Звелина Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 Някой с плащане от тези дни в рупии, би ли казал българските банки за колко лева продават INR. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 преди 5 минути , Звелина каза: Някой с плащане от тези дни в рупии, би ли казал българските банки за колко лева продават INR. 8 май, цкб, 1000 инд рупии = 27.94лв. Смятай ги 28лв. 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 Хора, помагайте! Как работите с този Make My Trip! Не ми приема нито една карта, а това са все карти, приемани винаги и навсякъде! Какво може да не съм направила... Да не съм си verify-nala акаунта ли, някакви допълнителни пароли ли... Стигам до екрана където въвеждам 3Д кода и ... толкоз Казва, че не може! Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 8 hours ago, nino said: Аз бих искал да попитам, ако някой знае, дали е възможно настаняване на лица, сред които не е този ,на чийто име е резервацията ? Питам тъй като примерно може през моя акаунт да не става, а през друг да може. може, аз запазих в 4-5 хотела по 3 стаи всичките на мое име никъде не съм имал проблем 1 Връзка към коментар
prozium Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 Въпрос: Понеже букнах 3 нощувки, но с 3 различни резервации - всяка за по 1 ден , как точно да процедирам, така че да не решат да ме местят от стая в стая всяка вечер? Предполагам всеки нормален хотел няма да се занимава с това, защото най-малкото е 3 пъти повече работа, но добре ли е да се обадя предварително и да ги помоля да ми съберат резервациите в една ? Връзка към коментар
alienad Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 (редактирано) преди 47 минути , prozium каза: Въпрос: Понеже букнах 3 нощувки, но с 3 различни резервации - всяка за по 1 ден , как точно да процедирам, така че да не решат да ме местят от стая в стая всяка вечер? Предполагам всеки нормален хотел няма да се занимава с това, защото най-малкото е 3 пъти повече работа, но добре ли е да се обадя предварително и да ги помоля да ми съберат резервациите в една ? Ние така бяхме миналия месец в Амстердам. Бях направила четири различни резервации (три бяха през MakeMyTrip, я четвъртата беше през booking) и доста се чудиха, но накрая уредиха нещата и не сме се местили. Само всеки ден трябваше да се обаждаме на рецепцията все едно да ни чекират наново и да ни презапишат кода на картата за стаята. Обаче имаше и положителен ефект - стаята всеки ден беше почистена, оправена и сменени кърпи и чаршафи, което незнам дали щеше да е така, ако беше една резервация за 4 дена. Редактирано 10 май, 2017 от alienad 2 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 16 hours ago, Dreamm said: Резервирах хотел в чужбина на цена 107 лв. (в букинг е 311лв.), обаче ми блокираха два пъти сумата. При първоначалното резервирне ми изписа, че е неуспешно и пишеше да опитам отново, което и направих. В първия имейл ми обясняват, че поради технически причини резервацията е неуспешна и че до 3 дни ще ми върнат сумата. Във втория вече всичко е ок и е прикачен ваучер. Резервацията е с безплатно анулиране. Случвало ли ви се е подобно нещо? Да, имах такъв случай миналата седмица. В приложението неуспешната резервация излиза под Cancelled. Действително връщат сумата до 3 дни. 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 преди 13 часа, prozium каза: Въпрос: Понеже букнах 3 нощувки, но с 3 различни резервации - всяка за по 1 ден , как точно да процедирам, така че да не решат да ме местят от стая в стая всяка вечер? Предполагам всеки нормален хотел няма да се занимава с това, защото най-малкото е 3 пъти повече работа, но добре ли е да се обадя предварително и да ги помоля да ми съберат резервациите в една ? Аз обикновено пиша до хотела предварително, като им казвам че имам няколко единични резервации , но реално престоят ми ще е еди колко си нощувки общо, за да не ме местят. Така и за себе си съм спокойна, че ми виждат резервациите и всичко е наред( поне в началото, вече по-принцип съм си спокойна). Само в Лисабон имах известен проблем при резервирани 3+1 нощувки, не можаха да разберат че е един общ престой и на третия ден ми бяха блокирали картата за вход на стаята, та се наложи да ходя до рецепцията да я активират наново. Което не им попречи при настаняването да ми вземат предварително сити таксата за целия престой, но на третия ден бяха забравили че имам и четвърта нощувка. 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 най-накрая и аз се "прежалих" преди малко букнах във Франкфурт този Manhattan Hotel за 2 нощувки двойна стая със закуска за 40 евро на вечер - обичайната цена е около 150-160 евро /през техния сайт 179/ 6 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 И аз за първи път, с безплатна анулация, дръпнаха ми парите веднага...Въпросът ми е - във ваучера пише , че резервацията ми е потвърдена и каква цена трябва да платя, но не и че е платено... Как става на място - показвам банково извлечение или? Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 преди 3 часа, antea каза: най-накрая и аз се "прежалих" преди малко букнах във Франкфурт този Manhattan Hotel за 2 нощувки двойна стая със закуска за 40 евро на вечер - обичайната цена е около 150-160 евро /през техния сайт 179/ здраво прежалване е било. Честито. преди 1 минута , Ивайла каза: И аз за първи път, с безплатна анулация, дръпнаха ми парите веднага...Въпросът ми е - във ваучера пише , че резервацията ми е потвърдена и каква цена трябва да платя, но не и че е платено... Как става на място - показвам банково извлечение или? Нищо не се показва. Просто си носете разпечатана резервациуята. Те знаят, че е платено. 2 Връзка към коментар
prozium Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 Още един въпрос : Възможно ли е да букна с апликацията хотел за друг човек? В Traveler details съответно поставям други име и фамилия, оставям email-a един и същ ( реално не дава и да го променям, защото съм логнат с акаунта си ). Питам, защото при опит за плащане получавам следното съобщение : Което не знам на какво се дължи - дали наистина в момента сайтът не работи или е заради различните имена ? Изплозлзвам карта, с която вече съм плащал безпроблемно. Връзка към коментар
antea Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 преди 2 часа, Ивайла каза: И аз за първи път, с безплатна анулация, дръпнаха ми парите веднага...Въпросът ми е - във ваучера пише , че резервацията ми е потвърдена и каква цена трябва да платя, но не и че е платено... Как става на място - показвам банково извлечение или? при мен пише "Accomodation charges collected on behalf of hotel", а при теб няма такъв текст, така ли? загледах се най-долу във ваучера, като Local Contact Info са посочени JacTravel Online Ltd, които според сайта им са глобален играч в продажбата на нощувки на едро, предполагам, че в хотела виждат тях като посредник по резервацията? странното е, че около обяд /2-3 часа преди резервацията/ имах пропуснато обаждане от лондонски номер, който се различаваше от посочения техен във ваучера само по последните 3 цифри, възможно ли е да са ме засекли, че в последните 2-3 дни доста активно съм търсила из сайта, и това да е било така да се каже мотивационно обаждане? 1 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 преди 21 минути , antea каза: при мен пише "Accomodation charges collected on behalf of hotel", а при теб няма такъв текст, така ли? Намерих го този текст, мерси:) Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 (редактирано) Преди 1 час, antea каза: ...странното е, че около обяд /2-3 часа преди резервацията/ имах пропуснато обаждане от лондонски номер, който се различаваше от посочения техен във ваучера само по последните 3 цифри, възможно ли е да са ме засекли, че в последните 2-3 дни доста активно съм търсила из сайта, и това да е било така да се каже мотивационно обаждане? А на какъв телефонен номер ти звъняха? Защото повечето от нас по разбираеми причини не очакват обаждане от индийците на реалните си телефонни номера? Редактирано 11 май, 2017 от rik4o 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 ами, малко прибързано го споделих това горното, попроучих го номера, от който са ми звънели и се оказа, ча е на едни от тези инвестиционни посредници-ментета, които зарибяват за 'страшни печалби' от борсата ; по едно време ме тормозеха редовно, но сега затишие от няколко месеца и ги бях забравила, но наистина имаше съвпадение с първите 7-8 цифри от лондонския номер във ваучера Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 май, 2017 Сподели Публикувано: 12 май, 2017 Тези 1500 подарък могат да се използват за полети.За еднопосочен Соф-Варна на БГ ер дава да се използват 520 рупии- 14-15лв.Не излизат нискотарифни,обаче. Някой ползвал ли е код за отстъпка на полети,излизат ли за международни линии? 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 12 май, 2017 Сподели Публикувано: 12 май, 2017 И аз платих с paypal-GBR. От цялата врътка се спестиха 10-12 евро на 160, спрямо плащане с рупии или евро. Имам мейл от ММТ, потвърждение в профила ми, в пейпал ми дава, че е платено, но в банката не са дръпнати парите. Обикновено с пейпал се отразява веднага, още повече, че картата, която е вързана с пейпала е дебитна. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 12 май, 2017 Сподели Публикувано: 12 май, 2017 На мен също не са ми дръпнали парите за едни резервации от преди няколко седмици, плащано с Мастъркард кредитна Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 13 май, 2017 Сподели Публикувано: 13 май, 2017 код: dreamsale /- 66%/, за две нощувки, ако някой намери за една нощувка подобен код да го пуска 6 Връзка към коментар
Ivan Ivanich Публикувано: 13 май, 2017 Сподели Публикувано: 13 май, 2017 (редактирано) Така, най-после успях да направя севтето на ММТ ;-) Проверих си сметката, дръпнали са си парите. От тук на татък какво трябва да се прави? Виждам в профила ми за резервация едно червено бутонче "Add Room" и се чуда за какво е? Някой от Вас ако знае и сподели ще му бъда благодарен. Редактирано 13 май, 2017 от Ivan Ivanich Връзка към коментар
maybe Публикувано: 13 май, 2017 Сподели Публикувано: 13 май, 2017 Днес сайтът ми разреши да направя още 2 резервации от моя профил, макар че ми стават повече от 5 за последните три месеца. Нещо са разхлабили дисциплината. И. Иванич, червеното бутонче е, ако голямата рода (щото нали всички се писахме индийци ) ти завиди за пътуването и не искаш да ги разочароваш, да добавиш и за тях още някоя стая до твоята, та да си изкарате по-весело заедно. За друго не ти трябва. 5 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 13 май, 2017 Сподели Публикувано: 13 май, 2017 преди 5 минути , maybe каза: Днес сайтът ми разреши да направя още 2 резервации от моя профил, макар че ми стават повече от 5 за последните три месеца. Нещо са разхлабили дисциплината. И. Иванич, червеното бутонче е, ако голямата рода (щото нали всички се писахме индийци ) ти завиди за пътуването и не искаш да ги разочароваш, да добавиш и за тях още някоя стая до твоята, та да си изкарате по-весело заедно. За друго не ти трябва. На мен ми изписва максимум 5 резервации с кодове за отстъпка за 30 дни. Връзка към коментар
maybe Публикувано: 13 май, 2017 Сподели Публикувано: 13 май, 2017 И 30 дни е много! 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 май, 2017 Сподели Публикувано: 14 май, 2017 Малко бързо сравнение между ММТ и booking.com за Бразилия: Търся хотели в Порtо Сегуро - сравнително голям курортен град на морето. В booking.com има 102 хотела с налични стаи, в ММТ има ... точно 2. Обаче цените са горе-долу 50% от същия хотел в booking. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега