Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , elzbieta каза:

Някой попадал ли на този сайт за cash back? Появи се при завършване на резервация за паркинг на летище Отопени. Предлагат ми 20 паунда за регистрация като нов член.  Досега не съм ползвала сайтове за cash back и въвеждането на  толкова картови данни, леко ме притеснява.

https://www.completesavings.co.uk/?epid=13&actid=28

Бягай далече! Всеки месец таксуват с някаква сума(по спомен-18£).

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Може ли малко помощ  -  на 01.12.24 направих поръчка от TEMU чрез topcashback.com за първи път , но все още няма никакъв начислен кешбек. 

Тръгнах да пускам claim , но ми иска сумата в долари . Но аз платих в лева , тъй като не можех да избера друга валута освен евро.

Липсва ми и бонусът от 2.50 $ които трябваше да спечеля след като направя поръчка от над 15$.

Как да изчисля сумата в $  и как да си взема този бонус?

Публикувано:

Ами влез си в профила в раздел earnings и виж дали изобщо е отчетено. Сумите понякога се бавят много, но поне трябва да пише pending или claimed...

Публикувано:
преди 16 минути , jorocontrola каза:

Ами влез си в профила в раздел earnings и виж дали изобщо е отчетено. Сумите понякога се бавят много, но поне трябва да пише pending или claimed...

Ами , няма нищо . Вече съм проверила. 

Навсякъде сумата е $ 0.00.

Публикувано:
преди 1 час, Dora Popova каза:

Може ли малко помощ  -  на 01.12.24 направих поръчка от TEMU чрез topcashback.com за първи път , но все още няма никакъв начислен кешбек. 

Тръгнах да пускам claim , но ми иска сумата в долари . Но аз платих в лева , тъй като не можех да избера друга валута освен евро.

Липсва ми и бонусът от 2.50 $ които трябваше да спечеля след като направя поръчка от над 15$.

Как да изчисля сумата в $  и как да си взема този бонус?

Не знам как да превалутираш, и защо не може в лева. Аз също пуснах клейм и след месец  ми изплатиха сумата, въпреки, че ми писаха, че може да минат месеци.

• Благодаря 1
Публикувано:

Приблизително обърни сумата, но не разчитай много, те клеймове от AliExpress даже официално ги игнорират, може и това така...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В topcashback.com ми пише че вече може само по банков път да си взема парите. Досега ги прехвърлях с пейпал. При вас така ли е?

Публикувано:

Кога излиза съобщението, като правиш cash out?

Ако имаш акаунт в Wise, той дава американски банкови данни и можеш да теглиш там по банков път, правил съм го. После с виртуална карта ги ползваш, или прехвърляш някъде, евентуално с такса, не знам.

Публикувано: (редактирано)

Да, при  cash out. 

Cash Out

Total withdrawal amount$2.10

Choose payment method

The cash back you have earned can only be withdrawn via ACH Bank Transfer.

Уж е активно пейпал, но не става.

top.png

Редактирано от stani.m
допълване
Публикувано:

Може да е нещо специфично за търговеца, понякога има изисквания. Ако няма друг начин, през wise...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, stani.m каза:

Да, при  cash out. 

Cash Out

Choose payment method

top.png

Симулирах cash out в американската версия - при мен има опция за PayPal. Ако имаш за теглене само 2.10$, може причината да е по-малката сума.

• Смея се 2
Публикувано:
преди 3 часа, stani.m каза:

Да, при  cash out. 

Cash Out

Choose payment method

top.png

В понеделник дръпнах пари в Pay Pal  от американския Topcashback.

Мисля,че под 5 $  не може да теглиш.

Публикувано:

Не е от малката сума, и друг път съм прехвърляла по 2 долара. Пейпал ми е активен, но като цъкна на него и се появява това съобщение че може само по банка. 

Публикувано:

Вероятно специално този търговец има някакво ограничение. Оня ден прехвърлих $0.30 към Пейпал. Нещо не пише ли?

• Харесвам 1
Публикувано:

По нагоре съм сложила снимка на екрана, това което ми пише. А търговеца е skyscanner. Те вече не дават по 0.30 $ за търсене на полети. И затова исках последната сума да си я прехвърля. Преди изчаквах да стане по-голяма сума.

Публикувано:

Ха, моите 0.30 са от Скайсканер... Ама те дават само до 5 пъти месечно, повече е добре да не пробваш... Да не са ти се ядосали нещо от топкешбек?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.