Прескочи до съдържание

С кои известни личности сте летели?

Препоръчани мнения

Публикувано:
23 hours ago, stanimir said:

Много пъти съм летял с ВИП-а.

От по-малко известните с Иван Костов , Менда Стоянова, Иван Гранитски , Трайчо Трайков, Асен Агов (изключително  надменна  личност).

То пък един ВИП имаме, едно от най-хубавите неща от времето, когято живеех в чужбина, е че не се налагаше да им гледам муцуните на екран или на живо на родните кафявожълти Випове.

Михаела Филева много добре ме изненада, държеше се съвсем земно и нормално спрямо нейната известност. Да не повярваш. Затова пък нейната приятелка Вътова, известна само с това, че е известна, уж се криеше под слънчеви очила в самолета, а само се оглеждаше дали някой ще я познае. А най-смешни бяха семейството инфлуенсъри, чиито разговор беше като да кажеш, че са такъв ВИП, че са с частен самолет, само дето си летяха заедно с обикновените хорица с Егейските линии. 😁

Публикувано:
преди 1 час, esto каза:

То пък един ВИП имаме, едно от най-хубавите неща от времето, когято живеех в чужбина, е че не се налагаше да им гледам муцуните на екран или на живо на родните кафявожълти Випове.

Михаела Филева много добре ме изненада, държеше се съвсем земно и нормално спрямо нейната известност. Да не повярваш. Затова пък нейната приятелка Вътова, известна само с това, че е известна, уж се криеше под слънчеви очила в самолета, а само се оглеждаше дали някой ще я познае. А най-смешни бяха семейството инфлуенсъри, чиито разговор беше като да кажеш, че са такъв ВИП, че са с частен самолет, само дето си летяха заедно с обикновените хорица с Егейските линии. 😁

А ти за кой точно ВИП си мислиш всъщност, че става дума? 

Публикувано:
преди 3 минути , Polina каза:

А ти за кой точно ВИП си мислиш всъщност, че става дума? 

Няма значение, важното е да се пише и да се плюе.

• Харесвам 3
Публикувано:

Айде простено му е само щото е нов и видимо много объркан 😕

Форумът има и е имал само един ВИП ! В момента изглежда си почива от простолюдието.

• Смея се 6
Публикувано:

С Теди Кацарова летяхме от София за Доха с Катарците, после пътищата ни се разделиха. А с Алибегов София-Миконос с последните полети на Уизз преди да спрат линията.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , ivelina666 каза:

...... А с Алибегов София-Миконос с последните полети на Уизз преди да спрат линията.

Те затова я спряха.

• Смея се 7
  • 3 месеца по-късно ...
  • 4 месеца по-късно ...
Публикувано:

Не бях сигурен в коя тема да пусна това и просто го оставям тук.

Току-що летях със Симеон Сакскобургготски на полета София-Мадрид, бях на втори ред, точно зад него.

С Ryanair 🙂

Совите не са това, което бяха...

• Харесвам 11
  • Шок 4
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 11 минути , Георги Матеев каза:

Току-що летях със Симеон Сакскобургготски на полета София-Мадрид, бях на втори ред, точно зад него.

С Ryanair 🙂

Може би се прибира от дълъг СПА уикенд в България и вече е осъзнал, че оттук нататък ще му се налага да пести.🙃 Все пак се е изкушил да се охарчи с Вип място. 😉 

• Смея се 4
Публикувано:
преди 11 минути , iMari каза:

Може би се прибира от дълъг СПА уикенд в България и вече е осъзнал, че оттук нататък ще му се налага да пести.🙃 Все пак се е изкушил да се охарчи с Вип място. 😉 

И аз се прибрах от Валенсия снощи с Кристина Димитрова с уиз 😱

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 25 минути , iMari каза:

Все пак се е изкушил да се охарчи с Вип място. 😉 

Даа, охарчил се е точно толкова колкото и аз се "охарчих" за втори ред. Единият стюард беше българин и като го разпозна го премести на 1 ред.

Освен това пътуваше само с една малка раничка 🙂 Явно не само ние обичаме да летим за €10.

• Смея се 13
Публикувано:
16 minutes ago, Георги Матеев said:

Даа, охарчил се е точно толкова колкото и аз се "охарчих" за втори ред. Единият стюард беше българин и като го разпозна го премести на 1 ред.

Освен това пътуваше само с една малка раничка 🙂 Явно не само ние обичаме да летим за €10.

Най-богатите са най-стиснати.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Не бях сигурен в коя тема да пусна това и просто го оставям тук.

С Ryanair 🙂

Совите не са това, което бяха...

Човека явно ползва често полета. Аз летях в един полет с него и съпругата му през октомври, като дори не минаха през випа. Това прави много добро впечатление сроред мен. Че някои дето се имат за Вип персони...;)))

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 15 часа, Георги Матеев каза:

Ох, добре, че е в посока Мадрид! 

Веднага започнах да отброявам нови 800 дни и се хванах за главата...

• Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 9
Публикувано:

Ами предвид материала в момента и от последните 15ина години може би не е лошо да се върне в България. На техен фон изглеждаше титан.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 15 часа, Antigona каза:

Най-богатите са най-стиснати.

Или просто добре си преценят нуждите и не плащат за неща, които не им трябват.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 18 минути , Duke каза:

Ох, добре, че е в посока Мадрид! 

А, вчера си е бил в София - показаха го, че е присъствал на конференция на едно посолство (освен ако не се е мултиплицирал).

Публикувано:
преди 16 часа, new one каза:

И аз се прибрах от Валенсия снощи с Кристина Димитрова с уиз 😱

А аз се усъмних дали е тя.... че бяхме в същият полет.., но явно не съм сбъркала в предположението си че е Кристина Димитрова 🤪

• Харесвам 1
Публикувано:

Със Сергей Станишев миналата година. Той дори бил през ред пред мен и вдигнал някакъв мини-скандал, ама аз съм бил подхванал киндъла и не съм го видял, та после казаха колегите, че е той.

С Кристиан Вигенин също - скромно си чакаше на гейта, ама някаква баба го позна и почна да му досажда.

С Александър Йорданов.

То всъщност човек по линията София-Брюксел-София има голяма вероятност да срещне доста политици.

Иначе един път с някакви пишман-випове (възрастна надута двойка) дето прередиха всички на приоритито. Разбира се, че после направих коментар на висок глас в самолета, че са простаци. Как разбрах, че са випове - на кацане дойде да ги вземе специално бусче 🙂 Още по-смешното е, че така и не разбрах кои са.

преди 2 часа, ivailo_radev каза:

Или просто добре си преценят нуждите и не плащат за неща, които не им трябват.

правилно е да се пише "преценяват", а не "преценят"

Публикувано:
преди 6 минути , Брани каза:

по линията София-Брюксел-София има голяма вероятност да срещне доста политици.

Значи да не се заплесвам в книгата, а да си отварям очите и ушите днес и утре 🙃

• Харесвам 2
Публикувано:

През последната година-две, съпругата ми, все по-често лети без ВИП до себе си... 😛 

Имам предвид увеличеното затоварване през последните години, защото по традиция избирам за нея място до пътеката, а за мен място до прозореца. При подобна конфигурация, съвсем до скоро почти винаги летяхме като ВИП-ове без човек между нас. Изглежда, че с приключването на дайнърсовата лаундж ера и тази благина на борда започва да изчезва... 😞 

• 10 месеца по-късно ...
Публикувано:

В момента съм в Мюнхен и си чакам полета за София, но Дюселдорф-Мюнхен летях с Мануел Нойер до мен. Интересно, че не го видях да се качва по време на бординга, беше си вътре в самолета. Ама може да ползва някаква ВИП услуга.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.