Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 52 минути , blueriver каза:

Не знам дали сте забелязали (може би няма пушачи във форума 😉),но на Т2 вече има място за пушене. Днес подраних и случайно видях надпис. При гейтове B1-B4.

Охоо, даже сме пушили там. 😂😂😂 От поне половин година е, ако не и повече.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 часа, blueriver каза:

но на Т2 вече има място за пушене.

Има, има пушачи 🙂 От няколко месеца преди нова година го има

Малко е студено и не особено уютно, но когато се наложи да чакаш особено при закъсняване на полет, човек и на малкото се радва 🙂

• Харесвам 7
Публикувано:

Точно заради това място долу цялата зона при тези гейтове смърди на цигари, защото са сложили автоматична врата и при всяко преминаване пред нея тя естествено се отваря, а то целия пътникопоток минава от там...дъно...

• Харесвам 5
Публикувано:

Мдаа, а на други летища какви зони за пушене има....ехееи. Дори някъде (как не помня) си има лаундж за такива като мен с IQOS 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 часа, Lyubina каза:

Мдаа, а на други летища какви зони за пушене има....ехееи. Дори някъде (как не помня) си има лаундж за такива като мен с IQOS 

Има в LIS

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, blueriver каза:

Не знам дали сте забелязали (може би няма пушачи във форума 😉),но на Т2 вече има място за пушене. Днес подраних и случайно видях надпис. При гейтове B1-B4.

От много време е вече. Не съм го пробвала дори от любопитство обаче. Едва ли няма пушачи наоколо. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, Lyubina каза:

Летище Цюрих 😉

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 38 минути , funny каза:

Летище Цюрих 😉

Там не съм била от времето на присъединяването ни към ЕС, та не е това 🙂 , което съм видяла. 

Но Лисабон май.

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес на летище София кацнаха 8 броя американски въздушни цистерни KC 135. По всичко личи, че летището ще бъде база за тези цистерни идните месеци. Също така от днес София няма да приема извънредни и аварийни кацания, както и няма да може да бъде ползвано като алтернативно летище.

• Харесвам 3
  • Шок 6
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 9 часа, randi каза:

Днес на летище София кацнаха 8 броя американски въздушни цистерни KC 135. По всичко личи, че летището ще бъде база за тези цистерни идните месеци. Също така от днес София няма да приема извънредни и аварийни кацания, както и няма да може да бъде ползвано като алтернативно летище.

А дали след като приключи ремонта на летище Бургас няма да се прехвърлят там?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 14 минути , Romana каза:

А дали след като приключи ремонта на летище Бургас няма да се прехвърлят там?

Засега нямам информация. Машините вече са 10 броя.

• Харесвам 1
Публикувано:

Има издаден нотам за понеделник и вторник рано сутринта  за пълно закритие на летището, освен за военни полети.

• Харесвам 1
  • Шок 11
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 3 часа, adreno каза:

Има издаден нотам за понеделник и вторник рано сутринта  за пълно закритие на летището, освен за военни полети.

Летище „София“ ще бъде затворено за всички полети с изключение на военни на 23 февруари от 01:15 до 02:50 часа и отново на 24-ти февруари от 01:05 до 03:35 часа

IMG_6590.jpeg

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Костов каза:

Аз да питам нещо по-обикновено - На Терминал 1 има ли откъде да си напълним вода?

Да, близо е чешмичката до входа на бившия салон

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 26 минути , Gentleman Basta каза:

Да, близо е чешмичката до входа на бившия салон

Само при мен ли е проблемът - тая вода от машината на Т1 ми е ужасно противна на вкус. Замислям се дали не започна пак да си наливам от чешмите в тоалетната. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 24 минути , Фил каза:

Само при мен ли е проблемът - тая вода от машината на Т1 ми е ужасно противна на вкус. Замислям се дали не започна пак да си наливам от чешмите в тоалетната. 

И на мен, май е свързана  с чешмяна вода, а не както и по други места отдолу да има бутилки големи с вода. Мирише и на хлор, аз не си наливам, а ако налея, има едни чайове с пакетчета за студен чай и си слагам от тях, за да убия неприятната миризма. 

Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

И в крайна сметка, "затварянето" на летището се оказа общо 4 часа през нощта за два дни поред.

Да, аз се надявах да го затворят за няколко месеца, че хората да поработят малко повече и да вдигнем БВП-то, а не само по полети през седмица!

Публикувано:
преди 51 минути , Фил каза:

От тоалетната не беше много по-приятен. 
Иначе не е задължително да е свързано с бутилки. Има диспенсър системи свързани към течаща вода, които имат филтри. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.