Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

Да докладвам набързо - настаних се сега в хотeл в Пловдив с резервация от makemytrip. Никакъв проблем. Платил съм 24 лв за стаята при нормална цена 75 лв.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Да докладвам набързо - настаних се сега в хотeл в Пловдив с резервация от makemytrip. Никакъв проблем. Платил съм 24 лв за стаята при нормална цена 75 лв.

А за кой хотел иде реч?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте, идвам с надежда да ме успокоите че резервациите през това приложения са Ок, тъй като букнах вече две нощувки, тъй като хванах едно хубаво намаление, та ползвалите вече резервации от тук - всичко Ок ли е с нощувкие?

Разпечатала съм си ваучерите от e-mail.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Няма проблем. Две резервации са ми потвърдени, от хотелите. Мисля, че Матеев даже вече се  е възползвал успешно от резервациите от индийците. А те са едни от най-големите / да не кажа и най-големите/ в Азия.

Връзка към коментар

Чудесно, кода който използвах смъкваше по 22 евро близо и разликата с букинг на някои хотели ми излезе между 100-150 лв. по малко. Та още едно успокоение никога не е излишно, Благодаря :-))

Редактирано от Mistela
Връзка към коментар

Здравейте, идвам с надежда да ме успокоите че резервациите през това приложения са Ок, тъй като букнах вече две нощувки, тъй като хванах едно хубаво намаление, та ползвалите вече резервации от тук - всичко Ок ли е с нощувкие?

Две консумирани нощувки (отделни резервации), без проблеми ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

3 минали резервации без никакви проблеми. Дори не искат така наречените ваучери, но ги носих тези хартоляци. Само не знам защо нито една от резервациите не влизат в играта за събиране за безплатна нощувка.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Докладвам и аз - 2 букнати поотделно нощувки в 5* хотел на цена 1/3 от рецепция - никакъв проблем с настаняване, обслужване, никакво доплащане. Благодаря, че споделихте сайта.

Връзка към коментар

И аз имам две потвърдени и от администрацията на хотелите резервации за Абу Даби. Цените, на които ги резервирах са доста атрактивни. Благодаря за темата! Очаквам да няма проблеми. След седмица-две ще споделя.

Връзка към коментар

В Камбоджа и Краби нямах проблем.В Siem Reap даже в цената влизаха и безплатни трансфери от които се възползвахме разбира се. :) Утре очаквам да нямаме проблеми и в Банкок.

Връзка към коментар

3 минали резервации без никакви проблеми. Дори не искат така наречените ваучери, но ги носих тези хартоляци. Само не знам защо нито една от резервациите не влизат в играта за събиране за безплатна нощувка.

Защото в крайна сметка се оказа, че в играта участват само резервации на стойност над 5000 рупии. Тоест, не се класираме.

При мен иначе вече минаха над 10 резервации, с нито едно настаняване нямаше проблем. Сайтът е читав.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

И аз бях резервила нощувки в 5 различни хотела и нямаше никакъв проблем с резервациите.Имах една резервация ,която реших да канселирам и отказа не се отрази в профила ми в приложението за телефон , поговорих си с един индииец, в крайна сметка всичко беше о.к

Връзка към коментар

Защото в крайна сметка се оказа, че в играта участват само резервации на стойност над 5000 рупии. Тоест, не се класирам

При мен иначе вече минаха над 10 резервации, с нито едно настаняване нямаше проблем. Сайтът е читав.

Аха, ще правя резервации над тази сума. Само безплатната де не е под 1000 D

Връзка към коментар

Защото в крайна сметка се оказа, че в играта участват само резервации на стойност над 5000 рупии.

5000 рупии за нощувка, или като обща цена на резервация?

Връзка към коментар

Току-що се настанихме в Мадрид. Не се бях обаждала предварително, но нямаме никакви проблеми. Двете ни нощувки са на отделни резервации, но няма да ни сменят стаята или да има някакви други усложнения. Пълно шест :).

• Харесвам 4
Връзка към коментар

И аз се възползвах от промоцията на приложението в Лондон и имах лек проблем, но той беше по-скоро от страна на некомпетентния персонал на хотела, отколкото на makemytrip. Направих 2 отделни резервации за две отделни стаи, като и двете бяха на мое име, понеже ги правя от моя акаунт. Еййй, 6 човека на рецепцията се почесваха по кратуните и твърдяха, че това е една резервация, но разпечатана 2 пъти, въпреки различния номер. Така им беше явно в системата. Оправиха се накрая, но както бяхме премазани от пешеходни обиколки на Лондон, висене още 40 мин. на рецепция прави не ми се отрази хич добре. А и остава проблемът им в системата и непонятността на какво се дължеше.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз се възползвах от промоцията на приложението в Лондон и имах лек проблем, но той беше по-скоро от страна на некомпетентния персонал на хотела, отколкото на makemytrip. Направих 2 отделни резервации за две отделни стаи, като и двете бяха на мое име, понеже ги правя от моя акаунт. Еййй, 6 човека на рецепцията се почесваха по кратуните и твърдяха, че това е една резервация, но разпечатана 2 пъти, въпреки различния номер. Така им беше явно в системата. Оправиха се накрая, но както бяхме премазани от пешеходни обиколки на Лондон, висене още 40 мин. на рецепция прави не ми се отрази хич добре. А и остава проблемът им в системата и непонятността на какво се дължеше.

Понеже много често резервирам в този стил - поотделно всяка нощувка - и аз няколко пъти съм бил свидетел на чудене и маене на рецепция. Тъй че, проблемът по-скоро не е в makemytrip.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Свалих си го, пожелайте ми успех с резервациите, защото много мразя да правя такива неща през мобилния телефон...

Има лесно - сваляш си някаква програма от рода на Project My Screen App, която в случая е за Windows Phone, да ти показва дисплея на смартфона на лаптопа и с мишката си цъкаш на воля. :) Имам спомен, че и за Андроид също имаше подобна.

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ще изчакам малко, защото резервацията, която искам да направя е за 05.04, а без код не резервирам  :P

Ако е на обща стойност над 8000 Rs използвай кода HTLBOOK и ще ти свали до 2500 Rs.

Редактирано от vl_stamboliev
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.