Георги Матеев Публикувано: 14 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2015 Да докладвам набързо - настаних се сега в хотeл в Пловдив с резервация от makemytrip. Никакъв проблем. Платил съм 24 лв за стаята при нормална цена 75 лв. 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2015 Да докладвам набързо - настаних се сега в хотeл в Пловдив с резервация от makemytrip. Никакъв проблем. Платил съм 24 лв за стаята при нормална цена 75 лв. А за кой хотел иде реч? 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Здравейте, идвам с надежда да ме успокоите че резервациите през това приложения са Ок, тъй като букнах вече две нощувки, тъй като хванах едно хубаво намаление, та ползвалите вече резервации от тук - всичко Ок ли е с нощувкие? Разпечатала съм си ваучерите от e-mail. 1 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Няма проблем. Две резервации са ми потвърдени, от хотелите. Мисля, че Матеев даже вече се е възползвал успешно от резервациите от индийците. А те са едни от най-големите / да не кажа и най-големите/ в Азия. Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Моите в Буенос Айрес също са потвърдени - 5 бройки 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 (редактирано) Чудесно, кода който използвах смъкваше по 22 евро близо и разликата с букинг на някои хотели ми излезе между 100-150 лв. по малко. Та още едно успокоение никога не е излишно, Благодаря :-)) Редактирано 23 ноември, 2015 от Mistela Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Здравейте, идвам с надежда да ме успокоите че резервациите през това приложения са Ок, тъй като букнах вече две нощувки, тъй като хванах едно хубаво намаление, та ползвалите вече резервации от тук - всичко Ок ли е с нощувкие? Две консумирани нощувки (отделни резервации), без проблеми 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 (редактирано) 3 минали резервации без никакви проблеми. Дори не искат така наречените ваучери, но ги носих тези хартоляци. Само не знам защо нито една от резервациите не влизат в играта за събиране за безплатна нощувка. Редактирано 23 ноември, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
scorpia Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Докладвам и аз - 2 букнати поотделно нощувки в 5* хотел на цена 1/3 от рецепция - никакъв проблем с настаняване, обслужване, никакво доплащане. Благодаря, че споделихте сайта. Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Една нощувка в Себу, две последователни в Дубай, никакви грижи. Не са ми искали разпечатки. За трите нощувки спестени около 250лв. Доволно. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 И аз имам две потвърдени и от администрацията на хотелите резервации за Абу Даби. Цените, на които ги резервирах са доста атрактивни. Благодаря за темата! Очаквам да няма проблеми. След седмица-две ще споделя. Връзка към коментар
christuff Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 В Камбоджа и Краби нямах проблем.В Siem Reap даже в цената влизаха и безплатни трансфери от които се възползвахме разбира се. Утре очаквам да нямаме проблеми и в Банкок. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 3 минали резервации без никакви проблеми. Дори не искат така наречените ваучери, но ги носих тези хартоляци. Само не знам защо нито една от резервациите не влизат в играта за събиране за безплатна нощувка. Защото в крайна сметка се оказа, че в играта участват само резервации на стойност над 5000 рупии. Тоест, не се класираме. При мен иначе вече минаха над 10 резервации, с нито едно настаняване нямаше проблем. Сайтът е читав. 5 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 И аз бях резервила нощувки в 5 различни хотела и нямаше никакъв проблем с резервациите.Имах една резервация ,която реших да канселирам и отказа не се отрази в профила ми в приложението за телефон , поговорих си с един индииец, в крайна сметка всичко беше о.к Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Защото в крайна сметка се оказа, че в играта участват само резервации на стойност над 5000 рупии. Тоест, не се класирам При мен иначе вече минаха над 10 резервации, с нито едно настаняване нямаше проблем. Сайтът е читав. Аха, ще правя резервации над тази сума. Само безплатната де не е под 1000 D Връзка към коментар
Костов Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Защото в крайна сметка се оказа, че в играта участват само резервации на стойност над 5000 рупии. 5000 рупии за нощувка, или като обща цена на резервация? Връзка към коментар
maybe Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Току-що се настанихме в Мадрид. Не се бях обаждала предварително, но нямаме никакви проблеми. Двете ни нощувки са на отделни резервации, но няма да ни сменят стаята или да има някакви други усложнения. Пълно шест . 4 Връзка към коментар
Камен Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 -30% (max 1500 Rs) на хотели през мобилното приложение на makemytrip с код HTLAPP. Важи днес до 22:30 часа българско време. 2 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 И аз се възползвах от промоцията на приложението в Лондон и имах лек проблем, но той беше по-скоро от страна на некомпетентния персонал на хотела, отколкото на makemytrip. Направих 2 отделни резервации за две отделни стаи, като и двете бяха на мое име, понеже ги правя от моя акаунт. Еййй, 6 човека на рецепцията се почесваха по кратуните и твърдяха, че това е една резервация, но разпечатана 2 пъти, въпреки различния номер. Така им беше явно в системата. Оправиха се накрая, но както бяхме премазани от пешеходни обиколки на Лондон, висене още 40 мин. на рецепция прави не ми се отрази хич добре. А и остава проблемът им в системата и непонятността на какво се дължеше. 1 Връзка към коментар
alex0001 Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 Представям си колко псувни ще изям като им се появя с 10 отделни резервации... (2 стаи по 5 нощувки) 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 И аз се възползвах от промоцията на приложението в Лондон и имах лек проблем, но той беше по-скоро от страна на некомпетентния персонал на хотела, отколкото на makemytrip. Направих 2 отделни резервации за две отделни стаи, като и двете бяха на мое име, понеже ги правя от моя акаунт. Еййй, 6 човека на рецепцията се почесваха по кратуните и твърдяха, че това е една резервация, но разпечатана 2 пъти, въпреки различния номер. Така им беше явно в системата. Оправиха се накрая, но както бяхме премазани от пешеходни обиколки на Лондон, висене още 40 мин. на рецепция прави не ми се отрази хич добре. А и остава проблемът им в системата и непонятността на какво се дължеше. Понеже много често резервирам в този стил - поотделно всяка нощувка - и аз няколко пъти съм бил свидетел на чудене и маене на рецепция. Тъй че, проблемът по-скоро не е в makemytrip. 1 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 Свалих си го, пожелайте ми успех с резервациите, защото много мразя да правя такива неща през мобилния телефон... 3 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 (редактирано) Свалих си го, пожелайте ми успех с резервациите, защото много мразя да правя такива неща през мобилния телефон... Има лесно - сваляш си някаква програма от рода на Project My Screen App, която в случая е за Windows Phone, да ти показва дисплея на смартфона на лаптопа и с мишката си цъкаш на воля. Имам спомен, че и за Андроид също имаше подобна. Редактирано 25 ноември, 2015 от rik4o 2 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 Ще изчакам малко, защото резервацията, която искам да направя е за 05.04, а без код не резервирам Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 (редактирано) Ще изчакам малко, защото резервацията, която искам да направя е за 05.04, а без код не резервирам Ако е на обща стойност над 8000 Rs използвай кода HTLBOOK и ще ти свали до 2500 Rs. Редактирано 25 ноември, 2015 от vl_stamboliev Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега