Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Колко цифри трябваше да е телефонния номер при регистрация. Както си цъках по различни хотели изведнъж каза че номера е невалиден и не ми дава да ползвам никакви кодове сега. този код goeurope не става за хотели в париж май... Връзка към коментар
nino Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 3 minutes ago, Nivea said: Колко цифри трябваше да е телефонния номер при регистрация. Както си цъках по различни хотели изведнъж каза че номера е невалиден и не ми дава да ползвам никакви кодове сега. този код goeurope не става за хотели в париж май... Кода вече не активен - изтече в 21.30 часа, в момента има други кодове , които са различни според броя и цените на нощувките. GOEUROPE може би ще се появи пак след някой друг ден. Утре след обед трябва да се появи код MMTAPPYHOURS, но той не сваля много. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 преди 11 минути , noshtna_ptica каза: E, и аз се престраших А къде избираме валутата на плащане? И в евро ли е най-удачния избор? CVC код винаги ли иска? Честито, ще ти хареса Винаги плащай директно в рупии без да променяш валутата А ако имаш Пейпал - плати чрез него в британски паунди и ще получиш допълнителна отстъпка. CVC код винаги иска. 2 Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 каква отстъпка дава при плащане с ПП? Връзка към коментар
alienad Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Сваля още около 10%. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 (редактирано) преди 1 час, noshtna_ptica каза: И в евро ли е най-удачния избор? CVC код винаги ли иска? За мен по-удачно е във валутата на продавача, за да може превалутирането да се извърши от моята банка. CVC код е задължителен, за да се осъществи плащане с карта. Редактирано 3 май, 2017 от rik4o 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 (редактирано) Сърдечно благодаря! Отдавна я чета тая тема, но... Е, днес дебютирах и аз Аз бях с код INTLBOOK и ми даде 60%, повече от доволна съм! Редактирано 3 май, 2017 от noshtna_ptica 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Опитвам се да направя резервация,но ми изписва,че не мога вече да ползвам купон за отстъпка,т.с.съм изчерпала лимита за 3те месеца.Искам да си направя нов профил,може ли да дадете малко инфо за: 1.Картата ,която съм ползвала досега ще мине ли? 2.Ако да,предполагам,че трябва да я махна като платежно средство от стария профил.Как ставаше това? Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 С код EARLY2 от 133€ ми намали на 82€. Спестени 51€. Хотела е във Варна, 4-ри звьоздачки 5 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Преди 1 час, Mistela каза: EARLY2 Какви са условията? Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 39 minutes ago, Vyara said: Какви са условията? Божа работа резервирах две нощувки октомври месец и автоматично ми приложи този код. Връзка към коментар
nino Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 (редактирано) GOEUROPE отново е активен и сваля 80% до 6000 рупии за минимум две нощувки. Пише, че е - Limited time offer ! Редактирано 4 май, 2017 от nino 9 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Юпииииииии - "Your booking is confirmed". Първата ми резервация през MMT вече е факт. Веднага получих имейл с прикачен ваучер и съответно веднага ми е блокирана сумата. 3 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 С GOEUROPE спестих 156лв от две нощувки в Германия. 6 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Как стигате до опцията с Пейпал, аз нямам такава, има ли някакви особености в настройките на профила се чудя. Освен това от една седмица забелязах, че не мога да направя никаква резервация от компютърната версия, тръгвам да пращам, изхвърля ме и при следващо търсене ми казва, че всичко е разпродадено. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Десктоп версия > вляво от полето с имената и картата > има пейпал банер. Току що направих резервация през пейпал ,избрах паунд и действително отстъпката в сравнение с долара е 10%, не зная как да калкулирам отстъпката ,примерно ако бях платил с Дайнърс или Виза. п.п. мен също ме изхвърли първият път> после знак разпродадено> смених стаята с такава без закуска и транакцията мина.Интересното е, че всъщност стаята със закуска беше по-евтина , но след като ме изхвърли и резервирах по-скъпата стая без закуска, всъщност цената излезе по-ниска от по-евтината стая заради може би по-ниският сървис фий. 4 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 (редактирано) Тц, не е това, незнайно как, винаги влизах в индийската версия, горе, в ляво смених държавата с USA и вече ми се показва опцията пейпал. Минавам към разрешаването на проблем 2 Редактирано 4 май, 2017 от Звелина Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Get 40% Cashback to Wallet on booking Pay At Hotel rates (Maximum Cashback Rs. 4000). This offer is valid for hotel bookings made between 01st May, 2017 to 10th May, 2017 What you get? The customer will receive cashback to wallet of 40% of the total paid amount Maximum cashback of INR 4000 will be credited. No deal code is required The cashback to wallet will be credited within 10 days of checkout. How do you get it? To avail the offer, customer has to book a rate where payment will be charged directly by the hotel This offer is valid for hotel bookings made between 01st May, 2017 to 10th May, 2017 This offer is valid for hotel check outs from 01st May, 2017 till 30 Nov, 2017 The cashback will be credited to MMT Wallet within 10 days of check out. Cashback will be credited only once per email id during the offer period The offer is valid for bookings made on MakeMyTrip's website, Android App and iOS App only. What else do you need to know? Offer is valid only once per person Offer is valid on select international hotels only Offer is valid on bookings made through Pay at Hotel option Offer stands null and void in case of Cancellation and No Show. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 преди 47 минути , Звелина каза: Тц, не е това, незнайно как, винаги влизах в индийската версия, горе, в ляво смених държавата с USA и вече ми се показва опцията пейпал. Минавам към разрешаването на проблем 2 Точно това е причината да не си виждала опцията. Тя е предвидена само за чужденци и я няма в индийската версия. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 аз ще чакам да пуснат утре кода с 80 % офф утре пак. По кое време вчера и днес стана валиден? Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 (редактирано) Някъде към 5 - 5.30 вечерта бг време беше. преди 10 минути , Nivea каза: аз ще чакам да пуснат утре кода с 80 % офф утре пак. По кое време вчера и днес стана валиден? Редактирано 4 май, 2017 от Алекс Връзка към коментар
nino Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 2 minutes ago, Nivea said: аз ще чакам да пуснат утре кода с 80 % офф утре пак. По кое време вчера и днес стана валиден? Аз днес го забелязах около 16 часа, но може и по-рано да е бил активен. Вчера работеше до 21.30. Днес беше малко до по-късно, мисля че до 22 . А дали ще го има утре е божа работа. Може само да се надяваме. Връзка към коментар
Desicj Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Тази "далавера" през сайта, има ли я в Централна Америка, в частност Коста Рика? Питам, за да знам, дали да се захващам да чета обстойно постовете за регистрация и употреба или да го отложа, за по-късен етап?! Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 5 май, 2017 Сподели Публикувано: 5 май, 2017 тази вечер май goeurope не го пуснаха? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 май, 2017 Сподели Публикувано: 5 май, 2017 Интересно наблюдение, при платени 5800 рупии за вечер, хотелът беше получил 7800..тия как оцеляват, не знам... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега