Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Earn $3 extra cash back: March 27th to March 29th.

Stack the savings with a limited time cash back bonus! Get $3 extra cash back* when you spend over $10, on one single transaction this weekend.

Simply activate the promotion via the link below. Once you've made a transaction the bonus will appear in your account. When it’s payable, your bonus will be too.

Ends March 29th at 23:59 PT.

Връзка към коментар
преди 4 минути , bad kid каза:

Earn $3 extra cash back: March 27th to March 29th.

Stack the savings with a limited time cash back bonus! Get $3 extra cash back* when you spend over $10, on one single transaction this weekend.

Simply activate the promotion via the link below. Once you've made a transaction the bonus will appear in your account. When it’s payable, your bonus will be too.

Ends March 29th at 23:59 PT.

За кой портал е това? 🙂

Връзка към коментар
На 24.03.2020 г. в 11:40, Ilian359 каза:

Няма грешка. С първото влизане спечелих 10 пенса. Явно съм изчерпал наградния фонд за деня.

Ако ти си автора,от тук научих за TravelSupermarket и спечелих поне 200-300 лева,от Booking Buddy  към 600 лева,от Sky scanner към 100.Благодаря.

Screenshot_2020-04-05 Пари от Интернет Pay to search compare от topcashback.png

• Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

Ако ти си автора,от тук научих за TravelSupermarket и спечелих поне 200-300 лева,от Booking Buddy  към 600 лева,от Sky scanner към 100.Благодаря.

Screenshot_2020-04-05 Пари от Интернет Pay to search compare от topcashback.png

Как точно го направи това? 🙂

Например Booking Buddy дават по 2 пенса за търсене, за максимум 3 търсения на ден, което прави 6 пенса кешбек на ден. Тоест за да генерираш 270 паунда (600 лв) трябва да се извършват по 3 търсения дневно в рамките на 4500 дни (над 12 години). Което очевидно е невъзможно при 1 акаунт и при цъкане на ръка. Каква е тайната, десетки акаунти и някой скрипт?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

при 1 акаунт

По спомени @dimitrov6 беше писал, че има 6 акаунта, така че времето рязко пада на 2 години упорито и ежедневно кликане.... :girl_crazy:

• Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 18 минути , Георги Матеев каза:

Например Booking Buddy дават по 2 пенса за търсене, за максимум 3 търсения на ден, което прави 6 пенса кешбек на ден. Тоест за да генерираш 270 паунда (600 лв) трябва да се извършват по 3 търсения дневно в рамките на 4500 дни (над 12 години). Което очевидно е невъзможно при 1 акаунт и при цъкане на ръка. Каква е тайната, десетки акаунти и някой скрипт?

Вероятно от TravelSupermarket е по-голямата сума - даваха повече 🙂 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

От 7 акаунта,по 1,8 лири на месец на профил или към 28 лв общо.Към 2 години цъкане стават.По-рано имах и повече акаунти,но ме усетиха и не ми плащат.В момента в американския съм с 37 акаунта,но участвам само в играта с колибри и на ден се падат към 2 лева спокойно и ги плащат засега.И в Quidco имам 1 профил и същите сайтове.

• Харесвам 1
  • Шок 2
Връзка към коментар
преди 29 минути , chandni каза:

А как си прибираш после "заработеното"? От къде толкова сметки, Paypal-и и т.н.? :blink:

С 37 Paypal профила през различни VPN адреси.Тегленето е само от всеки профил поотделно,но винаги искат потвърждение през телефонен номер.На всичките съм сложил общо 3 телефона.

• Шок 1
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
Преди 1 час, rip каза:

Вероятно от TravelSupermarket е по-голямата сума - даваха повече 🙂 

Е той съвсем конкретно е написал - към 600 лева от Booking Buddy, а другите са съвсем отделно.

преди 10 минути , dimitrov6 каза:

С 37 Paypal профила през различни VPN адреси.Тегленето е само от всеки профил поотделно,но винаги искат потвърждение през телефонен номер.На всичките съм сложил общо 3 телефона.

Респект за мазохизма и търпението! 🙂

• Смея се 3
Връзка към коментар

Аз се чудя защо от играта с колибрито вече не печеля награди, а Prize Draw Entry, а то карантина и милиони човечета цъкат с по десетки профили...

• Смея се 3
Връзка към коментар

Тopcashback.co.uk ми дава BACS, като единствена опция за изтегляне на натрупания кешбек. За съжаление Revolut сметката ми е в левове, и до колкото разбирам, не мога да ги пусна там. Какви варианти има да успея да го изтегля?

Връзка към коментар

преди 10 минути , Racket4o каза:

Тopcashback.co.uk ми дава BACS, като единствена опция за изтегляне на натрупания кешбек. За съжаление Revolut сметката ми е в левове, и до колкото разбирам, не мога да ги пусна там. Какви варианти има да успея да го изтегля?

Добави валута £ и ще имаш и uk сметка

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 5.04.2020 г. в 17:43, neuromancer каза:

Аз се чудя защо от играта с колибрито вече не печеля награди, а Prize Draw Entry, а то карантина и милиони човечета цъкат с по десетки профили...

Да се похваля с печалба от играта в американския днес.Досега най-много май долар ми се е падало.

т.png

• Харесвам 3
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 9 минути , dimitrov6 каза:

Да се похваля с печалба от играта в американския днес.Досега най-много май долар ми се е падало.

т.png

Тия 37 акаунта най-после да се отплатят, а? :girl_crazy:

• Смея се 3
Връзка към коментар

Мноо странно.
Пак съм с Plus членство чак до Декември.

А пари не съм спечелил скоро. Имам си ги още тия мизерни £1.36 в Reward Wallletа и тия 0,10 дето спечелих от играта с колибритата ма Октомври.

И като си гледам баланса на сметката през последните месеци не са ми взимали от там.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.