Прескочи до съдържание

Тема за рок/блус музика и производни - класически рок, арт, прог, хард, хеви, метъл, ню-уейв, алтърнатив...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Снимката с гората от телефони е потресаваща и много тъжна за съвременната концертна реалия в която живеем... 😞 

Иначе ми е интересно какво е останало от гласа и темперамента на Billy Idol и ще чакам репортаж по темата... 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:

Няма друга група като Green Day на живо, просто няма. Ако не си чел историята покрай тяхното турне с Blink 182 преди 30-ина години е много интересна 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
На 27.01.2025 г. в 14:15, Duke каза:

Нямам идея доколко тази новина ще предизвика интерес тук, но аз съм като ударен с мокър парцал: 

https://festteam.bg/ник-кейв-соло-и-отблизо-в-античния-теат/

Да, Nick Cave идва без The Bad Seeds, но с заедно с Colin Greenwood и съм убеден, че никой от присъстващите на събитието в Античния театър в Пловдив, няма да забрави вечерта на 19.08.2025 г. След изненадващата покана към The Smile миналата година, с този анонс Fest Team затвърждават тенденцията (макар и плахо) да надзъртат и извън комерсиалното в концертния живот на Пърпъландия...

Получих мейл от Фесттийм и доста се замислям дали да не отида. Не си сбъркал, че пускаш по различни групи.

• Харесвам 1
Публикувано:

AC DC отново на турне в Европа - 12 концерта от 26.06.2025 до 21.08.2025 г. Продажба на билети от 7 февруари. Миналогодишното турне не е било окончателното сбогуване с тази велика група.

https://www.acdc.com/tour/

• Харесвам 4
Публикувано:

Поредното "последно" изсмукване на пари от феновете, за  което ще дебна на 14.02 да се мъча да се вредя за билет  

476186300_1166942881461724_7929184497030559308_n.jpg

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • 2 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

На лондонската станция South Kensington се изсипват тълпи туристи, тръгнали да търсят динозаври в Природонаучния музей. Аз обаче знам по-добре къде да търся. Няколкостотин метра по ма север в Royal Albert Hall

Водещ: #Кой иска да слуша #Кой?

Влизат динозаврите от Джурасик парка на рокендрола.

The Who

Няма значение дали пеят фалшиво или заплитат струните. Публиката ги боготвори. Аз съм доволен, че поне разпознах песните. The Who нямат лукса да са съществували през цялото време и постепенно да са си еволюирали репертоара към отнесени бавни рефлективни парчета, подходящи за възрастта. Налага им се да пеят песните от 20-те и 30-те си години. Със същата енергия. Два астрономически часа! 

Като, за да си вземат дъх, пускат шеги за старчески болежки. На Пийт Таунсенд

точно му подменили коляното, а Роджър Долтри който отдавна недочувал, почнал и да недовижда: Ако си загубя и гласа, ще стана съвсем като Tommy!

(За Томи, дето го игра глухо, сляпо и мълчаливо но с плочки във филма на Кен Ръсел, не знам, но е заприличал малко на Калоянчев)

IMG_20250327_2220062.jpg.cd66d852592583eb872111f1b00aecfd.jpg

IMG_20250327_2110542.jpg.c8bb75bf5b7af8376b8f03fb9593ef09.jpg

Събират пари за благотворителен проект. Такъв, дето всеки уважаващ се Тръмп първо в него би се усъмнил в безсмисленост. Казва се Teenage Cancer Trust. Помага на тийнейджъри с късно поставена диагноза рак да преживеят остатъка от живота си сред по-милички грижи. Също и на техните. А като го представяше, сам си каза, че причината за проблема не е в липсата на по-милички сестри и по-пъстро боядисани отделения с електронни игри, а в късната диагноза. Защото системата е такава, че на скенер те пращат, чак като стигнеш фаза 4. 

IMG_20250327_2059342.jpg.c61da4eff67a71fc1483ad2bbf8ee6d5.jpg

• Харесвам 8
  • Браво 5
Публикувано:

The Who са институция в рок музиката независимо дали ги гледаш през 1965-а или 2025-а година при условие, че се намираш на правилното място, а определено наш @домосед е избрал именно правилното място за целта. Да не говорим, че и прекрасна гледка е имал... 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Честит април,с невероятната едноименна композиция на първия състав,на любимците ми-Deep Purple!

• Харесвам 8
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Foo Fighters по време на тазгодишната F1 в Сингапур. Познавам един човек от форума, който ще се замисли дали да не съчетае две от любимите си хобита... 😛

https://www.formula1.com/en/latest/article/blockbuster-music-acts-announced-for-2025-singapore-grand-prix.2zN7QOpUidWjNm7NA1Pv82

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 часа, Duke каза:

Foo Fighters по време на тазгодишната F1 в Сингапур. Познавам един човек от форума, който ще се замисли дали да не съчетае две от любимите си хобита... 😛

https://www.formula1.com/en/latest/article/blockbuster-music-acts-announced-for-2025-singapore-grand-prix.2zN7QOpUidWjNm7NA1Pv82

Бюджетно не може да го пласираме, но истинската новина тук е че отново почват да изнасят концерти след сагата с извънбрачното дете.

• Харесвам 3
Публикувано:

Както навих мъжа ми тази неделя да отидем за уикенд в Гданск след две седмици се оказа, че има метъл фест и хващаме последния му ден. Гледам, че има дискаунт кодове. Ама моичкия няма търпение.

Screenshot_20250528-221721.png

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 28.05.2025 г. в 22:18, Нелчо каза:

Както навих мъжа ми тази неделя да отидем за уикенд в Гданск след две седмици се оказа, че има метъл фест и хващаме последния му ден. Гледам, че има дискаунт кодове. Ама моичкия няма търпение.

Screenshot_20250528-221721.png

https://www.facebook.com/share/v/1A7tGR6LJv/

Размазахме се, страхотно беше.

• Браво 1
Публикувано:

Един технически въпрос - на някой налагало ли му се е да връща/прехвърля билети през Fest Club? Имам два излишни билета за един концерт за лятото и гледам, че имат платформа за официална препродажба. Все ще намеря на кого да ги дам, ама се чудех и за тази възможност. 

Публикувано:
преди 3 часа, Zaro каза:

Един технически въпрос - на някой налагало ли му се е да връща/прехвърля билети през Fest Club? Имам два излишни билета за един концерт за лятото и гледам, че имат платформа за официална препродажба. Все ще намеря на кого да ги дам, ама се чудех и за тази възможност. 

Имат функция за прехвърляне на билетите, погледни в приложението. Иначе имат и система за продажба. На всичкото отгоре се оказа, че имат и много добре функциониращ съпорт. Наложи ми се да сменям имейла с който съм регистриран в тяхната тикетинг система и Fest Club - стана учудващо бързо за разлика от други места, като например нискотарифните компании и Booking, където това е практически невъзможно и просто трябва да се регистрира нов профил...

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.