koliob Публикувано: 9 юли, 2018 Публикувано: 9 юли, 2018 преди 4 минути , Sju каза: Профилите, в които не минава никакво плащане завинаги ли трябва да се зачеркнат или има и успешни резервации с тях след време? Какви са ви наблюденията? При мен се е случвало такъв профил след време да се "оправи", но повечето изглеждат безнадеждни сега. Все пак индийците правят толкова много промени в последната една година, така че нищо не се знае (сигурно и те не знаят какво ще направят). 2
nino Публикувано: 9 юли, 2018 Публикувано: 9 юли, 2018 А може ли да ми кажете при плащане кога се пише този 3D код ? В процеса на плащането ли се появява място където се пише ? Моята карта е на Уникредит, като питах ми дадоха така наречения - vbv/secure code , който е от 9 цифри. Това ли е въпросния 3D код ?
iMari Публикувано: 9 юли, 2018 Публикувано: 9 юли, 2018 (редактирано) Картата с която плащам е на УниКредит с 3D код, който аз съм си измислила.След като натиснеш плащане на сайта излиза нов прозорец където въвеждаш кода. Имам някакъв спомен,че с този 9цифрен код,можеш да си активиращ 3Dкод през интернет банкиране,ако имаш такова.Не съм сигурна, как ставаше точно.Идеята е,че никой освен теб не трябва да знае кода. Редактирано 9 юли, 2018 от Мари Николова 1
iMari Публикувано: 9 юли, 2018 Публикувано: 9 юли, 2018 преди 1 час, koliob каза: . Все пак индийците правят толкова много промени в последната една година, така че нищо не се знае (сигурно и те не знаят какво ще направят). Проблема е,че се скъсват да ми вкарват рупии в профила,който не позволява плащане,гадините..😒🤧
alienad Публикувано: 9 юли, 2018 Публикувано: 9 юли, 2018 преди 1 минута , Мари Николова каза: Проблема е,че се скъсват да ми вкарват рупии в профила,който не позволява плащане,гадините..😒🤧 И при мен в единия профил не минаваха никакви карти, но в някакъв момент стана. Така, че пробвай. 1
Sju Публикувано: 9 юли, 2018 Публикувано: 9 юли, 2018 А през чуждестранни IP-та тествали ли сте или блокажа си е обвързан изцяло с профила?
Stryper Публикувано: 9 юли, 2018 Публикувано: 9 юли, 2018 Аз не можех да плащам от един профил, но после се оказа, че е от картите. Бях пробвала с карти на ДСК и Diners. Когато платих с Visa Electron на Raiffeisenbank всичко беше ок.
Sju Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 Освен с ДСК и Дайнърс, аз пробвах неуспешно и с карти на ОББ.
iMari Публикувано: 10 юли, 2018 Публикувано: 10 юли, 2018 (редактирано) Код Cachback връща 15% под формата на кешбек в картата с която е платено до 48ч от резервацията.Важи за всички карти.Нищо особено,но този код работи там където по- изгодните кодове не се приемат.Ето условията. Редактирано 10 юли, 2018 от Мари Николова 5
Георги Матеев Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 Двоен уолет дискаунт валиден "само" в следващите 1853 часа... Побързайте! 😀 3 5
iMari Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 преди 57 минути , Георги Матеев каза: Двоен уолет дискаунт валиден "само" в следващите 1853 часа... Побързайте! 😀 Много са щедри този път😀 Последно попаднах на оферта 1,5 от уолета😂 Между другото в профила има опция,освен рождения си ден да добавиш дата на някаква лична годишнина.Така получаваш още една гифт карта за месеца,в който е юбилея.
mamaivy Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 Преди 1 час, Мари Николова каза: Много са щедри този път😀 Последно попаднах на оферта 1,5 от уолета😂 Между другото в профила има опция,освен рождения си ден да добавиш дата на някаква лична годишнина.Така получаваш още една гифт карта за месеца,в който е юбилея. Аз пък изобщо не мога да добавя дати,всеки път ме кара да верифицирам тел.номер.
iMari Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 преди 28 минути , mamaivy каза: Аз пък изобщо не мога да добавя дати,всеки път ме кара да верифицирам тел.номер. През мобилното приложение ги добавях и нямах такъв проблем.
nino Публикувано: 14 юли, 2018 Публикувано: 14 юли, 2018 При мен за съжаление това намаление излиза само при резервация през мобилното приложение, където за хотела , който гледам цените са по-високи от цените през десктопа и не може да компенсира разликата.
nino Публикувано: 16 юли, 2018 Публикувано: 16 юли, 2018 IHBLACK прави добри намаления, но само през мобилното приложение. До 30 % за ограничено време. 2
Olianata Публикувано: 16 юли, 2018 Публикувано: 16 юли, 2018 На 14.07.2018 г. в 17:32, Мари Николова каза: Много са щедри този път😀 Последно попаднах на оферта 1,5 от уолета😂 Между другото в профила има опция,освен рождения си ден да добавиш дата на някаква лична годишнина.Така получаваш още една гифт карта за месеца,в който е юбилея. Аз не разбрах по кое време на деня да дебна за double wallet?А дали е само през мобилното приложение?
stanislavpp Публикувано: 17 юли, 2018 Публикувано: 17 юли, 2018 преди 4 часа, nino каза: IHBLACK прави добри намаления, но само през мобилното приложение. До 30 % за ограничено време. Минимум 4* хотели и само част от тях. Кодът е IHBLACK1 3
iMari Публикувано: 17 юли, 2018 Публикувано: 17 юли, 2018 преди 6 часа, Olianata каза: Аз не разбрах по кое време на деня да дебна за double wallet?А дали е само през мобилното приложение? Най-често го засичам сутрин и да,само през мобилното.
alienad Публикувано: 17 юли, 2018 Публикувано: 17 юли, 2018 преди 23 часа, nino каза: IHBLACK прави добри намаления, но само през мобилното приложение. До 30 % за ограничено време. Много благодаря за този купон - тъкмо навреме се появи. Постигнах добра цена с него. Изисква да си член на MMT Black.
Stryper Публикувано: 17 юли, 2018 Публикувано: 17 юли, 2018 (редактирано) Кодът проработи на акаунт, който не е MMT Black, но не довърших покупката. Редактирано 17 юли, 2018 от Stryper
Ivan Ivanich Публикувано: 17 юли, 2018 Публикувано: 17 юли, 2018 Само на мен ли не ми показва никакви резултати при търсене на хотел в България? Каквото и да избера: море, балкан - винаги излиза We searched everywhere and couldn't find that page. ☹️
Stryper Публикувано: 17 юли, 2018 Публикувано: 17 юли, 2018 (редактирано) Опитай да потърсиш конкретен хотел, както и през друг телефон/browser. Редактирано 17 юли, 2018 от Stryper
Ivan Ivanich Публикувано: 17 юли, 2018 Публикувано: 17 юли, 2018 Същата работа за конкретен хотел и през друг browser, но благодаря все пак за идеята! Ще преспим и тогава ще го мислим.
nino Публикувано: 18 юли, 2018 Публикувано: 18 юли, 2018 преди 20 часа, Ivan Ivanich каза: Същата работа за конкретен хотел и през друг browser, но благодаря все пак за идеята! Ще преспим и тогава ще го мислим. И на мен ми излиза от време на време, явно е някакъв бъг. Дори и с английско Айпи не стана, а после се оправи само. IHBLACK вече не е активен за съжаление. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега