crazyhorse Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 преди 1 минута , elzbieta каза: Някой попадал ли на този сайт за cash back? Появи се при завършване на резервация за паркинг на летище Отопени. Предлагат ми 20 паунда за регистрация като нов член. Досега не съм ползвала сайтове за cash back и въвеждането на толкова картови данни, леко ме притеснява. https://www.completesavings.co.uk/?epid=13&actid=28 Бягай далече! Всеки месец таксуват с някаква сума(по спомен-18£). 1 1
elzbieta Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 Благодаря за съвета! Чудех се колко са дащни с тези 20паунда, но то имало уловка, разбира се.
Dora Popova Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 Може ли малко помощ - на 01.12.24 направих поръчка от TEMU чрез topcashback.com за първи път , но все още няма никакъв начислен кешбек. Тръгнах да пускам claim , но ми иска сумата в долари . Но аз платих в лева , тъй като не можех да избера друга валута освен евро. Липсва ми и бонусът от 2.50 $ които трябваше да спечеля след като направя поръчка от над 15$. Как да изчисля сумата в $ и как да си взема този бонус?
jorocontrola Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 Ами влез си в профила в раздел earnings и виж дали изобщо е отчетено. Сумите понякога се бавят много, но поне трябва да пише pending или claimed...
Dora Popova Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 преди 16 минути , jorocontrola каза: Ами влез си в профила в раздел earnings и виж дали изобщо е отчетено. Сумите понякога се бавят много, но поне трябва да пише pending или claimed... Ами , няма нищо . Вече съм проверила. Навсякъде сумата е $ 0.00.
nino Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 преди 1 час, Dora Popova каза: Може ли малко помощ - на 01.12.24 направих поръчка от TEMU чрез topcashback.com за първи път , но все още няма никакъв начислен кешбек. Тръгнах да пускам claim , но ми иска сумата в долари . Но аз платих в лева , тъй като не можех да избера друга валута освен евро. Липсва ми и бонусът от 2.50 $ които трябваше да спечеля след като направя поръчка от над 15$. Как да изчисля сумата в $ и как да си взема този бонус? Не знам как да превалутираш, и защо не може в лева. Аз също пуснах клейм и след месец ми изплатиха сумата, въпреки, че ми писаха, че може да минат месеци. 1
neuromancer Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 Приблизително обърни сумата, но не разчитай много, те клеймове от AliExpress даже официално ги игнорират, може и това така... 1 1
Branko Публикувано: 29 декември, 2024 Публикувано: 29 декември, 2024 Добра оферта от 10£ валидна до края на деня, отделно от нея има и 10% кешбек в Агода и 20% Виатор допълвам и това: 5 1
stani.m Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари В topcashback.com ми пише че вече може само по банков път да си взема парите. Досега ги прехвърлях с пейпал. При вас така ли е?
neuromancer Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Седи ми Пейпал като опция, но нямам пари за теглене да пробвам... 1
neuromancer Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Кога излиза съобщението, като правиш cash out? Ако имаш акаунт в Wise, той дава американски банкови данни и можеш да теглиш там по банков път, правил съм го. После с виртуална карта ги ползваш, или прехвърляш някъде, евентуално с такса, не знам.
stani.m Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари (редактирано) Да, при cash out. Cash Out Total withdrawal amount$2.10 Choose payment method The cash back you have earned can only be withdrawn via ACH Bank Transfer. PayPal ACH Bank Transfer add Bank Transfer details Уж е активно пейпал, но не става. Редактирано 9 януари от stani.m допълване
neuromancer Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Може да е нещо специфично за търговеца, понякога има изисквания. Ако няма друг начин, през wise... 1
vorbis Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Миналата седмица правих теглене от американската версия към PayPal и нямах проблеми. 1
Яничка Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 1 час, stani.m каза: Да, при cash out. Cash Out Total withdrawal amount$2.10 Choose payment method The cash back you have earned can only be withdrawn via ACH Bank Transfer. PayPal ACH Bank Transfer add Bank Transfer details Уж е активно пейпал, но не става. Симулирах cash out в американската версия - при мен има опция за PayPal. Ако имаш за теглене само 2.10$, може причината да е по-малката сума. 2
Otnesen Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 3 часа, stani.m каза: Да, при cash out. Cash Out Total withdrawal amount$2.10 Choose payment method The cash back you have earned can only be withdrawn via ACH Bank Transfer. PayPal ACH Bank Transfer add Bank Transfer details Уж е активно пейпал, но не става. В понеделник дръпнах пари в Pay Pal от американския Topcashback. Мисля,че под 5 $ не може да теглиш.
Argentique Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Не е в малката сума причина. Току-що безпроблемно си пратих на paypal 1.35$ за спорта.
neuromancer Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Пише си минимум $0.01 за Пейпал. То по-малко няма смисъл 😀
stani.m Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Не е от малката сума, и друг път съм прехвърляла по 2 долара. Пейпал ми е активен, но като цъкна на него и се появява това съобщение че може само по банка.
neuromancer Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Вероятно специално този търговец има някакво ограничение. Оня ден прехвърлих $0.30 към Пейпал. Нещо не пише ли? 1
stani.m Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари По нагоре съм сложила снимка на екрана, това което ми пише. А търговеца е skyscanner. Те вече не дават по 0.30 $ за търсене на полети. И затова исках последната сума да си я прехвърля. Преди изчаквах да стане по-голяма сума.
neuromancer Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Ха, моите 0.30 са от Скайсканер... Ама те дават само до 5 пъти месечно, повече е добре да не пробваш... Да не са ти се ядосали нещо от топкешбек?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега