необходимо да имате профил, да изберете резервации и да въведете имейла, с който сте купували активности през Експидия. Излизат абсолютно всички активности, които сте резервирали някога с този имейл. Това са подробните инструкции:

To view your voucher on your mobile device, follow these easy steps:

1. Open the GetYourGuide app and tap the "Bookings" tab at the bottom of your screen
  2. If you don’t see your booking right away, tap "Import your booking"
  3. Enter your email address and tap "Send code" and we’ll send a verification code to your email
  4. Enter this code in the app to access your booking and mobile voucher

Така вместо да чакам Ех. да ми пращат билети, ги даунлоуднах от аппа на Gyg. Дали ще могат да се ползват е отделен въпрос, но си има телефон за връзка с отдела за онлайн резервации на нидерландските железници, мейл на Gyg, все някой се надявам да отговори положително. 🙂 Благодаря на @Argentique, че обърна внимание на проблема с тях.

А тръгнах да търся жп транспорт, защото бях останала с впечатлението, че автобусите от /до летище Айндховен/гара Айндховен са доста по-начесто. Явно има промяна.

По този повод видях, че железниците им предлагат месечен абонамент за 6 евро, който може да се откаже след първия месец и който осигурява до 40% намаление върху цената на билета. Реално с еднопосочен билет се избива таксата. Споменавам го като вариант.

• Харесвам 8
  • Браво 2
Публикувано:
47 minutes ago, iMari said:

По този повод видях, че железниците им предлагат месечен абонамент за 6 евро, който може да се откаже след първия месец и който осигурява до 40% намаление върху цената на билета. Реално с еднопосочен билет се избива таксата. Споменавам го като вариант.

За съжаление, всички абонаменти на NS изискват да имаш местен адрес и нидерландска банкова сметка 😕

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Blago каза:

За съжаление, всички абонаменти на NS изискват да имаш местен адрес и нидерландска банкова сметка 😕

Възможно е, не намирам такива изисквания в условията за ползване, информацията е на английски, т.е. би следвало да е ориентирана и към чужденци. Да не спамим темата ще пусна повече инфо в някоя друга подходяща.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.