Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

преди 39 минути , Emil Chakalov каза:

Как се получава този ОТР?

Това което знам е,че индийците за всички плащания с карта или теглене на банкомат се въвежда OTP(one time password).

OTP  кода при поискване би трябало да го предостави банката.Дали става въпрос за същия код, мога само да предполагам?

Редактирано от palioto
Връзка към коментар
преди 13 минути , nino каза:

Според мен това са инициалите на банка ДСК. Нали са под шапката на унгарската банка OTP .

Това си е One Time Password.

Въпросът е,че за верификация на MyWallet и за разни бонуси ми я изисква,а аз естествено съм дал фалшив индийски номер.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Emil Chakalov каза:

Въпросът е,че за верификация на MyWallet и за разни бонуси ми я изисква,а аз естествено съм дал фалшив индийски номер.

BTW, има ли някой открил начин да се генерира реален (временен) индийски номер? Веднъж се бях заинатил и една вечер търсих в нета временен номер за регистрация, но ударих на камък. Има разни платени сайтове, а тези които са уж безплатни не вършат работа. MMT първо искат верификация на номера, а после не знам дали същия номер трябва пак да се представя под някаква форма... ако е така, може би временният изобщо не върши работа?

Връзка към коментар

И аз имам бонус 1500 :)

Можете да платите за Вашата резервация частично или изцяло от MyWallet. Всяка сума, оставаща след използването на MyWallet може да бъде платена с помощта на други възможности за плащане като кредитна карта, дебитна карта, Интернет банкиране и т.н.

ОТР не е ли 5-цифрения код, който пращат на мейла при резервация?

Аз направих 3 резервации, но 2 пъти ми изпрати ОТР. Двете са над 40 евро, а едната - по-малка. Има ли някаква закономерност, защото си ги имам 3-те резервации, макар и с две ОТР?

Връзка към коментар
преди 2 минути , lyubo21 каза:

BTW, има ли някой открил начин да се генерира реален (временен) индийски номер? Веднъж се бях заинатил и една вечер търсих в нета временен номер за регистрация, но ударих на камък. Има разни платени сайтове, а тези които са уж безплатни не вършат работа. MMT първо искат верификация на номера, а после не знам дали същия номер трябва пак да се представя под някаква форма... ако е така, може би временният изобщо не върши работа?

Рових и аз наскоро за индийски телефонен номер, но без успех. Попаднах и на информация че виртуален индийски номер не е възможен заради регулациите в страната. Единственият вариант е сим карта от техен телеком, получена срещу паспорт, и след това заплащане на такси /роуминг/.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , Emil Chakalov каза:

Кликни няколко пъти на resend и ще започне да ти праща OTP на регистрирания email адрес.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
33 minutes ago, koliob said:

Кликни няколко пъти на resend и ще започне да ти праща OTP на регистрирания email адрес.

На мен си ми ги праща на мейла, без да кликам по няколко пъти. Първата беше без ОТР, следващите две - по мейла.

Връзка към коментар

Гледам хотел Азалия в Св.Константин и се чудя дали да резервирам.Никъде другаде не виждам свободни стаи за 2+2,дори в сайта на хотела няма.Системата на ММТ обаче ме допуска до плащане и цената с днешния бонус става доста приятна.Как процедират ММТ при анулация от тяхна страна?

Връзка към коментар
преди 15 минути , Grishkata каза:

колко приятна? днес също пробвах но цената е фантастична просто...

85 лв.за 2+2 на ол инклузив в стая лукс за мен е добра цена.Дано не отменят резервацията.

Връзка към коментар
преди 2 часа, palioto каза:

че индийците за всички плащания с карта или теглене на банкомат се въвежда OTP

Не е така, иска се ОТП за регистриране на услугата, не за самото и ползване. С други думи, ползват си номера вместо ЕГН, защото всички телефони са регистрирани с паспорт и лични данни.

Връзка към коментар
преди 10 минути , Grishkata каза:

за кои дати, чак септември ми дава свободни стаи...?

аз въртях суках но никакъв шанс да стигна до тази цена....85лв за 2+2 е супер!

19 и 20 май.Но две отделни резервации.Вероятно заради кодовете ,но така се оказа по-изгодна цената.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

След около 7 дена неуспешни опити(дали изпусках кода, дали не ми приемаше картите, дали нещо друго) успях да си резервирам Festa Chamkoria за 3 нощувки в периода 21.9 -24.9 за 2ма с две деца (5г и 1г) в Junior Suite със закуска с код + частично покрито от MyWallet платено през paypal за 40,57 GBP или почти 99лв. С други думи 33лв на ден :) - МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН, браво на индийците!!!

Но...пустия му Хелзинки - трябва ми една нощувка през октовмри и нищо разумно не излиза, но има време и ще го дебна :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар
29 minutes ago, mamaivy said:

19 и 20 май.Но две отделни резервации.Вероятно заради кодовете ,но така се оказа по-изгодна цената.

E да за тези дати може :)

Въпреки че аз не успях да го докарам до 85 така че браво.

Връзка към коментар
преди 34 минути , macf1an каза:

Не е така, иска се ОТП за регистриране на услугата, не за самото и ползване. С други думи, ползват си номера вместо ЕГН, защото всички телефони са регистрирани с паспорт и лични данни.

Не споря,но за мен по-скоро това OTP ми звучи почти като 3-D SECURE .Подвеждаща е терминологията и някой други дребни детайли.

Това което прочетох ме притесни:    OTP must be an Indian mobile number as this program is not valid for users based out of India.

Мислех ,че телефона не играе толкова важна роля,за да се прехвърлят рупийте от Refer and Earn към My wallét.

Връзка към коментар
преди 32 минути , nikolaysto каза:

След около 7 дена неуспешни опити(дали изпусках кода, дали не ми приемаше картите, дали нещо друго) успях да си резервирам Festa Chamkoria за 3 нощувки в периода 21.9 -24.9 за 2ма с две деца (5г и 1г) в Junior Suite със закуска с код + частично покрито от MyWallet платено през paypal за 40,57 GBP или почти 99лв. С други думи 33лв на ден :) - МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН, браво на индийците!!!

Но...пустия му Хелзинки - трябва ми една нощувка през октовмри и нищо разумно не излиза, но има време и ще го дебна :)

И една нощувка в Бургас през юни - 50 лв вместо 82 обявено в Букинг, на сайта на хотела и на рецепция - не е кой знае какво, ама ми се искаше да използвам остатъка от портфейла, а тогава сме на сватба там така че дюшеш...

Не открих нищо интригуващо за предстоящите пътувания до Брюксел, на Тасос и във Финландя :( 

Връзка към коментар

Резервирах хотел в чужбина на цена 107 лв.  (в букинг е 311лв.), обаче ми блокираха два пъти сумата. При първоначалното резервирне ми изписа,  че е неуспешно и пишеше да опитам отново,  което и направих.  В първия имейл ми обясняват,  че поради технически причини резервацията е неуспешна и че до 3 дни ще ми върнат сумата. Във втория вече всичко е ок и е прикачен ваучер. Резервацията е с безплатно анулиране. Случвало ли ви се е подобно нещо? 

Връзка към коментар

Обръщам ви внимание да имате едно на ум с refund-a от Makemytrip. Вярно е, че всичко е автоматизирано, но по мои сметки индийците задържат 3% от платената сумата. Ако резервацията е за малко пари, вероятно няма да му обърнете внимание на фона на като цяло доста занижената цена, но в моя случай задържаната сума е 19 паунда. При това за резервация отменена не по мое желание, а от страна на Makemytrip:

Dear Makemytrip Customer,
Your payment has been processed. However the system was unable to confirm your booking due to some technical issue in the system.
Your payment has been sent for refund processing and the same will be processed within the next 3-7 business days. However, the actual time taken for the credit to reflect in your account depends on your bank. We will send you a confirmation mailer once the refund is processed from our end.
We request you to make a fresh booking and regret any inconvenience caused.
We look forward to assisting you again!
Team MakeMyTrip.com

Тъй като резервацията бе платена чрез Paypal, първо се свързах с тях, за да проверя дали те не са направили удръжка или пък разликата произтича от курсовете при превалутирането, но те потвърдиха че Makemytrip са направили само частичен refund - с 19 паунда по-малко. Все още се колебая дали да се свържа с Makemytrip и да си искам и останалите пари. Причината за колебанието ми е, че отменената резервация бе направена веднага след една друга - за същия хотел и период, с единствената разлика, че имената на гостите са други, и за тази първата плащането мина и бе издаден ваучер. Т.е. не знам дали им обръщам внимание, че ние тук активно си ползваме сайта и кодовете без индийски телефони и каквато и да било връзка с Индия, с изключение на общия ни арийски корен.

Та с две думи - когато правите две резервации, първо едната, като излезе ваучерът, започвате отначало с втората, за да не се окаже, че вече не се предлага същата стая на същата цена и в резултат на technical issue in the system да си удържаме по 3% при refund-a.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 9 минути , tougherty каза:

Обръщам ви внимание да имате едно на ум с refund-a от Makemytrip. Вярно е, че всичко е автоматизирано, но по мои сметки индийците задържат 3% от платената сумата. Ако резервацията е за малко пари, вероятно няма да му обърнете внимание на фона на като цяло доста занижената цена, но в моя случай задържаната сума е 19 паунда. При това за резервация отменена не по мое желание, а от страна на Makemytrip:

Dear Makemytrip Customer,
Your payment has been processed. However the system was unable to confirm your booking due to some technical issue in the system.
Your payment has been sent for refund processing and the same will be processed within the next 3-7 business days. However, the actual time taken for the credit to reflect in your account depends on your bank. We will send you a confirmation mailer once the refund is processed from our end.
We request you to make a fresh booking and regret any inconvenience caused.
We look forward to assisting you again!
Team MakeMyTrip.com

Тъй като резервацията бе платена чрез Paypal, първо се свързах с тях, за да проверя дали те не са направили удръжка или пък разликата произтича от курсовете при превалутирането, но те потвърдиха че Makemytrip са направили само частичен refund - с 19 паунда по-малко. Все още се колебая дали да се свържа с Makemytrip и да си искам и останалите пари. Причината за колебанието ми е, че отменената резервация бе направена веднага след една друга - за същия хотел и период, с единствената разлика, че имената на гостите са други, и за тази първата плащането мина и бе издаден ваучер. Т.е. не знам дали им обръщам внимание, че ние тук активно си ползваме сайта и кодовете без индийски телефони и каквато и да било връзка с Индия, с изключение на общия ни арийски корен.

Та с две думи - когато правите две резервации, първо едната, като излезе ваучерът, започвате отначало с втората, за да не се окаже, че вече не се предлага същата стая на същата цена и в резултат на technical issue in the system да си удържаме по 3% при refund-a.

Не знам как е с Paypal, но при рефънд към кредитна карта индийците връщат всичко до стотинка. Проверено лично многократно.

Аз на твое място бих се свързал с тях да попитам, въпреки всичко.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 27 минути , Георги Матеев каза:

Аз на твое място бих се свързал с тях да попитам, въпреки всичко.

Питал съм ги още първия път, когато канцелирах и сумата се различаваше. Отговориха ми, че връщат точната сума в рупии, която в британски паунди може да е различна. По документите, които ми пращат след канцелиране рупиите наистина са точни, но валутният курс е някакъв, измислен от тях. Така или иначе не бих дълбал повече, след като същата грешка ми осигурява доста добра отстъпка при резервиране.

Редактирано от koliob
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

http://www.xe.com/currencycharts/?from=GBP&to=INR&view=1W

Провери си курса на gbp/indian rupee, за една седмица паунда се е качил близо 2%, отделно ако е плащано с кредитна карта при рефънд банката си удържа 2% такса. Иначе проверено индийците връщат точно до стотинка индийските рупии, а какъв  е курса си е друг въпрос

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз бих искал да попитам, ако  някой знае, дали е възможно   настаняване на лица, сред които не е този ,на чийто име е резервацията ?

Питам тъй като примерно може през моя акаунт да не става, а през друг да може.

Връзка към коментар
преди 2 минути , nino каза:

Аз бих искал да попитам, ако  някой знае, дали е възможно   настаняване на лица, сред които не е този ,на чийто име е резервацията ?

Питам тъй като примерно може през моя акаунт да не става, а през друг да може.

Като завършваш резервацията те пита, дали е едно и също името от акаунта. Може правил съм няколко пъти на други лица през моя акаунт.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.