Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

• 4 седмици по-късно ...

Понеже не успях да намеря нищо в сайта на сърбите, да попитам тук - някой знае ли как стои въпросът с взимане на седалка за кола за дете при тях. Количка може, ама аз не искам количка, а седалка за кола да си нося (в багажника ще я мятаме де, не в самолета вътре) и не мога да разбера имаме ли право или не, извън багажа, който ни е по тарифа.

Връзка към коментар

Според този сайт цък имате право. С уговорката, че детските седалки за кола, които стават за самолет имали специален знак (заради размерите им) и трябва да се ползват в салона заради безопасността на децата. Виж с преводача следните параграфи:

• Prtljag za bebe
  • Sedišta za bebe u avionu

Според мен няма да ви направят проблем да оставите седалката в багажното, ако кажете, че детето сега не иска да седи в нея. 

П.С. Според същия източник, при Air Serbia детето има право на същото количество багаж, съответстващ на тарифата като възрастен. 

Връзка към коментар
преди 2 часа, venceremos каза:

Според този сайт цък имате право. С уговорката, че детските седалки за кола, които стават за самолет имали специален знак (заради размерите им) и трябва да се ползват в салона заради безопасността на децата. Виж с преводача следните параграфи:

• Prtljag za bebe
  • Sedišta za bebe u avionu

Според мен няма да ви направят проблем да оставите седалката в багажното, ако кажете, че детето сега не иска да седи в нея. 

П.С. Според същия източник, при Air Serbia детето има право на същото количество багаж, съответстващ на тарифата като възрастен. 

Еми тарифата ни е без багаж 😄

Връзка към коментар
преди 12 минути , ivailo_radev каза:

Еми тарифата ни е без багаж 😄

Колко е спешно? Ако не си изясниш всичко през сайта, мой близък е пилот там. Ще го попитам като се видим.

П.П. И не съм лоша.

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 46 минути , Дани Магелани каза:

Колко е спешно? Ако не си изясниш всичко през сайта, мой близък е пилот там. Ще го попитам като се видим.

П.П. И не съм лоша.

След почти 2 месеца е полетът, та има време доста. Аз съм писал и на съпорта им, чакам отговор. 

В момента, ivailo_radev каза:

След почти 2 месеца е полетът, та има време доста. Аз съм писал и на съпорта им, чакам отговор. 

Не си, не си. То и някак не върви да питам за детско столче и да си търся филипинка :)

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.