Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 27.05.2025 г. в 21:35, Valentin Takev каза:

Някой скоро пътувал ли е с тях ? 

( Цюрих - София със смяна в Белград )

Жена ми пътува София-Дюселдорф с прекачване в Белград. Теб какво точно те интересува?

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, да попитам: При AirSerbia важи ли регламента? 

Може ли да се поиска компенсация за закъснение? Полета е София-Белград-Подгорица от 20.01.2025г., като поради закъснение на София-Белград се изпусна връзката и вместо пристигане вечерта на 20.01. в Подгорица, пристигна на 21.01. 14:35.

Моля за помощ, ако важи регламента къде трябва да се подаде искане за компенсация.

Блaгодаря предварително.

• 2 месеца по-късно ...
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте и Честита Коледа!

Имам полет в понеделник с престой в Белград осем часа и нещо. Струва ли си да отида до града и за колко време се стига с автобус ? 

И още- този багаж от 8 кг е само 1 item, т.е. не включва дамска чанта ? Размерите не са от значение,нали?

Публикувано:
преди 26 минути , blueriver каза:

Имам полет в понеделник с престой в Белград осем часа и нещо. Струва ли си да отида до града и за колко време се стига с автобус ? 

Ако не си била друг път, да, струва си. С автобус 72 до пл. Зелени венац (последната спирка), точно до стария град, пл. Република, пешеxодната зона с кафенетата...  и съвсем наблизо е Калемегдан (градската крепост), струва си да се иде дотам. После на връщане пак от Зелени венац, като първа спирка, това е съвсем близо до прословутия хотел Москва, известно място в Белград. Иначе е към 30-40 мин. в посока.  Няколко часа за центъра ще ти стигнат.  3 часа преди полета си чакай автобуса за към летището. 

Screenshot 2025-12-27 at 16.02.56.png

• Харесвам 5
Публикувано:

Била съм,но отдавна. Просто не ми се стори толкова дълго на летището . (Ако първият полет не закъснее много 😀).

Благодаря за информацията .

• Харесвам 2
  • 4 месеца по-късно ...
  • 4 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Нови дестинации от Белград на AIR SERBIA  (до повечето няма полети от България):

Брач (от 20 юни)

Севиля (от 30 септември)

Тенерифе-юг (от 15 септември)

Тромсьо (от 14 декември) 

Баку (от 3 май)

Нижни Новгород (от 19 май)

Санторини (от 30 април)

Торонто (от 23 май)

Аликанте (от 1 юни)

Мюнхен (от 22 май) 

+ останалите полети директни, които си имат до Китай, Русия, САЩ, Канада

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 42 минути , Hakkâri Spor каза:

Нови дестинации от Белград на AIR SERBIA  (до повечето няма полети от България):

Брач (от 20 юни)

Севиля (от 30 септември)

Тенерифе-юг (от 15 септември)

Тромсьо (от 14 декември) 

Баку (от 3 май)

Нижни Новгород (от 19 май)

Санторини (от 30 април)

Торонто (от 23 май)

Аликанте (от 1 юни)

Мюнхен (от 22 май) 

+ останалите полети директни, които си имат до Китай, Русия, САЩ, Канада

Напротив-до повечето от изброените има полети от София. До Торонто и Брач не ми излизат. Друг въпрос е,че цените не са много приятни.

Публикувано:
преди 26 минути , Hakkâri Spor каза:

Говоря за директни полети.

Е, доколкото знам,директни от България има само до Белград.

Публикувано:

Имах предвид, че няма директни полети от София (с която и да е авиокомпания) до Севиля, Тенерифе, Баку, Тромсьо и т.н., а от Белград има. Както и да е.

Колкото до Брач, Хърватия https://www.exyuaviation.com/2026/03/air-serbia-schedules-brac-launch.html

И Торонто, Канада https://www.exyuaviation.com/2025/10/air-serbia-schedules-toronto-launch.html

А може да са просто анонси, без още да са тръгнали полетите и да се бавят. 

• Харесвам 2
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

️ Starting October 25, 2026, Air Serbia  will launch two new non-stop routes from Niš Constantine the Great Airport (INI), Serbia.

1. Vienna (VIE), Austria: Two weekly flights on Wednesdays and Sundays.
️ Aircraft: ATR 72

2. Malta Luqa Airport (MLA), Malta: Two weekly flights on Wednesdays and Sundays.
️ Aircraft: Airbus A319

IMG_3554.jpeg

• Харесвам 8
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Откога и тези искат ходене на гише в София?

Не можело да се чекира онлайн, само на гише… това ми изписва, а същевременно получих 3-4 мейла да се чекирам онлайн .

Публикувано:
преди 2 часа, Alexander каза:

Откога и тези искат ходене на гише в София?

Не можело да се чекира онлайн, само на гише… това ми изписва, а същевременно получих 3-4 мейла да се чекирам онлайн .

Странно, защото аз преди 11 дни си се чекирах онлайн и нямаше проблеми.

Публикувано:

От някои летища не може да се пътува с онлайн чекиране - има списък някъде на сайта им. Не мисля, че е посочена причина обаче. Варна със сигурност е от тях, а по-лошо е, че не ти издават бордна карта за двете отсечки (ако е повече от един полет, включен в билета) и в Белград трябва да се мине през трансферно гише.

Па може и София да е в тоя списък :wink:

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 4 часа, Alexander каза:

IMG_1477.jpeg

Не е бъг. В края на юни от летище Варна за полет до Копенхаген през Белград беше същата работа. Ходи се на гише и там издават бордната карта след проверка на документите.

Ясно, от София може онлайн.

Редактирано от ДиянаВ

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.