Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

преди 3 часа, neuromancer каза:

Малко бързо сравнение между ММТ и booking.com за Бразилия:

Търся хотели в Порtо Сегуро - сравнително голям курортен град на морето. В booking.com има 102 хотела с налични стаи, в ММТ има ... точно 2. Обаче цените са горе-долу 50% от същия хотел в booking.

А на самия хотел цената каква е?

Връзка към коментар
преди 10 часа, neuromancer каза:

Малко бързо сравнение между ММТ и booking.com за Бразилия:

Търся хотели в Порtо Сегуро - сравнително голям курортен град на морето. В booking.com има 102 хотела с налични стаи, в ММТ има ... точно 2. Обаче цените са горе-долу 50% от същия хотел в booking.

На много местя по света базата данни между двата сайта е несравнима. Например за Дурас ММТ не са го и чували.

Основно предимство е цената и качеството на обслужване.

Връзка към коментар

Една стъпка преди плащането-излиза надпис(отгоре) че имаш пари във  wallet-а и ако искаш да ги ползваш да натиснеш поредното бутонче. После само следваш инструкциите( мисля, че имаше още две стъпки-иска пак да се логнеш и да натиснеш още един бутон), докато се отрази на цената и тогава продължаваш с плащането. Накрая в разбивката на цената ти излиза-цена нощувка, купон намаление, пари от wallet-а и крайната сума за плащане. Хубавото е ,че можеш да го пробваш, симулираш, без да приключиш резервацията-не се губят парите.

При мен не бяха проценти а 1500 рупии.

Редактирано от bobole4e
Връзка към коментар
преди 2 минути , Vyara каза:

Някой да е хванал да работи отново GOEUROPE?

Откакто се появиха бонусите в портфейлите не се е мяркал и мисля, че няма и да се появи до 24-ти май, когато изтичат те.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

на мен рупиите от портфейла ми се приложиха автоматично при плащането, нищо не съм натискала

днес вроденият ми скептицизъм надделя и писах мейл до хотела, който резервирах миналия четвъртък, да проверя дали я има резервацията, 15 минути по-късно бях вече с доста по-здравословни нива на немнителност :)

• Харесвам 12
Връзка към коментар
Дани Магелани

За любителите на забележителностите, морето и храната на Италия:

В периода 8 - 11 юли с ММТ - 63 евро, с Букинг - 207 евро.

Стая за двама в хотел Salsello  на самия бряг на Bisceglie - морски курорт на 35 километра северно от Бари.

И като добавка -  билетите на Уиз са по 19,90.

• Харесвам 11
Връзка към коментар

https://makemytrip.com/promos/mmt-weekly-offers-download-app-16052017.html?_branch_match_id=393978987702665028

Обаче искат верификация със СМС през индийски номер

6.png

Редактирано от dimitrov6
Връзка към коментар
преди 37 минути , macf1an каза:

Нищо не дадоха.. Какви са условията за получаване, като кликнеш на синия текст?

Синия текст не отваря условия,а началната страница от линка.Ако преинсталираш app,тогава предлага този бонус.

Връзка към коментар

Аз преинсталирах пълната версия на приложението то Google Play.Има 2 версии.Там ми предложиха бонус след потвърждение от индийски номер.Тази версия от рекламата е Lite.Изтеглих и нея и наистина няма бонус.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 9.05.2017 г. в 22:19, Радослав каза:

Рових и аз наскоро за индийски телефонен номер, но без успех. Попаднах и на информация че виртуален индийски номер не е възможен заради регулациите в страната. Единственият вариант е сим карта от техен телеком, получена срещу паспорт, и след това заплащане на такси /роуминг/.

Както писах и преди виртуален индийски номер няма.

Връзка към коментар

Тук разписват потенциални варианти, но съм скептичен:

https://techtrickseo.com/indian-disposable-phone-numbers/

Воксокс доскоро работеше, но не съм го пробвал за Индия.

Връзка към коментар
28 minutes ago, oli_mali said:

Трябва да имаш индийски телефонен номер за верификация, а мисля че никой от нас няма. С две думи: Не става. :)

Благодаря, защото си мислех че има опция телефон ИЛИ имейл.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.