Прескочи до съдържание

Резервация в Rumbo/Bravofly/Volagratis - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 минути , jorocontrola каза:

Ако цената е много добра, какво губи? Кака, мисля, е относително гъвкава откъм график. Да провери и полетите сега дали са с това разписание. Ако отменят, парите ще се върнат по един или друг начин...

Не минава номерът, вдигат цената за плащането, уж свършила ниската. 😉 Спестиха ми едни пари и нерви... 😄

• Харесвам 3
Публикувано:
На 10.12.2024 г. в 16:52, Argentique каза:

Благодаря, те и от Истанбул пускат. Просто гледам нещо за Великден, но през европейски летища ще бъде гарантирано скъпо в периода, а до Истанбул транспортът ми по земя е 50€ двупосочно с все багаж и спокойно си го натъкмявам без нощувка (не съм в София). 

Какъв транспорт по земя имате предвид ?

Публикувано:
преди 11 минути , Дънди каза:

Какъв транспорт по земя имате предвид ?

Автобус. Нощният от Пловдив стигна за 5:20 часа преди месец и нещо.

Screenshot_20241213_195143_obilet.jpg.8c3163f26c1298677c09663e39acc013.jpg

Влакът в двойно купе е 35 € и беше мнооого бавен, но не бързахме. Пък и поспахме в легнало положение. 

20241126_163918.jpg.8e7113bc9080efd975cf79d3a6916fab.jpg

На връщане хващахме първия наличен автобус, купувам билети онлайн, но и на място е пълно.

Последните ми две пътувания бяха от Истанбул и имаме още едни билети. Софиянци са свикнали от вкъщи в метрото и на самолета, но аз не съм така и до Истанбул мога да изтрая 400 км, пък и има повече по-евтини опции за извън Европа. Взехме до Банкок с Етихад за под 400 € без никакво промо и без нощувка в Истанбул. А през Европа евтините ми полети тази година все бяха с нощувка, пък заведения, пък транспорт, пък за кеф нещо видиш, пък свързващи полети да нагласиш, а и се оказва също времеемко. Не че се оплаквам. 🙂

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

Автобус. Нощният от Пловдив стигна за 5:20 часа преди месец и нещо.

Screenshot_20241213_195143_obilet.jpg.8c3163f26c1298677c09663e39acc013.jpg

Влакът в двойно купе е 35 € и беше мнооого бавен, но не бързахме. Пък и поспахме в легнало положение. 

20241126_163918.jpg.8e7113bc9080efd975cf79d3a6916fab.jpg

На връщане хващахме първия наличен автобус, купувам билети онлайн, но и на място е пълно.

Последните ми две пътувания бяха от Истанбул и имаме още едни билети. Софиянци са свикнали от вкъщи в метрото и на самолета, но аз не съм така и до Истанбул мога да изтрая 400 км, пък и има повече по-евтини опции за извън Европа. Взехме до Банкок с Етихад за под 400 € без никакво промо и без нощувка в Истанбул. А през Европа евтините ми полети тази година все бяха с нощувка, пък заведения, пък транспорт, пък за кеф нещо видиш, пък свързващи полети да нагласиш, а и се оказва също времеемко. Не че се оплаквам. 🙂

А от кои сайтове купуваш онлайн билети? И има ли директно до / от  летището ?

Публикувано:
преди 54 минути , Дънди каза:

А от кои сайтове купуваш онлайн билети? И има ли директно до / от  летището ?

Има тема за транспорта до близките летища, да не спамим тук.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.