water Публикувано: 3 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2016 "due to operational issues" - т.е. всичко може да е. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2016 HTLAPP 45% отстъпка. Работи и за единични нощувки. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 HTLAPP 45% отстъпка. Работи и за единични нощувки. Току-що пробвах да го приложа за една нощувка и ми изписа, че важи за минимум 2 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 През web версията дава по-добри отстъпки в момента. HTLAPP е за 1500 рупии, докато INTHTLSHOP е до 2500. Но и двете не са много високи. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 Току-що пробвах да го приложа за една нощувка и ми изписа, че важи за минимум 2 Това е странно , защото правих една точно с него. Да сега пробвах отново. Вече е за две нощувки , вчера ставаше и за единични. Много бързо ги променят. Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 Снощи се появи един код,LUXURY10, 20 и 30, без интервал,сваляше много рупии на 5 звездни хотели. Пишеше,че е валиден до 6-ти, каквото и да значи това. Лошото е, че в момента не излиза автоматично и трябва да се въвежда на ръка, и да се налучкват хотели, освен ако някъде по сайта му няма условията, аз не ги открих. 3 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 Тук има малко инфо: http://www.crispydeal.in/offer/international-hotel-booking-vouchers-makemytrip/ 6 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 (редактирано) Снощи се появи един код,LUXURY10, 20 и 30, без интервал,сваляше много рупии на 5 звездни хотели. Пишеше,че е валиден до 6-ти, каквото и да значи това. Лошото е, че в момента не излиза автоматично и трябва да се въвежда на ръка, и да се налучкват хотели, освен ако някъде по сайта му няма условията, аз не ги открих. Просто удряш филтъра на даденото място за 5-звезден хотел и избираш.... Аз се поддадох и времето ще покаже дали не сбърках като букнах четири нощувки на Пукет на плажа Ката във високия сезон за 350 лева. Редактирано 5 ноември, 2016 от Евгения Връзка към коментар
maybe Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 Евгения, значи ли това, че от agoda са се смилили и са ти върнали парите за оная резервация на Пукет? Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 5 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2016 Евгения, значи ли това, че от agoda са се смилили и са ти върнали парите за оная резервация на Пукет? О, да, абсолютно. Благодарение на точната информация от T.E.Lawrence. Първоначално ми отговориха, че са се свързали с мястото на настаняване , но нямали информация от там. Няколко часа по-късно получих писмо, че са анулирали резервацията и ще ми върнат парите. Тази също е без връщане на парите, но предполагам, че този път завинаги съм се простила със сумата . 1 Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 (редактирано) а къде ги намирате тези кодове? автоматично ли ви се изписват когато отидете на хотела или ги въвеждате ръчно? Трябва ми нощувка в софия за петък и се чудя дали да чакам до утре или да резервирам с 25 % офф което има в момента. Какво ще посъветвате? Редактирано 8 ноември, 2016 от Nivea Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 (редактирано) а къде ги намирате тези кодове? автоматично ли ви се изписват когато отидете на хотела или ги въвеждате ръчно? Трябва ми нощувка в софия за петък и се чудя дали да чакам до утре или да резервирам с 25 % офф което има в момента. Какво ще посъветвате? Кодът е INTHTLOFF. Това е за една нощувка. Редактирано 8 ноември, 2016 от Евгения Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 да, този код автоматично го зарежда. ако се появи нов валиден пак ли ще се появи по дифолт? Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 Не винаги ти показва всички активни кодове. Смени го с HTLOFF Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 INTHTLBOOK - 30 % - сега излезе 1 Връзка към коментар
maggi Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 Здравейте, на скоро от тук чух за make my trip,но още не ми е много ясно. В рупии ли плащате? И до колкото разбирам това си е сайт за резервации като букинг, а не те препраща към някакъв друг саит. Има ли опция като в booking безплатно анулиране и плащане на място? Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 Здравейте, на скоро от тук чух за make my trip,но още не ми е много ясно. В рупии ли плащате? И до колкото разбирам това си е сайт за резервации като букинг, а не те препраща към някакъв друг саит. Има ли опция като в booking безплатно анулиране и плащане на място? Това е най-големият сайт за резервации в Азия (точно като букинг), не те препраща към други сайтове. Плащането е в рупии. На последната стъпка преди да завършиш резервацията ти дава приблизително еквивалентната стойност в евро. Някой оферти/хотели предлагат безплатно анулиране (парите ги връщат до 2 дни). Опцията за плащане на място също е налична при определени хотели. При резервацията използвай най-подходящия код за отстъпка: HTLOFF, INTHTLOFF, INTHTLGO, MMTSEARCHER и др. Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 Това е най-големият сайт за резервации в Азия (точно като букинг), не те препраща към други сайтове. Плащането е в рупии. На последната стъпка преди да завършиш резервацията ти дава приблизително еквивалентната стойност в евро. Някой оферти/хотели предлагат безплатно анулиране (парите ги връщат до 2 дни). Опцията за плащане на място също е налична при определени хотели. При резервацията използвай най-подходящия код за отстъпка: HTLOFF, INTHTLOFF, INTHTLGO, MMTSEARCHER и др. Това Това, че ти дърпа парите от картата в момента на резервацията, значи ли че когато отидеш в хотела сметката е уредена? Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 Това, че ти дърпа парите от картата в момента на резервацията, значи ли че когато отидеш в хотела сметката е уредена? Да, уредена е. Евентуално при настаняване може да ти искат ваучера на резервацията за потвърждение и например в Италия има City tax, който по принцип се доплаща кеш на място (в зависимост от категорията на хотела). 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2016 Това, че ти дърпа парите от картата в момента на резервацията, значи ли че когато отидеш в хотела сметката е уредена? Да, това означава. Стаята се плаща от вас в момента на резервацията, а кога ММТ я плащат на хотела е друг въпрос (мисля, че точно преди настаняването), но така или иначе, на място вие не заплащате, освен ако не сте избрали опцията за плащане на място в хотела (не всеки хотел я има), освен това ако ползвате нея, няма купон. Купонът работи само при плащане по време на резервацията. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2016 (редактирано) Хора, нуждая се от една бърза консултация. Предстои ми уикенд в Берлин - 18-20.10 Замислил съм го като супер бюджетен. - 10 лв. за билети и сега за хотел: Намерих един в ММТ : https://hotelz.makemytrip.com/makemytrip/site/hotels/detail?_track_param=1478678986164&city=BER&country=DE&checkin=11182016&checkout=11202016&searchText=®ion=&area=&roomStayQualifier=2e0e&hotelId=3104829205191603&payMod=PAS&p=1&mtkeys=N$$s9rHC9RN7n8ubLLjscugDinkvwsdHbL3sCRwsXDvTpY%2Bx0xilS5eNaeIYrQqtt0Ww0Eu7HaAz6D8Vy4ZfkFLNP1jSftWBNQfXKU%2Ff3oROhqiT%2BJzW4lY5McsrIRySGRVHGju75ATZ%2F1r4JroNiMMZdwoZjFXzsn0nawu34tu5HvmZQ71U45cb3CE83IlvzbYwMZR3ST3lHKfwCpH0RuPUtWFVwfB7K2CJgssuh0N7VactX2VdQx46UnDMgPUQKpGViIYA5Z%2BNlePYQyincmJvw%3D%3D&i=8#/sb крайна цена 3666 рупии т.е. за под 100 лв общо (стая за двама за две нощувки) Използван код HTLOFF. Пробвах с INTHTLOFF, INTHTLGO, MMTSEARCHER, HTLAPP, INTHTLSHOP, може би и някои други дето маерих на тази и предишната страница на темата. По подразбиране ми даваше INTHTLOFF, но с по-малка отстъпка Това всичкото е през десктоп версията на сайта. И сега, питането ми е: Да инсталирам ли мобилната версия и да се пробвам оттам - преди си я бях инсталирал, но я махнах - много досадни съобщения ми пращаше. Да се меткам ли на резервация през десктоп. А, кво ще кажете. За сравнение цената в booking започва от 170 лв. т.е. икономисвам почти двойно. p.s. A, и с какво да пробвам плащане. - дебитна или кредитна карта. Между другото почти до края (детайлите по картата) - не ми даде цената в друго освен рупии - 3666 т.е. около 96 лв. @chandni-iiiiii Редактирано 9 ноември, 2016 от ven62 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2016 E какво пречи да инсталираш мобилната версия, да резервираш и да я махнеш? Само като идея 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 9 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2016 ...И сега, питането ми е: Да инсталирам ли мобилната версия и да се пробвам оттам - преди си я бях инсталирал, но я махнах - много досадни съобщения ми пращаше. Да се меткам ли на резервация през десктоп. А, кво ще кажете. През мобилното е същата отстъпка - проверих току-що. Цена 3666 рупии или 49,55 евро. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2016 @chandni-iiiiii Вече няма смисъл от мобилното приложение, през сайта е същото. Аз плащам с кредитна карта, плащането винаги е в рупии, като банката си прави превалутирането. 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2016 (редактирано) neuromancer, rik4o, Chandni, много 10x . Действам. Дано това дето го дават в ММТ не са две легла в някоя Dormitory Room. Ама пише все пак - room - 1 Chandni, писали сме едновременно. Обещавам да докладвам какво съм свършил. Редактирано 9 ноември, 2016 от ven62 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега