Прескочи до съдържание

Вашите снимки в календара на магеланци за 2016! (тема за общи дискусии)

Препоръчани мнения

Според мен трябва да се обмисли и текста до или под снимките.Досега ги разглеждах и ми направи впечатление,че има пълни безумия-част от стебло на дърво и надпис-"Перник" или някакво животинче снимано в близък план и пояснение напр."Коста рика".

Определено снимките за големия календар ми харесват повече,макар и да са по-изрязани.На пръв поглед се открояват снимките на майстор-фотографите.

Дано не съм обидил някого с поста си,но трябва да сме реалисти,за да не станем за смях.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Малко корекции към заглавията:

Върхът в Пирин е Газей, а не Гъзей.

Езерата се казват Седемте езера, а не Рилските езера.

Правилно е Шри Ланка, а не Шриланка.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Според мен трябва да се обмисли и текста до или под снимките.Досега ги разглеждах и ми направи впечатление,че има пълни безумия-част от стебло на дърво и надпис-"Перник" или някакво животинче снимано в близък план и пояснение напр."Коста рика".

Определено снимките за големия календар ми харесват повече,макар и да са по-изрязани.На пръв поглед се открояват снимките на майстор-фотографите.

Дано не съм обидил някого с поста си,но трябва да сме реалисти,за да не станем за смях.

Това са описанията дадени от авторите. Не съм поставял изрично изискване да са подробни и детайлни, а и честно казано по-добре да не са. В едно кратко изречение всеки може да се справи, защо някой е предпочел да е по-лаконичен си е негов избор.

Малко корекции към заглавията:

Върхът в Пирин е Газей, а не Гъзей.

Езерата се казват Седемте езера, а не Рилските езера.

Правилно е Шри Ланка, а не Шриланка.

Благодаря, ако кажеш и в кои теми и кои месеци е това, че знаеш ли какво ровене ще падне да ги търся да ги оправя...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Шри Ланка - настолен март.

Газей - настолен юли. Апропо, Газей е много интересен връх от геоложка точка.

Седемте езера - настолен юли - тук е снимано езерото Бъбрека, така че би било по-коректно заглавието да бъде това.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не очаквах да се появят толкова български снимки. То в условито не е забраненео, но се притеснявам патриотарското чувство да не надделее. То е естествено да имаме прекрасни супер снимки от България, но ми се струва, че не това бе идеята на календара... 

Можем да си направим календар само за България,   но може би   .....   Догодина...

Редактирано от ruwenzogy
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Нацъках ги аз, вече нямам търпение да излязат резултатите. 

Не си спомням дали прочетох някъде, какво става ако има снимки с еднакъв брой гласове ?

Връзка към коментар

Не очаквах да се появят толкова български снимки. То в условито не е забраненео, но се притеснявам патриотарското чувство да не надделее. То е естествено да имаме прекрасни супер снимки от България, но ми се струва, че не това бе идеята на календара... 

Можем да си направим календар само за България,   но може би   .....   Догодина...

Не съм съгласна. Пътят си е път независимо от държавата.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ами България е част от света. Иначе тук хората са достатъчно интелигентни да изберат най-красивата и подходяща снимка за тях независимо дали е "наше" място или чуждо. Аз за единия месец си гласувах за снимка в България, защото тя просто си беше най-хубава за мен. Ако не пишеше че е от България, пак нея щях да избера.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Идеята е да изберем хубави снимки, какво значение има дали са от България или не? :)

Между другото за настолния календар за месец юли показва резултатите от анкетата.

Връзка към коментар

И аз дадох гласа си. Не знам нито една снимка на кой е, нито съм ги разследвал.

Понякога не давах гласа си за снимката, която ми допада най-много, понеже беше пусната в неподходящ месец.

Разбира се, това е лично виждане

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Няма проблем снимките да са избрани емоционално също. Не може да гледаме само с клиничен подход. Както стъпилия на Мусала има голяма вероятност да избере снимка от там, тъй като момента е бил силен емоционално за него, така ще има и снимки от чужбина, които предизвикват същите усещания. Снимките не са само съвкупност от цветни пиксели :)

Оправени са публичните резултати за юли, вече са си скрити :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мен ми е доста трудно, тъй като имам доста колебания. Засега само двата Януари съм избрал, а за другите само гледам и се колебая. Но пък всяка година започва с януари, така че предполагам и при мен това ще да е добро начало  :)

Връзка към коментар

Сигурно е станало въпрос по-напред в темата, ама как точно се определя коя снимка в кой месец да отиде? И защо за някои месеци имаше по 20-ина предложения, а за други - само по няколко? 

Връзка към коментар

Аз също имам колебания, защото искам да гласувам не само за самия месец, а да си подредя сет от 12 снимки - идеалния за мен календар.т.е да има разнообразие и да свързвам с нещо всяка снимка.

Връзка към коментар

Аз, приключих с гласуването. Уникални снимки има!!!

Уж съм маниак на тема архитектура,но какви пейзажни снимки има?!? :clapping:  :clapping:  :clapping:

Пожелавам на всички участвали,успех и нека точно вашите снимки да бъдат избрани. ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Принципно не е проблем да отпусна малко магелански мили, да речем за една томболка измежду всички гласували във всички анкети. Колкото за едно етикетче за багаж, няма да е нещо по-голямо, по-скоро символично. 

Но се чудя дали има смисъл от такова нещо, и дали една камара хора няма да гласуват яко на случаен принцип просто за да приключат анкетите....май по-скоро няма да има стимули от тоя род :)

Не му трябва стимул на човек ,за да оцени снимките от календара. :)

А дали не е добре хората, чието гласуване съвпада 90-100 % с крайното гласуване да бъдат поощрени? Разбира се, ако не е трудно технически.

Връзка към коментар

Много сложна задача само с по една снимка, има месеци, където искам да гласувам поне за 2-3 :)

Гласувах за настолния и довечера ще продължа със стенния

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.